IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В ауд долар, се заформи първата част на трендобръщаща фигура диамант на 4 ч.

Коментар

• Добро утро , пускайте еврото надолу вече (ТАТО И REDA)
      А и с него индексите Удари ли ми пак стоп при Дау започвам да
      вярвам в теориите за края на света
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Колеги, тука от една шуменска платформа пускат сигнали за вход и изход.
        Някой ползвал ли ги или е ракламен трик?
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Дубрутру
          Успехи на всички !
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• сега погледнах защото имам сервизчета евро нямам.ТАТО,ЧУНЧО според мен е прав
            на 4 часа има на дневна няма
            лека
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• лека нощ
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• вий инвестора не преглеждате ли бе.те писаха хората
                фискалната пропаст....ПОЧТИ толкоз...от там скочиха индексите, след тях и еврото
                не може само графиката.понякога трябва и друго
                поглъщане ама да ама не...ама ше ме уморите

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  За да има потвърждение на мечо поглъщане трябва затварянето на бара да е под зеленият бар на дневна. а такова са сега няма. а на 4 часа това е факт. което е предпоставка да се очаква приключила корекция и пробив на 1.30 в следващите дни.
                  На дневна зеленият бар е с минимум 1.2858 и това ниво не е пробито със затваряне под него.
                  явно гледаме различни графики лека нощ на всички
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    На дейли Чунчо при мен за 26.11. има минимум 1,29435 а клоуз на 27.11. 1 ,29419
                    пп.може да е с ЕДИН ПИПС но е под минимума
                    пп, затуй и днеска дръпнах стопа на + за всеки случай
                    За да има потвърждение на мечо поглъщане трябва затварянето на бара да е под зеленият бар на дневна. а такова са сега няма. а на 4 часа това е факт. което е предпоставка да се очаква приключила корекция и пробив на 1.30 в следващите дни.
                    На дневна зеленият бар е с минимум 1.2858 и това ниво не е пробито със затваряне под него.
                    Тато излагаш се! прочети кога има поглъщане. Цената трябва да погълне предходният зелен бар и да затвори под него.
                    Last edited by 4un4o; 28.11.2012, 23:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      На дневна няма мечо поглъщане защото цената не е затворила под зеленият дневен бар.
                      Напротив: на 4 часа има бичо поглъщане и оттук сме за нагоре. пробив на 1.2950 ще го потвърди.гадното е че ми е ударило 10 пипсовият стоп на дългите за 1 пипс и сега съм без позиция.
                      Утре ще го мисля! Лека!
                      На дейли Чунчо при мен за 26.11. има минимум 1,29435 а клоуз на 27.11. 1 ,29419
                      пп.може да е с ЕДИН ПИПС но е под минимума
                      пп, затуй и днеска дръпнах стопа на + за всеки случай
                      Last edited by ТАТО; 28.11.2012, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        седни сега и пий една две три чашки червено винце и ке се успокоиш
                        ПП. утре ке стане ясно какво сака пазаря даже за по сигурно в петък кат затвори седмицата и месеца
                        пп.засега ТАТО само вижда мечо поглъщане на дейли
                        На дневна няма мечо поглъщане защото цената не е затворила под зеленият дневен бар.
                        Напротив: на 4 часа има бичо поглъщане и оттук сме за нагоре. пробив на 1.2950 ще го потвърди.гадното е че ми е ударило 10 пипсовият стоп на дългите за 1 пипс и сега съм без позиция.
                        Утре ще го мисля! Лека!
                        Last edited by 4un4o; 28.11.2012, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Ооо извинявай Тато....бях забравил че си фен на Бесразборните ....стопове
                          седни сега и пий една две три чашки червено винце и ке се успокоиш
                          ПП. утре ке стане ясно какво сака пазаря даже за по сигурно в петък кат затвори седмицата и месеца
                          пп.засега ТАТО само вижда мечо поглъщане на дейли

Коментар

• Немисе обяснява....отново Прочети какво написах И се замисли...да Ако имаС да ако е С и пак Ако....ти почна както оня Явораки....извинявай че така ти пиша.....но прочети стратегията ми във втора корекция на ключово ниво.....Целта е дасе запази акаунда и се тръгне във правилната посока
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                              Ооо извинявай Тато....бях забравил че си фен на Бесразборните ....стопове
                              котарак

при C на юг стопа 2881 отлита ...

C = A ......!!!
                              Last edited by 6969; 28.11.2012, 21:26.

Коментар

• Ооо извинявай Тато....бях забравил че си фен на Бесразборните ....стопове
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X