If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Eдин съвет ,разгледах сделките от търговията ви, за да привлечете клиенти за услугите който предлагате чрез платени сигнали,добре ще е да поствате тук в форума актуални ордери който поставяте на пазара, поне няколко дни, за да се убедим че наистина са печаливши както представяте от сайта ви. Това ще е наистина добро дело от ваша страна, пък и ще спечелите и последователи. Успех с начинанието!
Готин сайт, стилен дизайн - в синьо. Опитът на екипа също впечатява - 6 години. Бая време е това. Хубаво, ама защо зарибявате български клиенти, а сайта на английски. ОК ще се справим някак си, ама къде е този небостъргач на "Витоша 66" ? След това, тези гаранции за 200 пипса седмично, айде бе ?! Сериозно ли ги гарантирате и как става това ?.
Гледал съм , че от банките дават по- добър ! От чейнж бюрата , верно, не съм поглеждал !!
Досега не съм видял банка да дава по-добър курс от оборотните чейч бюра. Ако си от София, порбвай с Варчев. Имат и тел за предварителен пазарлък за големи суми. Иначе курса им е в реално време и винаги е по-изгоден от на банките.
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар