IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от canterbury Разгледай мнение
    Сингали, анализи, стратегии, метатрейдър програмиране на едно място

www.forexspecs.com
    - Eдин съвет ,разгледах сделките от търговията ви, за да привлечете клиенти за услугите който предлагате чрез платени сигнали,добре ще е да поствате тук в форума актуални ордери който поставяте на пазара, поне няколко дни, за да се убедим че наистина са печаливши както представяте от сайта ви. Това ще е наистина добро дело от ваша страна, пък и ще спечелите и последователи. Успех с начинанието!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Споко бре, нещата са под контрол. Нашите не спят
      http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=411878
      Леко успокоение

Понеделник чакам Гап!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от canterbury Разгледай мнение
        Сингали, анализи, стратегии, метатрейдър програмиране на едно място

www.forexspecs.com
        Готин сайт, стилен дизайн - в синьо. Опитът на екипа също впечатява - 6 години. Бая време е това. Хубаво, ама защо зарибявате български клиенти, а сайта на английски. ОК ще се справим някак си, ама къде е този небостъргач на "Витоша 66" ? След това, тези гаранции за 200 пипса седмично, айде бе ?! Сериозно ли ги гарантирате и как става това ?.

Коментар

• Първоначално изпратено от thomascrown
          Малко по-спокойно го карай. Това е нормално за САЩ. А и не забравяй, че там инвестират не само от САЩ.
          Добре де, защо си мислиш, че точно тук някой ще ти се върже на домоуправителството нокерче?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Изроди са Американците-Дау прескочи 14к в последната минута на седмицата

Изродиииииииииииииииии

Дразнят ме вече много

Напънаха и Дакса и Сипа на макс в последната възможна минута-преди затваряне!!!

Ох, май множко ми дойде търговията през тази седмица-другата дано да е по-добра.

Приятна почивка на всички.
            Споко бре, нещата са под контрол. Нашите не спят
            http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=411878

Коментар

• Изроди са Американците-Дау прескочи 14к в последната минута на седмицата

Изродиииииииииииииииии

Дразнят ме вече много

Напънаха и Дакса и Сипа на макс в последната възможна минута-преди затваряне!!!

Ох, май множко ми дойде търговията през тази седмица-другата дано да е по-добра.

Приятна почивка на всички.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Сингали, анализи, стратегии, метатрейдър програмиране на едно място

www.forexspecs.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  Мамун ако селваш там ще ядеш хурката според ТАТО
                  Аз селнах Дакс. Много ми е скъп Дау

Коментар

Проба за последен път какво има на 14 етаж
                    Мамун ако селваш там ще ядеш хурката според ТАТО
                    пп.ако правилно ТАТО го е сметнал там ке има връх 14284 тоест връх по висок от върха 2007г 14198
                    Last edited by ТАТО; 22.02.2013, 19:59.
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      ти гледай Дау какво прави
                      Проба за последен път какво има на 14 етаж

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                        TATO,

.....крепи пазаря , да не затвори под 3172 бря........
                        ти гледай Дау какво прави уикли кендъло позеленя
                        Last edited by ТАТО; 22.02.2013, 19:53.
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Къс Дакс пичове 7667 Да не забравяме за кво сме у темата

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            Гледал съм , че от банките дават по- добър ! От чейнж бюрата , верно, не съм поглеждал !!
                            Досега не съм видял банка да дава по-добър курс от оборотните чейч бюра. Ако си от София, порбвай с Варчев. Имат и тел за предварителен пазарлък за големи суми. Иначе курса им е в реално време и винаги е по-изгоден от на банките.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Гледал съм , че от банките дават по- добър ! От чейнж бюрата , верно, не съм поглеждал !!
                              При банките по сметка можеш да вземеш доста добър курс, но перкай директно в дилинга. Виж в брой, тегава работа

Коментар

И квооо, като отиде в чейнджа с два куфера мангизи, да не го обслужат чейнч бюрата Не че Тавекс ще намери
                                А нищо , да ходи където си иска , може пък критерия му да е на възможно по-лъскаво място

Коментар

Working...
                                X