IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/cad най после се размърда

въъъъ кво стана с еврака ся го погледнах
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
      Как го отнесе миленкото
      Инвазияяяяяя
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Как го отнесе миленкото
        Last edited by Хирурга; 13.03.2013, 15:32.
        Който ме слуша фалира.

Коментар

За да имаш достъп до този сайт. Трябва да си платиш за регистрация. Забранено е посещаването на лица под 18 години. Но аз ще ви давам информация, ценна за пазарите.

Мале как пада. Тия яко са се изплашили.
          а ти добре , че спомена , тъкмо се чудех те това люде на къде ще тръгне . Даже се убеждавах , че може и до .308 да стигне
          Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
            ЕЙ, от чисто любопитство , дай линкче .Благодаря ти.
            За да имаш достъп до този сайт. Трябва да си платиш за регистрация. Забранено е посещаването на лица под 18 години. Но аз ще ви давам информация, ценна за пазарите.

Мале как пада. Тия яко са се изплашили.
            Който ме слуша фалира.

Коментар

Евро-то започва да калкулира доста голям спад. Според Агенцията за защита от извън земни нашествия (А.З.И.З.Н.), ще има нападение над източно западна Германия. Никои не прогнозира какви ще са загубите. Според мен Евро-то днес ще падне с 150-200 пипа спрямо долара. Да са живи и здрави зелените човечета.

Това е цитат от официалния сайт на агенцията публикувано преви 26 минути.
              ЕЙ, от чисто любопитство , дай линкче .Благодаря ти.
              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Ужас спада започна
                Който ме слуша фалира.

Коментар

• Атака

Евро-то започва да калкулира доста голям спад. Според Агенцията за защита от извън земни нашествия (А.З.И.З.Н.), ще има нападение над източно западна Германия. Никои не прогнозира какви ще са загубите. Според мен Евро-то днес ще падне с 150-200 пипа спрямо долара. Да са живи и здрави зелените човечета.

Това е цитат от официалния сайт на агенцията публикувано преви 26 минути.
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                    Фенове, гледам че дискутирате все евродолар, ама някой от вас продава ли йени ?
                    Казват, че хедж фондове я били купували

Коментар

• Заповядаи с нас си
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                        Момчета........Ще ходим ли на свадба.......Тато дане ни забравиш.....сложи ни на една маса с Тарантулата Анди, Чунчо ,6969 и Хемилио ....Няма да пием много ИЧ.....А и може дати спретнем предниат ден едно ергенско парти...виш си си направил някои фешан татуировка>>>>>>СЕРИОЗНИ сме ще доидем без жените
                        Ай вземете ме и мене бре момчетааа! И аз няма да пия много ИЧ... Нали требе са видя тая работа със зануляването на ТАТО-вия акаунт FOREVER чрез споделянето му с едно от ония същества от другия пол

Коментар

• Момчета........Ще ходим ли на свадба.......Тато дане ни забравиш.....сложи ни на една маса с Тарантулата Анди, Чунчо ,6969 и Хемилио ....Няма да пием много ИЧ.....А и може дати спретнем предниат ден едно ергенско парти...виш си си направил някои фешан татуировка>>>>>>СЕРИОЗНИ сме ще доидем без жените
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Фенове, гледам че дискутирате все евродолар, ама някой от вас продава ли йени ?

Коментар

• 08:10. Дилърски чат. Рисковете от разпад на Еврозоната и от разширяването на лихвените спредове на периферията спрямо Германия спаднаха. Регресионните модели, базирани на тези величини определят значително по-висок разменен курс

10:57. Дилърски чат. EUR-USD остава над 1,3000, но консолидира в долната част на движението от 1 февруари. Кой ще победи - Меркел или пазара ?

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
                                Привет Къде я видя , я разчертай и качи една снимчица
                                ето:както рекох на 13.03. тази главица моЕ и да се състои.
                                дава чатлак, бие ли 1.3070-80 си става за дълги.
                                Attached Files
                                Last edited by 4un4o; 15.03.2013, 13:25.

Коментар

Working...
                                X