IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес излиза FY13 за Apple някой следи ли ги какво мисите ще са добри резултатите или слаби?

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
      34+ и нито пипон по малко
      Я дай следващата прогноза

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        От колко се спускаме - 3310 или 3333
        34+ и нито пипон по малко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Ех този ТАТО! Не дава дума да му се каже на въпреки. Веднага подпря отдоле!
          Чунчи ТАТОвото - много си превъзбуден рано заранта що така ?
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• От колко се спускаме - 3310 или 3333
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              ТАТО, нормално ли е на тези резултати на Гуглето и на IBM еврака да е само 2 пипа нагоре бря?
              на пазаря всичко е нормално - особенно щом веке е станало
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• за днес

залагм ордер EUR/USD купува на 1.3205 стоп 1.3160 лимит 1.3260

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                  Брат да не си сменил доставчика ...
                  Звездите му го говорят

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                    Добро утро!Най накрая дойде и тоз момент-всички дружно нагоре/в момента е 1,3312

....отново не е съвет за търговия
                    Брат да не си сменил доставчика ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      ТАТО колко пипса останаха до стопа ? да знам с каква позиция да влизам на късо?
                      Ех този ТАТО! Не дава дума да му се каже на въпреки. Веднага подпря отдоле!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        Добре мислиш, но в Калифорния имот, който през 2000 г. струваше да речем $ 500 000, сега струва 250 000. Всички имоти /апартаменти, къщи, вили, парцели, земеделска земя/ са на приблизително половин цена, че някои и по-малко. Банките, които са приели за обезпечения къщи за по 300 000 долара, сега ги продават за 100 000 - 150 000, а отделни къщи се продадоха и за около 50 0000. И не е така само с имотите, много неща също доста се обезцениха, наемите и те са много надолу, цените на много стоки също, иначе търговците ще фалират. Потреблението се сви драстично, доходите на хората - също. И ако преди 3-4 години питаха надменно "Къде е тази криза, че нещо не я виждам?!", сега са кротки и изплашени.
                        И за редовия американец комай 1500 долара от 2000 г. се равняват по-скоро на 750 днешни. Или малко повече.

ПП. Май рискът от дефлация е по-голям от риска от инфлация. Кой знае, ще видим...
                        Не е точно така. По-скоро тази къща е била 500 000 около 2005-2006та година когато беше пика, 2000-та още нямаше балон при имотите. А ти виж колко са били петрола, стоманата и всички останали суровини през 2000-та, за златото да не говорим. С изключение на газта де, заради въпросната шистова революция която май наистина ще ги измъкне от дупката и отново ще са номер 1 а арабеските ще си ядат петрола

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                          Извинявай, чак сега видях поста ти. Къде са трилионите напечатани от ФЕД? Няма ги. Те са на ужким. Виртуални. Не вярвам да мислиш,че има истинска печатница, която бълва банкноти. ФЕД изкупува "токсични" активи от когото му падне - облигации, държавни, ипотечни, всякакви боклуци. Плаща с подпис. Чрез търговските си банки, които също правят разплащания срещу подпис. Парите се въртят като "на ужким'. Създават ликвидност. Държавата задлъжнява с тези пари към "спасителя" ФЕД, който я е "улеснил количествено" и е налял ликвидност. Дългът на държавата е истински. Истински са и активите, закупени от ФЕД, макар и боклуци за момента. Но винаги могат да бъдат предявени в подходящ момент. Имат и лихви, които да се обслужват. И винаги могат да бъдат разменни за нещо друго. Дори и за истински пари, ако има кой да ги даде. Все някога ще има, но така или иначе балансът на ФЕД расте неудържимо. Докато милиарди мизерстват.
                          А истинските пари, които могат да бъдат пипнати не служат за нищо. Данъците например не значат нищо, не служат за нищо, на държавата не й трябват, тя плаща с подписи, превежда "пари" срещу подписи...И ако все пак някой вземе и си плати данъците или глобите не по сметка /срещу подпис/, а с реални книжни пари, тези пари спокойно могат да бъдат нарязани или да послужат за разпалване на камина.

Предлагам ти интересен материал, по допирателна на темата:

http://brain-workshop.org/index.php?...nance&Itemid=2

Има доста истини в него по мое мнение.

Желая ти успех!
                          Пълни фантасмагорйи...Печатане има та ушите им пукат, незабравяйте изказването на "хеликоптерния Бен", че ако трябва от хеликоптер ще хвърля долари за да намали острата нужда от ликвидност, съшо преди месеци беше съобщено, че се унищожават незнам си колко милиона долара поради грешка в печатането и не само това от много съобшения прозира, че се печати на пълни обороти.
                          Ако не се печати няма как да се задоволи нуждата от кеш в разплащанията при населението т.е. плащането на услугите, а знаете услугите какъв процент заемат от икономиката на САЩ, това с подписите е за между банките и друг род финансови институцйи, но от тук надолу си трябва кеш, който беше похарчен и сега трябва да се запълни тази празнина...

Коментар

• ТАТО колко пипса останаха до стопа ? да знам с каква позиция да влизам на късо?
                            Last edited by 4un4o; 23.01.2013, 09:40.

Коментар

Добро утро!Най накрая дойде и тоз момент-всички дружно нагоре/в момента е 1,3312

дай само цифрите махни тоя текст

Коментар

Пак ли сбърка посоката

Коментар

Working...
                                X