IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение

това е първото ми мнение в тоя форум което се изпълни като прогноза от сутринта
    Днес, 05:58

Начално
    Спите ли ставайте да видите азия какви ги върши.

Все си мисля че ако бяха приели изказването на тоя Юнкер на сериозно вече трябваше да сме много по надолу и затова обръщам платната на север ...
    За което - БРАВО!!!

Утре заранта те чакам с коментар, докато пия кафето - ама този път ще те послушам
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Try tomorow
      така ще направя, свалих едно филмче ще релаксирам лека ви нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
        кофти денизядох шамарите при янка
        Try tomorow
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• кофти денизядох шамарите при янка

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Ако ги оставиш пък получаваш обаждане от Маргин (не братята )

Ще затвори май около 3280-3300 - там се задържа, което пък ще направи звездата на ТАТО
            фигурата на Тато я направи но на обратно като гледам ...

Не знам но за мен най важно се оказва да не се деля от акъла си имах къси евра от петък от 3340 и два дена като се разхождаше до 3400 бях на малко да затворя, но просто акъла не ми даваше и знаех че ще изляза на + и така и стана ..
            Attached Files
            Last edited by hristo72; 17.01.2013, 21:32.

Коментар

• Какво ми прави впечатление днес от прочетеното? Зададох си много въпроси и реших, че трудно се прави анализ на пазарите – не, а това е направо невъзможно, нито пък е коректно да се твърди, че всички фактори са взети под внимание. Ето един от въпросите, който си задавам:
              1. Кой е по-прав, дали японският премиер Шинцо Абе /на тоя му е харесало началото на нашето “АзБуки”/, който “обяви масивен план за икономически стимули, който да насърчи растежа в страната” , или германският финансов министър, Волфганг Шойбле, който е силно разтревожен от такава инициатива в Япония? Кой е по-прав? А дали отново Европа няма да е на опашката, ако Япония не разчитат на попътния вятър, също както и Щатите - с по-добри стойности в доста сектори, които доказват желанието за рискови инвестиции?
              2. “Еврозоната е в добро състояние и ще преодолее вилнеещата дългова криза” – ама това и децата го знаят, защо трябва да го повтори изрично дори германският министър на икономиката, Филип Рьослер. Ако за това му плащат – добре, но на мен ми се струва, че с такива фрази се постига точно обратният ефект.
              3. Това е едно много точно и лаконично съждение /иронично/: “Испанската икономика вероятно ще започне да се съвзема, а темпът на свиване на испанската икономика може да се понижи през близкия период.” В рамките на пожеланията се прави здрава еквилибристика с думичките.
              4. Шведският финансов министър, Андерс Борг – мисля, че е един от малкото реалисти: “в еврозоната проблемите в Гърция, Италия и Испания са далеч от разрешаването им”.
              5. Bloomberg предрича застой в еврозоната, след като възстановяването в Италия се забавя, а френската икономика продължава да се свива.
              6. Инвеститорите са под влияние на понижените прогнози за икономическия ръст през 2013 г. от страна на Германия и Световната банка.
              Имам усещане че Европа тъпче на едно място и само въртим очи: ето какво правят едните, ето – другите. Европейските политици със ставането от сън - по “първи петли – около 10 и нещо” – казват нещо критикарско и задължително в пълен контраст с казаното от друг европеец /най-общо/ и се потупват многозначително по гърба с широка усмивка.

Думата ми беше и за едни други европейци /швейцарците/, които по мое мнение – ще изпишат вежди на малкото, обединени в идеята за бързи печалби на пазара. Лошо няма, де, но по мое мнение – когато напуснат позицията, а вероятно това ще е мигновено от водещата банка – къде ли ще търсим еврото по графиките с другите валути? Защото всички си даваме сметка, че много швейцарци ще са доволни: хем налозите няма да плащат във франкове, хем ще са си изпрали доходите през еврата. На кого пък му пука за еврото като валута? Като гледам новият таргет, се чудя дали не са привлекли нови гоУеми инвеститори, но това, със заиграването с еврата може да предизвика подобен срив, както се получи с паунда преди време. Погледнах, че цента вече тества 1,249.

14:07 Standard Bank поставя по-висока цел за EUR/CHF
              От Standard Bank споделят, че са поставили по-висока цел на тяхната дълга позиция, като сега тя е 1.2670. Те са закупили двойката от 1.2170 и предходната им цел бе 1.2290, която успешно бе постигната. EUR/CHF в момента се разменя на нива 1.2435-1.2445.
              Да не сме толкова черногледи и да пожелаем всички да излязат от позицията срещу франка, без да предизвикват срив на еврото.
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• олио

Гледате ли олиото какви ги върши днес 1.6% ъп

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher Разгледай мнение
                  Напълно нормално, според мен (макар донякъде да ме е яд). Икономиките се стабилизираха и валутните политики на централните банки и правителствата станаха по-предвидими. Вече трябва да се залага по-дългосрочно. По принцип, такива малки движения не следя, гледам поне седмични или даже месечни.
                  и това движение сега от къде го следиш/търгуваш от 1.2047 или от по нагоре ...

това е първото ми мнение в тоя форум което се изпълни като прогноза от сутринта
                  Днес, 05:58

Начално
                  Спите ли ставайте да видите азия какви ги върши.

Все си мисля че ако бяха приели изказването на тоя Юнкер на сериозно вече трябваше да сме много по надолу и затова обръщам платната на север ...
                  Last edited by hristo72; 17.01.2013, 19:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                    като гледам как реагира пазара сега няма нищо общо със волатилноста преди няколко години да кажем тогава кабела правеше чудеса за 5 мин по 200 пипса нагоре надолу ...
                    Напълно нормално, според мен (макар донякъде да ме е яд). Икономиките се стабилизираха и валутните политики на централните банки и правителствата станаха по-предвидими. Вече трябва да се залага по-дългосрочно. По принцип, такива малки движения не следя, гледам поне седмични или даже месечни.
                    Last edited by Schumacher; 17.01.2013, 17:36.

Коментар

Одобрените разрешения за строеж са почти колкото очакваните, а и очакванията нямат голямо значение за голямата картина.
                      Housing Starts скачат с почти 12%.
                      като гледам как реагира пазара сега няма нищо общо със волатилноста преди няколко години да кажем тогава кабела правеше чудеса за 5 мин по 200 пипса нагоре надолу ...

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                        Кое му е доброто.Удобрените разрешителни за строеж също са по-малко от очакваните. Само молбите за безработни са добре
                        Одобрените разрешения за строеж са почти колкото очакваните, а и очакванията нямат голямо значение за голямата картина.
                        Housing Starts скачат с почти 12%.

Коментар

Няма страшно, не е толкова важен. Надценяват го, като показател. Другите данни са добри.
                          Кое му е доброто.Удобрените разрешителни за строеж също са по-малко от очакваните. Само молбите за безработни са добре

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                            Това не е ли зле?
                            Няма страшно, не е толкова важен. Надценяват го, като показател. Другите данни са добри.

Коментар

Минус
                              Това не е ли зле?

Коментар

• Минус

Коментар

Working...
                                X