IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://autos.yahoo.com/news/google-e...214208480.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      Юююююююююю Бббббб Рррррррррррр Яяяяяяяяяяяяя на първо време 3240
      Стана Почти стана
      корав тоя 1 пип

Коментар

Юююююююююю Бббббб Рррррррррррр Яяяяяяяяяяяяя на първо време 3240
        пп.ако се напъне еврака може и 3270 МАХ за деня 3355
        да видим по нагоре ке има ли сили
        пп.таргет на флага на М5 3272
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Юююююююююю Бббббб Рррррррррррр Яяяяяяяяяяяяя на първо време 3240
          Стана Почти стана

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
            Дали пък няма "да поддаде" и по-нагоре, например - до 1.33, че и по-нагоре? Тогава какво ще правим? Стопове ли да слагаме, или да си скубем косите? Предполагам това не е препоръка? Успех!
            Надюшка, да не си ти пак?

Казах, че според мен колегата е влязъл малко рано на т'ва ниво и то визирам само ДНЕС. За дневна спекула се влиза от 1.322 нагоре, ако беше ударило и после закриваш, кат' тръгне да връща - в момента има риск да си блокира средствата, демек да стане "дългосрочен" за неопределено време. Сега, както е влязъл бих набил тейк профит само на +5-10%, ако му позволява платформата, щот' има разни посредници, дет' им се влиза в "черната" листа. После хич да не мисли, че е можело и повече да се изкара. Винаги може да влезе пак, ако поиска, но не му знам стратегията - може да си пооправя портфейла и да мисли дългосрочно.

Успех и на тИбя!
            Не разбирам намигването и въпросът в началото , а и не ме интересуват , защото нямам интерес към отношения с мъже.
            Аз сега навлизам във форекс-търговията се още съм на демо и се уча. Мога да се похваля с големи успехи в демото и ще потърся брокер ,но ако светът не свърши до тогава. Тъй като четох за лимитираните Order cancels other и за Stop Loss order, именно затова и въпросът ми беше към старите кучета , защото четох, четох и никъде не видях във форекс-жаргона тълкуване на твоите думи и не можах да си обясня какво точно означава една валута да поддаде малко над някакво ниво и дали трябва да се слагат стопове , или да се затваря на загуба , ако поддаде 100-200 пипса , защото виждам по графиките на демото, че за 15-20 минути са се правили и такива големи ралита , или ако поддаде повече , това е добре в рамките на деня,за което става въпрос?
            Това ми беше конкретното питане , именно защото съм в началото и много неща сега ги уча.
            Благодаря предварително.
            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
              Ъъъъ?
              Бъркаш, това си ми е ника.
              може... помня преди 3 или 4 години пишеше нещо за доверително управление на fx пак тук в инвестора
              Pip master

Коментар

• Ъъъъ?
                Бъркаш, това си ми е ника.

Коментар

1.3229

Батко ви приключва с евро лонга. Оставям си 2 лота от днеска със стоп на 0.

Много гигантска позиция ми се събра и 5 пипа надолу направо ме бодат в сърцето. Щом и по форуми прописах, не го бях правил от 3-4 години .

Сполай ви.
                  що ми се струва че си GGG или се бъркам
                  Еврото е trend от 15 мин до дневна графика измъкна се от бичу флаг на 15 мин графика подкрепата му бе 1.3130 на 4 часова графика и като се има пред вид че на дневна има кука на рос нещата си идват на място но както казваш при голяма позиция е решаващ психологическият момент
                  Last edited by trade; 18.12.2012, 19:45.
                  Pip master

Коментар

• 1.3229

Батко ви приключва с евро лонга. Оставям си 2 лота от днеска със стоп на 0.

Много гигантска позиция ми се събра и 5 пипа надолу направо ме бодат в сърцето. Щом и по форуми прописах, не го бях правил от 3-4 години .

Сполай ви.

Коментар

ТаТо, ти да не си сърфист.
                      Сърфист ТАТОвото професионалист

Коментар

Дано златото да те подведе

Че пробие ли хубаво надолу, ще го пишат фалшиво нагоре еврото и рязко ще го срутят.
                        Издръж още 20-на пипа до 3240, после го сривай колкото си искаш.
                        Металите и олиото ги ползвам за хеджиране кат' съм подкарал некоя валута да й режа тиквата ( демек паунд и евро влезнах къси спрямо долар ) - само за т'ва го ръгам за каждъй случай, ама не веднага, а си чакам нива на улязгане.

Ама, олиото не ми 'ареса въпреки новите контракти. Шъ видим, поне е интересно

Коментар

• На това му се казва "да ловиш риба в мътна вода ". Евро , паунд , Дау и олио нагоре , ози и киви - рейндж , злато и сребро се потопиха. Който накъде реши - натам подкарва пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Плюскате ли въ - "маскари"?

Аз и некво златце набодох за проба в навалицата - проби 1691, ся да видим дали шъ пробий 1680 и следваща "спирка" шъ съ цели към 1650 ( ама последното нема да е днес, а по насетне ). Иначи шъ иска да съ върни на 1713 ( няма да е днес ).

Умувайте ко съм ви казал - хихи
                            Дано златото да те подведе

Че пробие ли хубаво надолу, ще го пишат фалшиво нагоре еврото и рязко ще го срутят.
                            Издръж още 20-на пипа до 3240, после го сривай колкото си искаш.

Коментар

Аха
                              ТаТо, ти да не си сърфист. Какви са тия вълни дет ги цитираш?

Коментар

• Плюскате ли въ - "маскари"?

Аз и некво златце набодох за проба в навалицата - проби 1691, ся да видим дали шъ пробий 1680 и следваща "спирка" шъ съ цели към 1650 ( ама последното нема да е днес, а по насетне ). Иначи шъ иска да съ върни на 1713 ( няма да е днес ).

Умувайте ко съм ви казал - хихи
                                Last edited by marandi; 18.12.2012, 18:48.

Коментар

Working...
                                X