Днес излиза FY13 за Apple някой следи ли ги какво мисите ще са добри резултатите или слаби?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение34+ и нито пипон по малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеОт колко се спускаме - 3310 или 3333
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЕх този ТАТО! Не дава дума да му се каже на въпреки. Веднага подпря отдоле!що така ?
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТАТО, нормално ли е на тези резултати на Гуглето и на IBM еврака да е само 2 пипа нагоре бря?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеБрат да не си сменил доставчика ...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобро утро!Най накрая дойде и тоз момент-всички дружно нагоре/в момента е 1,3312
....отново не е съвет за търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТАТО колко пипса останаха до стопа ? да знам с каква позиция да влизам на късо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеДобре мислиш, но в Калифорния имот, който през 2000 г. струваше да речем $ 500 000, сега струва 250 000. Всички имоти /апартаменти, къщи, вили, парцели, земеделска земя/ са на приблизително половин цена, че някои и по-малко. Банките, които са приели за обезпечения къщи за по 300 000 долара, сега ги продават за 100 000 - 150 000, а отделни къщи се продадоха и за около 50 0000. И не е така само с имотите, много неща също доста се обезцениха, наемите и те са много надолу, цените на много стоки също, иначе търговците ще фалират. Потреблението се сви драстично, доходите на хората - също. И ако преди 3-4 години питаха надменно "Къде е тази криза, че нещо не я виждам?!", сега са кротки и изплашени.
И за редовия американец комай 1500 долара от 2000 г. се равняват по-скоро на 750 днешни. Или малко повече.
ПП. Май рискът от дефлация е по-голям от риска от инфлация. Кой знае, ще видим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеИзвинявай, чак сега видях поста ти. Къде са трилионите напечатани от ФЕД? Няма ги. Те са на ужким. Виртуални. Не вярвам да мислиш,че има истинска печатница, която бълва банкноти. ФЕД изкупува "токсични" активи от когото му падне - облигации, държавни, ипотечни, всякакви боклуци. Плаща с подпис. Чрез търговските си банки, които също правят разплащания срещу подпис. Парите се въртят като "на ужким'. Създават ликвидност. Държавата задлъжнява с тези пари към "спасителя" ФЕД, който я е "улеснил количествено" и е налял ликвидност. Дългът на държавата е истински. Истински са и активите, закупени от ФЕД, макар и боклуци за момента. Но винаги могат да бъдат предявени в подходящ момент. Имат и лихви, които да се обслужват. И винаги могат да бъдат разменни за нещо друго. Дори и за истински пари, ако има кой да ги даде. Все някога ще има, но така или иначе балансът на ФЕД расте неудържимо. Докато милиарди мизерстват.
А истинските пари, които могат да бъдат пипнати не служат за нищо. Данъците например не значат нищо, не служат за нищо, на държавата не й трябват, тя плаща с подписи, превежда "пари" срещу подписи...И ако все пак някой вземе и си плати данъците или глобите не по сметка /срещу подпис/, а с реални книжни пари, тези пари спокойно могат да бъдат нарязани или да послужат за разпалване на камина.
Предлагам ти интересен материал, по допирателна на темата:
http://brain-workshop.org/index.php?...nance&Itemid=2
Има доста истини в него по мое мнение.
Желая ти успех!, незабравяйте изказването на "хеликоптерния Бен", че ако трябва от хеликоптер ще хвърля долари за да намали острата нужда от ликвидност, съшо преди месеци беше съобщено, че се унищожават незнам си колко милиона долара поради грешка в печатането и не само това от много съобшения прозира, че се печати на пълни обороти.
Ако не се печати няма как да се задоволи нуждата от кеш в разплащанията при населението т.е. плащането на услугите, а знаете услугите какъв процент заемат от икономиката на САЩ, това с подписите е за между банките и друг род финансови институцйи, но от тук надолу си трябва кеш, който беше похарчен и сега трябва да се запълни тази празнина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобро утро!Най накрая дойде и тоз момент-всички дружно нагоре/в момента е 1,3312
....отново не е съвет за търговиядай само цифрите махни тоя текст
Коментар
-
....отново не е съвет за търговияПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар