IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Изведи ми формулата за инфлация, през методологията по БВП, парични аграгати и ми посочи дефлаторите, които се ползват за изчисляването като корекция.

И от всички парични агрегати ми посочи тоя/тия, където влизат във формулата, за ми изцепиш поредната тъпня, че щом електронните пари влизали в 1 параметър от 10, то те определяли всичко.

П.П. Да не забравиш да ми кажеш, че пак ти си ми казал, както досега от сутринта 3 пъти намекваш ти к'во си ми бил казал на база моите постове.

Викни Анон да обере точките накрая и той, поне. Че нещо се правиш в негов стил сякаш? Ърмм ..?

Той ми обяснявал - хихи
    Никъде не съм казал,че електронните пари определят всичко.Казах,че инфлацията касае електронните пари.И ти го доказах.Пък ти си смятай каквото искаш
    Не си ми интересен вече.
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• От дума на дума, след малко влизам в парите

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
        Точно така влизат там,където влизат и овърнайт депозитите на банките.Можеш да да се поразровиш и да видиш кой паричен агрегат е това.
        Та след като и ти стигна до извода,че влизат в един от паричните агрегати,значи аз съм прав и няма какво да спорим повече

П.П.Колкото повече глупости пишеш,толкова повече онуфрита ще има да те поучават
        Изведи ми формулата за инфлация, през методологията по БВП, парични аграгати и ми посочи дефлаторите, които се ползват за изчисляването като корекция.

И от всички парични агрегати ми посочи тоя/тия, където влизат във формулата, за ми изцепиш поредната тъпня, че щом електронните пари влизали в 1 параметър от 10, то те определяли всичко.

П.П. Да не забравиш да ми кажеш, че пак ти си ми казал, както досега от сутринта 3 пъти намекваш ти к'во си ми бил казал на база моите постове.

Викни Анон да обере точките накрая и той, поне. Че нещо се правиш в негов стил сякаш? Ърмм ..?

Той ми обяснявал - хихи

Коментар

• Взел съм си и пуканки

Само някой да не развали боя
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Питай Онуфри, ще ти каже и колко ще е инфлацията догодина кат' дръпнеш още 2 карти, 4 кредита - върнеш досегашните 3 и ще ти сметне всичко за инфлацията от една кредитна карта само
            Да,де,ама той пита теб.Отговори му,нали ти си корифея

Коментар

Влизат към определени агрегати като част от цялата парична маса, но не към всички и затова имаш няколко вида БВП на всяка страна - реален и номинален.

Представяш ли се те па били различни, а не едни и същи и методологиите на НСИ ( Евростат и сие ) мерели инфлацията само по единия от тях.

Нали електронните кинти решавали инфлацията?

Обясни ми още, моля те! Обожавам да ме учат оНуфри-та

П.П. Ти някога можеш ли да кажеш, че ръсиш глупости - дай ми формула за инфалция като функция на електронни пари!
              Точно така влизат там,където влизат и овърнайт депозитите на банките.Можеш да да се поразровиш и да видиш кой паричен агрегат е това.
              Та след като и ти стигна до извода,че влизат в един от паричните агрегати,значи аз съм прав и няма какво да спорим повече

П.П.Колкото повече глупости пишеш,толкова повече онуфрита ще има да те поучават
              Last edited by onufri; 28.02.2013, 11:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Маранди, като стана на въпрос. Парите у кредитната ми карта истински пари ли са или Микимаус?
                Питай Онуфри, ще ти каже и колко ще е инфлацията догодина кат' дръпнеш още 2 карти, 4 кредита - върнеш досегашните 3 и ще ти сметне всичко за инфлацията от една кредитна карта само

Коментар

Искаш да кажеш, че по света няма сива икономика, че всички кинти, които се въртят в БГ са на светло, всички емигрантски потоци, контрабанти, наркотици, проституция и т.н. са на светло и търговските баМки ги изсветляват към централните баМки, щот' така са ти казали?

Включени се бартерите, стоковите заменки, данъчните измами от ДДС и т.н. и въобще усещаш ли се какви глупости ми говориш в момента, че си ми и обяснявал?!? За преглед при доктор мислил ли си, щот' те моля да НЕ ми обясняваш никога, каквото и да е било.

Прочети си методологията на НСИ за инфлацията - вече се добавя и т.нар. неформална икономика, т.е. "сива" и то без електронните ти кинти, дет' уж я измервали.

Иди напий се някъде и кат' оветряш малко прочети спокойно какво ти отговарям, щот' ти на нито 1 мой въпрос досега не отговори, а само стрелкаш поредните глупости.

1. Може ли търговска банка да печата книжни пари ( нали са едно и също )?
                  2. Може ли Централна банка да печата електронни пари ( нали са едно и също )?
                  3. Дай ми формула как се мери инфалция с електронни пари като функция?

Не спря да говориш, че е същото, а една формула не даваш? Покажи ни?

Няма ми бягаш по тъча - хихи
                  Маранди, като стана на въпрос. Парите у кредитната ми карта истински пари ли са или Микимаус?

Коментар

Маранди,проблемът ти е,че хал хабер си нямаш какво са електронните пари.
                    Няма значение кой ги издава - важното е,че влизат в паричната маса.А всичко,което влиза там има отношение към инфлацията.
                    Влизат към определени агрегати като част от цялата парична маса, но не към всички и затова имаш няколко вида БВП на всяка страна - реален и номинален.

Представяш ли се те па били различни, а не едни и същи и методологиите на НСИ ( Евростат и сие ) мерели инфлацията само по единия от тях.

Ъъ .. също както овърнайт депозите влизат само към част от агрегатите, а не към всички, които определят паричната маса.

Нали електронните кинти решавали инфлацията?

Обясни ми още, моля те! Обожавам да ме учат оНуфри-та

П.П. Ти някога можеш ли да кажеш, че ръсиш глупости - дай ми формула за инфалция като функция на електронни пари!
                    Last edited by marandi; 28.02.2013, 11:03.

Коментар

Искаш да кажеш, че по света няма сива икономика, че всички кинти, които се въртят в БГ са на светло, всички емигрантски потоци, контрабанти, наркотици, проституция и т.н. са на светло и търговските баМки ги изсветляват към централните баМки, щот' така са ти казали?

Включени се бартерите, стоковите заменки и въобще усещаш ли се какви глупости ми говориш в момента, че си ми и обяснявал.

Прочети си методологията на НСИ за инфлацията - вече се добавя и т.нар. неформална икономика, т.е. "сива" и то без електронните ти кинти, дет' уж я измервали.

Иди напий се някъде и кат' оветряш малко прочети спокойно какво ти отговарям, щот' ти на нито 1 мой въпрос досега не отговори, а само стрелкаш поредните глупости.

1. Може ли търговска банка да печата книжни пари ( нали са едно и също ).

Маранди,проблемът ти е,че хал хабер си нямаш какво са електронните пари.
                      Няма значение кой ги издава - важното е,че влизат в паричната маса.А всичко,което влиза там има отношение към инфлацията.

Коментар

Не,няма как да ги знам.Затова коментирам само това,което си направил обществено достояние
                        Да,много добре помня.Също така много добре помня как ти обясних как електронните пари влизат в паричната маса като се отчитат както се отчитат и овърнайт депозитите на търговските банки при ЦБ.Ама тази работа за да я разбереш трябва да имаш и малко практически опит.А товето се получава " чукча писател,а не читател"

Включени се бартерите, стоковите заменки, данъчните измами от ДДС и т.н. и въобще усещаш ли се какви глупости ми говориш в момента, че си ми и обяснявал?!? За преглед при доктор мислил ли си, щот' те моля да НЕ ми обясняваш никога, каквото и да е било.

1. Може ли търговска банка да печата книжни пари ( нали са едно и също )?
                        3. Дай ми формула как се мери инфалция с електронни пари като функция?

Не спря да говориш, че е същото, а една формула не даваш? Покажи ни?

Last edited by marandi; 28.02.2013, 10:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Правете по едно демо.... Давайте пароли за гледане и да почваме залаганията

п.п. Аз и пейпал имам и moneybookers, skrill дет му викат, па и банкови сметки празни колкото искаш.
                          Моете да ми пратите печалбата където искате
                          Аз пък даже форекс акаунт нямам

Ае късо евро - това мнение е подстрекателство за търговски сделки!
                          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Правете по едно демо.... Давайте пароли за гледане и да почваме залаганията

п.п. Аз и пейпал имам и moneybookers, skrill дет му викат, па и банкови сметки празни колкото искаш.
                            Моете да ми пратите печалбата където искате

Коментар

Ти имаш ли представа колко ордера имам в евро към момента и кои са къси и дълги и от кои нива, бря?

Щот' само за вчера и завчера имам над 20 отворени и затворени позиции само там, понеже ставаше само за скалпене?

Та, к'во ми коментираш къде имам нива кат' ти няма откъде от къде да ги знаеш въобще

П.П. Душко и до ден днешен помня изречението, с което се заяде с мен тогава - а, Русото си пише статиите сами.

Изречението ми беше, че от всички видове пари до момента книжни, електронни, стокови и метални - инфлацията касае единствено и само книжните пари.

Ти тогава се намеси, че книжни и електронни били едно и също, т.е. еквивалент. Виждаш, че 2 години търпеливо ти обяснявам, че не са и няма как да са.

Книжните ги печатат централните баМки, а електронните - търговските. Демек нищо общо, айде кажи ми как инфлацията касае електронни пари в една икономика, кат' тия дет' ги печатат не са търговските баМки, а централните?

Гледал си Цайт Гест ли ко беше там и вече си "спец", дет' на компютъра се добавяли и търкали трилиони ей така за кеф. Зависи дали е Бернарке или Монти. Усещаш ли, че е за филм става, ама е несериозно?
                              Не,няма как да ги знам.Затова коментирам само това,което си направил обществено достояние
                              Да,много добре помня.Също така много добре помня как ти обясних как електронните пари влизат в паричната маса като се отчитат както се отчитат и овърнайт депозитите на търговските банки при ЦБ.Ама тази работа за да я разбереш трябва да имаш и малко практически опит.А твоето се получава " чукча писател,а не читател"
                              Last edited by onufri; 28.02.2013, 10:46.

Коментар

Поне не съм пуснал къси на 1,27 без стоп,щото големите играчи денсели без стопове.И това може да не ти е единствената "велика" сделка.А,да,и на УСА били големите танци
                                Разбирам,че може би мечтата ти е била да работиш на гише в банка,ама и там не прибират всички идиоти
                                Нали,душко,банките издавали само електронни кинти(дето инфлация ги не ловяла,сигурно са нещо като златните монети).Къде сега ги метна при книжните
                                Я кажи като си толкова светнат с пейпала,стинките в акаунтчето ти там лови ли ги инфлацията?
                                Ти имаш ли представа колко ордера имам в евро към момента и кои са къси и дълги и от кои нива, бря?

Щот' само за вчера и завчера имам над 20 отворени и затворени позиции само там, понеже ставаше само за скалпене?

Та, к'во ми коментираш къде имам нива кат' ти няма откъде от къде да ги знаеш въобще

П.П. Душко и до ден днешен помня изречението, с което се заяде с мен тогава - а, Русото си пише статиите сам, а не да мятам линк-чета кой пореден малоумник какво е казал.

Изречението ми беше, че от всички видове пари до момента книжни, електронни, стокови и метални - инфлацията касае единствено и само книжните пари.

Ти тогава се намеси, че книжни и електронни били едно и също, т.е. еквивалент. Виждаш, че 2 години търпеливо ти обяснявам, че не са и няма как да са.

Книжните ги печатат централните баМки, а електронните - търговските. Демек нищо общо, айде кажи ми как инфлацията касае електронни пари в една икономика, кат' тия дет' ги печатат не са търговските баМки, а централните?

Гледал си Цайт Гест ли ко беше там и вече си "спец", дет' на компютъра се добавяли и търкали трилиони ей така за кеф. Зависи дали е Бернарке или Монти. Усещаш ли, че е за филм става, ама е несериозно?

П.П. И до днешен не си дал формула ( емпирична ), където да е изведено, че инфлация се мери с електронни пари в нито една методология. Няма и да ми намериш такава формула, да те успокоя отсега да не търсиш. Но ти е готино да плюеш по тия дет' ти търкат очите, налЕ? Ай, без прогнози повече у темата и готово.

Че станах пишман, че написах 3 поста на кръст. Голямо джафкане падна - хихи
                                Last edited by marandi; 28.02.2013, 10:28.

Коментар

Working...
                                X