IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    помня ТАТОвото как да не помня - отвори уикли кендъл графика и виж кендъла на 4.11.2011 макса е 28757 и сложих поръчка за дълго над него - ако ми удари стопу на късите , който пък беше над него - демек ако сака да ми удари стопу на късите , значи сака дълги веке и от същото място пуснах дълги Освен туй виж сега минимума на кендъла 4.11.2011 -при мен е 26895 ..... а сега виж и минимума на следващия кендъл -при мен е 26905 ДЕМЕК ИМАХМЕ ТОГАЗ ДВОЙНО ДЪНО разликата е само един пипс и си рекох ,щом надолу не сака веке ,значи ако бие върхът 28757 значи палим ракетата тъй и стана
    уууууфффффффф айде че се изморих

Знаех, че ТАТОвците сте комбинативни, но сега виждам, че сте и с адекватни бързи реакции. Бравос!
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

пазаро ми взе най накрая таргето след два месеца кьорене по мониторо ,ама бива за позиция от 50000 изкарах чисто 2185 $ .Май ке требе постепено да увеличавам позициите - веке ке мина на 75000 -демек 3/4 лот щото Ъкаунто взе да нараства забележително през последните две години
      и какъв беше смисъла два месеца да се кьориш,като можеше да затвориш преди Коледа и вчера да си влезеш с обем на 1.3035-40 и да затвориш днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
        ШЕБЕК и никой не поздрави
        Е та ти си все в Странство. На гурбет

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Брях, цапнали сте легендарното дъйш
          ШЕБЕК и никой не поздрави
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Тегли си профита-да не им ги върнеш!

Че с по голяма лъжица-по голямо Уливане става.

Иначе браво-и успехи!
            ТАТО сега ке си даде почивка заслужена и ке дебне пак за вход айййде наслука
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

пазаро ми взе най накрая таргето след два месеца кьорене по мониторо ,ама бива за позиция от 50000 изкарах чисто 2185 $ .Май ке требе постепено да увеличавам позициите - веке ке мина на 75000 -демек 3/4 лот щото Ъкаунто взе да нараства забележително през последните две години
              Тегли си профита-да не им ги върнеш!

Че с по голяма лъжица-по голямо Уливане става.

Иначе браво-и успехи!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                айде днес 2ри епизод давай юрооо, Тато ти излезе ли бре
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• И аз съм аут от тая двойка,вчера влязох и държах до преди малко
                  Ще гледам другите валути,тук е луда работа - все някой ще кихне,аха технически това пък забило надолу
                  кафъ

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение

Задължително- ще делим
                    Помни какво си казал
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Начи Евро/$ е най шибаната двойка, влизам дълъг за последно. От тук нататък я забравям, $/йена по ми харесва, и изобщо всичко свързано с йената, освен гепито.

Айде пускайте къси.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• аз съм аут

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          Ше върне като влеза дълъг, да ви се обадя ли
                          Джейсън и ти кат мене бе братче

Ама погледни от положителната страна-могат да ни ползват като индикатори
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Злато

Здравейте и от мен
                            за еврака не знам но сега е момента за дълги в злато

Коментар

• сложих стоп на 1,3332 и квот стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                Ше върне като влеза дълъг, да ви се обадя ли

Задължително- ще делим
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X