IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://borsi.blog.bg/novini/2010/10/...alnoto-.621702
    платформа за инвалиди

Коментар

• TATO,

май яхнахме 4 та надоле....таргето остава за 5.та.....

Коментар

• шшшшшшштт

Тихо, ще почерпя. Прати си банковата сметка
        домоуправител

Коментар

• Кой от двама ви е домоуправител и кой чистачката на етажната собственост???

Коментар

• къси

Днес само къси позиции. На дълги позиции ще има само дълги загуби.
            домоуправител

Коментар

• не чакай

тръгне ли веднъж надолу, през целия ден ще е надолу тренда. ако искаш да спечелиш следвай го

Коментар

• Очаквам тест на интрдневната подкрепа 28.55......кретичното ниво на целият тренд е доста надоло....27.36....Четерите гапа под зона 30.25 подсказват късите
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• За мен няма промяна от очакванията,при движението на еврото нагоре преди уикенда,а резервът всеки сам трябва да прецени в посоката си.Моите впечатления за ралита в рамките на месец-са за около фигура-фигура и половина,не казвам,че не може да има и изненади,както и движения в обратната посока.
                  Това,което сега мисля е свързано с отражението на срещата на финансовите министри на ЕС в 13:30 днес,върху текущите стойности,въпреки че всичко може вече да е калкулирано в цената от края на миналата седмица.Най-общо,нищо ново няма за желанието на правителствата с губещи икономики и преразходи в поддържането на огромен държавен апарат и различни агенции,да получават нови и нови милиарди.
                  За мен новото от последните дни е именно декларираната готовност от страна на лидерите н водещите икономики да се запазва числеността на тоя държавен апарат.Дори не вярвам нашият премиер да е внушил нещо на срещата относно държавността,която се определяла именно от държавните институции и структурите около тях.Всъщност това е символ-веруюто на всеки управляващ,дали той е от Анадола,или по-западно в континенталната джунгла,но щом си управляващ,при теб подсъзнателно се задейства инстинктът за самосъхранение и запазване на високият пост-за това не е от значение,дали оглавяваш правителство на Германия,Гърция или друга страна.
                  Накратко:щом всички в ЕС поддържат статуквото за запазване числеността на държавният апарат,нещата не вървят на добре като цяло.Разбира се,представителите на същият апарат нямат никакви забележки,а също и структурите край тях,които разпределят фондове,обществени поръчки и др.средства,за които масовият избирател не е дори и чувал,а милиардите минават край неговото съзнание между другото някак незабележимо,докато си изкарва дневната дажба за семейството.
                  Ако всичко това изстреля еврото нагоре дългосрочно,то от американците по-умни на тоя свят няма.Лично аз се съмнявам да са така умни,ако не разчитаха на попълненията от Стария свят,но това е друга тема.
                  Тия приказки,сигурна съм нямат нищо общо с дългосрочните движения на валутите,поне ако не се касае за колебанията в курсовете за деня.
                  Успех!

Коментар

• $$ EUROPEAN BRIEFING - Euro at Risk on Greece Impasse, US Dollar May Rebound - http://t.co/Ve3iFQpr

Forex Analysis: US Dollar, S&P 500 Meet Trend-Setting Technical Barriers - http://t.co/dicHWi4N

http://www.dailyfx.com/forex/technic..._Barriers.html

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      днес май ще търся удобно местенце да се вмъкна в дългите.
                      Вмъкна ли се в дългите, че снощи сънувах месечно затваряне в 1.34 зоната

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                        кво туй [U]фитил[/U]
                        казарма не си ходил май
                        аз ще опъвам курса вий ще редите стопове ,докато не гръмнеили докато не омалеете
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• кво туй [U]фитил[/U]

Коментар

• днес май ще търся удобно местенце да се вмъкна в дългите.имам два сервиза цели ако си хване посоката ще си купя пак
                            тя една работа дето ще я почваме от обед.да я....работата
                            ако ми ставате все по обед ще имаме тактика ще изпълнявате ФИТИЛ по американско време
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• КАМЪЧЕ,
                              що не се прекръстиш на ТАЛАСЪМЕСТО ЖИУОТНО.кво все слухтиш по нощите.кви ги дириш все при жапаните.внимавай с ориза, като хапваш да не опънеш очите

Коментар

• ади де адииии еййййй
                                ай моля ви де ..стройте се кафе цигари ,нещо ..или до обед ще спите
                                насмогнали си ейййй
                                КОТАР...искам ,крЕтичното ниво да кажеш.ТАТО ади де обед стана
                                МАМУНЕ,укъси ли пак дакса или след час ще му влезеш рязко
                                графиката е мътна и тропкаща на място.трябва ми крЕтично ниво

Коментар

Working...
                                X