IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Не моа помагам аз. Днес ще ми правят инспекции на един износ и ще работя усилено. Нейде след пладне мое се включа
    Ърмм .... кат' си бранша с износа, що не изнесеш и тия, дет' ш'тъ проверяргат? Тъкмо шъ си искаш на всеки 5 от всеки джинс на проверяващ по 1 брой да ти бачка ангария после, че да ги изнесеш по-бързинку. Ърмм ..?

П.П. Що ги мъчиш 'орицата?
    Last edited by marandi; 10.01.2013, 08:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Добро утро!

Хайде Мамуна и Реда да помагат да бутаме Дакса,че вече ми писна да чакам-сам е трудно
      Ти пък ,,,,де слагаш РЕДА при МАМУНите ба
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Не моа помагам аз. Днес ще ми правят инспекции на един износ и ще работя усилено. Нейде след пладне мое се включа

Коментар

• Добро утро!

Хайде Мамуна и Реда да помагат да бутаме Дакса,че вече ми писна да чакам-сам е трудно
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
            Помагайте да бутнем еврото до 1.3000 за да си напазарим малко преди утрешната среща на ЕЦБ
            Каква е тази тайна среща
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• 1.3000 и от там сме нагоре, аз закачвам дълги голда

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                ами чекам си първо таргета на късите 2909 и после таргета на дългите 3333 лека ви нощ
                Лека

П.П Стигне ли 1.30 аз бягам 1.2909 ми се вижда много далеч на тоя етап

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                  TATO как го виждаш пазара
                  ами чекам си първо таргета на късите 2909 и после таргета на дългите 3333 лека ви нощ
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                    ОК, щом ми го препоръчва един уважаван от мен трейдър.
                    ти па сега да не се обидиш бря

Коментар

Заразата дай си малко почивка и на нас и за теб ТАТОвото
                      TATO как го виждаш пазара

Коментар

ОК, щом ми го препоръчва един уважаван от мен трейдър.
                        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                          Решенията си трейдърите вземат, изключително водени от алчността и страха си, проявяващи се в различна степен. А ако участват на пазарите, то те очевидно са определили /донякъде/ степента на риска и своята стратегия.

Моят пост показваше, че ако горните условия са изпълнени, в един момент - на база сключените сделки на пазарите - е възможно настроенията на участниците да наклонят везните в някаква посока. Тая посока понякога може да зависи от ТА, фундамента, дали Меркел е станала сутринта със задните си части нагоре и т.н.
                          Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Проблема на трейдърите не е в анализите , а в управлението на риска. и стратегията. Основните причини за загубите са алчността и страха.

Решенията си трейдърите вземат, изключително водени от алчността и страха си, проявяващи се в различна степен. А ако участват на пазарите, то те очевидно са определили /донякъде/ степента на риска и своята стратегия.

Моят пост показваше, че ако горните условия са изпълнени, в един момент - на база сключените сделки на пазарите - е възможно настроенията на участниците да наклонят везните в някаква посока. Тая посока понякога може да зависи от ТА, фундамента, дали Меркел е станала сутринта със задните си части нагоре и т.н.
                            Успех!
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Помагайте да бутнем еврото до 1.3000 за да си напазарим малко преди утрешната среща на ЕЦБ

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                ЮЮЮЮЮЮЮЮЮБРРРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ,,,
                                ШЕБЕК удри ДАКСо за под 7690 !!!!

Даксо-ще го саборим-споко Реде-имай търпение
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X