Първоначално изпратено от art-lubitel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеХм, че какво им е на обменните бюра, да не би Тавекс да дават по-добри котировки?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНалага ми се покупка на доста голяма сума долари до 20 дена ! Ще поскъпне ли в този период или ще поевтинее ??? Или да си купувам сега ?? Тавекса подходящ ли е за покупка на $ - голяма сума ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНалага ми се покупка на доста голяма сума долари до 20 дена ! Ще поскъпне ли в този период или ще поевтинее ??? Или да си купувам сега ?? Тавекса подходящ ли е за покупка на $ - голяма сума ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеНалага ми се покупка на доста голяма сума долари до 20 дена ! Ще поскъпне ли в този период или ще поевтинее ??? Или да си купувам сега ?? Тавекса подходящ ли е за покупка на $ - голяма сума ?Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
.....крепи пазаря , да не затвори под 3172 бря........
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениебих рискувал половин лот дълъг Е/$ с близък стоп и тп@1.324
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБравас!
П.П. Мечтата ми е да изкарам за една баничка от 18 ст. по комунистическите цени и ще се похваляВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБравас!
П.П. Мечтата ми е да изкарам за една баничка от 18 ст. по комунистическите цени и ще се похваляВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеМарандев,аз моето днес си го прибрахПо-добре кажи ти какво изкара днес и тогава давай акъл
П.П. Мечтата ми е да изкарам за една баничка от 18 ст. по комунистическите цени и ще се похваля
Коментар
Коментар