If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И защото не могат да бъдат трейдъри умно Наде си знам аз
Не е така,ще опитам да опровергая истината.Думата ми беше,че анализаторите могат да играят и го правят,но едва ли това е за собствена сметка.
Все пак усещам,че твоята идея с "анализите" е тая-да си докажеш,че "дори и от един глупак може да се научи нещо, особено какво не бива да се прави."
Добра стратегия!
ТАТО,като гледаш 200 ДНЕВНАТА.колко е шанса НАДЕТАТА да станат 3
Труден отговор ТАТОвото даже по труден от форексу абе айде лека че Дау затвори
до понеделник сабалян
пп.оставам ви да покорите сами 3000 - имате 4 часа още
Е те това да не беше за понеделник за кайвето рано заранта Наде ? В понеделник рано дай пак анализ за туй каквот през уикендо ти блесщукне в умната главица
аз след 30 минути запразнявам с хамериканците и деня и седмицата
До понеделник едва ли нещо ще се промени,а при мен-дори и следващият месец може да не е мръднало.В това е проблемът,че тук всички говорим на "различни" езици(ползваме различни времеви графики и имаме различни цели),а другото е още по-подвеждащо:сметките ни се различни,нищо че 5%от която и да е сума са си 5%.Тук нещата опират до алчността на играчите:ама как сега да вкарам едни пари там,като мога да спечеля и с много по-малко.Но не е така.
Има и друг момент:платените анализатори работят като анализатори,именно защото са платени.
Сега вече нещата малко може да се объркат с обръщенията,защото излезе,че сме съименички,но не мисля,че това ще създаде големи проблеми,поне докато не станем три..Ако въпросът е към мен,подробностите мога да кажа тогава,когато напусна посредника си.
Амче две убави Надета заедно да се появят туканка след като не бе се вясвала жена туканка доста време си е направо ОЗАДАЧАВАЩО
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Кофти тактика като за петък вечер. Вместо да починеш през уикенда, акъла ще ти е само в това как ще отвори пазара в понеделник (то ясно как - с гап 30-40 пипса нагоре). Ама за к'во тие да седиш отворен на пангара over the weekend немога да разбера?
Коментар