Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
нищо не казвам вече, баси. Като направя прогноза и не търгувам всичко излиза, а съм влезал в сделка а дърво. Интересно на всичко друго освен на форекс ми върви напоследък, ще излизам във ваканция май.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеДавай Евро
Всяко чудо за 3 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеГубера още не е изтрезнялПочна да прай тех анализ у темата за БФБ
п.п.
Дълъг Еврак 3145, дълъг кабел 6235
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДнешните нива от подписа ми вещаят един спад до към 3016-20 , но дали ще има леко покачване преди това незнамПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеДнешните нива от подписа ми вещаят един спад до към 3016-20 , но дали ще има леко покачване преди това незнам
Коментар
-
+1
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПроблема на трейдърите не е в анализите , а в управлението на риска. и стратегията. Основните причини за загубите са алчността и страха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеНе зная колко от трейдърите на пазарите, които се занимават с ТА обръщат внимание на фигурите от 4-часовите графики.
От друга страна, ако цените при кабела описват H&S и достатъчно големи участници на пазарите залагат на това – дребните риби също да се мобилизират в същата посока – ето ни го едно голямо движение от 3 фигури и половина надолу – до около 1,57.
http://prikachi.com/images/610/5716610u.jpg
От трета страна – да се прогнозират такива големи движения – само от ТА може да се приеме и като безумие, ако няма и някакъв фундамент, а и H&S някак ми е непълен.
Не ни пречи да хвърляме по едно око в тая посока, за да проверим такава хипотеза в следващите седмици /или месеци/ при наличие и на подходящ фундамент, като например търговският баланс в 11:30 може да помогне малко за посоката, въпреки че очакванията на участниците за реакция на пазара и действията им често изпреварват самата “новина” и я обезсмислят, ако данните вече са отдавна известни.
Успехи!
Коментар
Коментар