Първоначално изпратено от FidoDidoo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениене ми я взе за има няма 2 пипса
ейййй урочасахте ТАТО
П.П в моемнта се чуди обаче дали да излита или да се приземяваLast edited by FidoDidoo; 18.01.2013, 15:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМного ми е съмнителен този полюс...
набираме скорост за излитане ...Last edited by hristo72; 18.01.2013, 15:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениемоите извинения ако е било заради мен но след това имаше пак нива за вход надявам се да си се качил на влака за северния полюс ...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
ейййй урочасахте ТАТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСпокойно, ще ти я вземе и до стопа ти ще отиде
Коментар
-
ейййй урочасахте ТАТО
Коментар
-
ейййй урочасахте ТАТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениепоръчка за дълги от 3333 половин лот ,стоп 3252 ,цел 3545не ми я взе за има няма 2 пипса
ейййй урочасахте ТАТОТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение. Не му гледай правописа, а какво казва ... и няма да сбъркаш...
просто дразни
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениедобре бе пич не ти ли е неловко с тоя правописмалко от малко поне се старай,защото и най-добрия трейдър да си не вдъхваш голяма надеждност с тия грешки на всяка втора дума
. Не му гледай правописа, а какво казва ... и няма да сбъркаш...
Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеМълчах до сега, но ти вече прекали. Ако обичаш, недей да скверниш паметта на десетките убити невинни хора, между които има и БРИТАНСКИ ГРАЖДАНИ!!!
Ти какво искаш, Камерън да плюе на сурата си и да върви да изнася речи за твой кеф, когато на главата му се изсипа изневиделица тази кървава драма?
Ти никога ли не си чувал, че когато има подобна кървава касапница, в която са загинали и граждани на съответната държава, премиерите и президентите отлагат всичките си ангажименти, за да се концентрират върху проблема?
Спазвай, моля те, елементарна етика и недей да се гавриш с паметта на жертвите!
Разбира се, че си прав.
Не съм коментирал причината за отлагане на речта, освен в цитат от новината.
Според мен, коректно е да се обяви следваща дата, при отлагане на очаквана реч.
Извини ме, Дон Карлос, но наистина за момент се изживях като извергът, който ме представяш в поста си. Все пак - не е необходимо да мълчиш до сега. Карай си през просото, защото ние, извергите - точно това заслужаваме - да ни стъпят на шията в началото.
Поздрави за активната гражданска позиция!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар