IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
    Хм, че какво им е на обменните бюра, да не би Тавекс да дават по-добри котировки?
    Гледал съм , че от банките дават по- добър ! От чейнж бюрата , верно, не съм поглеждал !!

Коментар

• И квооо, като отиде в чейнджа с два куфера мангизи, да не го обслужат чейнч бюрата Не че Тавекс ще намери

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
        Хм, че какво им е на обменните бюра, да не би Тавекс да дават по-добри котировки?
        По престижно звучат - Тавекс,Табекс .....таблетс
        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Налага ми се покупка на доста голяма сума долари до 20 дена ! Ще поскъпне ли в този период или ще поевтинее ??? Или да си купувам сега ?? Тавекса подходящ ли е за покупка на $ - голяма сума ?

Коментар

Налага ми се покупка на доста голяма сума долари до 20 дена ! Ще поскъпне ли в този период или ще поевтинее ??? Или да си купувам сега ?? Тавекса подходящ ли е за покупка на $ - голяма сума ?
            Едва ли ще има голямо движение. Но пък на 100К си е цифра. Всеки съвет би бил грешен. Аз смятам че доларът ще качи в този период, но не мога да се закълна в детето си

Коментар

Голяма,голяма,колко да е голяма ? 5-6 милиона ? От кой град си? Дай адрес,аз ще дойда на крака да ти ги обменя .
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Налага ми се покупка на доста голяма сума долари до 20 дена ! Ще поскъпне ли в този период или ще поевтинее ??? Или да си купувам сега ?? Тавекса подходящ ли е за покупка на $ - голяма сума ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                  TATO,

.....крепи пазаря , да не затвори под 3172 бря........
                  точно на него ще затворят май ...

Коментар

• WEEKLY CLOSE

TATO,

.....крепи пазаря , да не затвори под 3172 бря........

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                      бих рискувал половин лот дълъг Е/$ с близък стоп и тп@1.324
                      отиди коня у ряката ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Бравас!

П.П. Мечтата ми е да изкарам за една баничка от 18 ст. по комунистическите цени и ще се похваля
                        Та като каза баничка,та се сетих - най-смислените ти коментари са,когато обясняваш как готвиш
                        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Бравас!

П.П. Мечтата ми е да изкарам за една баничка от 18 ст. по комунистическите цени и ще се похваля
                          Няма да е скоро
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• бих рискувал половин лот дълъг Е/$ с близък стоп и тп@1.324

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                              да новините са такива , но надали някой би написал в новина купувайте братя че свършва ...

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                                Марандев,аз моето днес си го прибрахПо-добре кажи ти какво изкара днес и тогава давай акъл
                                Бравас!

Коментар

Working...
                                X