В ауд долар, се заформи първата част на трендобръщаща фигура диамант на 4 ч.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
вий инвестора не преглеждате ли бе.те писаха хората
фискалната пропаст....ПОЧТИтолкоз...от там скочиха индексите, след тях и еврото
не може само графиката.понякога трябва и друго
поглъщане ама да ама не...амаше ме уморите
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЗа да има потвърждение на мечо поглъщане трябва затварянето на бара да е под зеленият бар на дневна. а такова са сега няма. а на 4 часа това е факт. което е предпоставка да се очаква приключила корекция и пробив на 1.30 в следващите дни.
На дневна зеленият бар е с минимум 1.2858 и това ниво не е пробито със затваряне под него.лека нощ на всички
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНа дейли Чунчо при мен за 26.11. има минимум 1,29435 а клоуз на 27.11. 1 ,29419
пп.може да е с ЕДИН ПИПС но е под минимума
пп, затуй и днеска дръпнах стопа на + за всеки случай
На дневна зеленият бар е с минимум 1.2858 и това ниво не е пробито със затваряне под него.
Тато излагаш се! прочети кога има поглъщане. Цената трябва да погълне предходният зелен бар и да затвори под него.Last edited by 4un4o; 28.11.2012, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеНа дневна няма мечо поглъщане защото цената не е затворила под зеленият дневен бар.
Напротив: на 4 часа има бичо поглъщане и оттук сме за нагоре. пробив на 1.2950 ще го потвърди.гадното е че ми е ударило 10 пипсовият стоп на дългите за 1 пипс и сега съм без позиция.
Утре ще го мисля! Лека!
пп.може да е с ЕДИН ПИПС но е под минимума
пп, затуй и днеска дръпнах стопа на + за всеки случайLast edited by ТАТО; 28.11.2012, 23:04.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеседни сега и пий една две три чашки червено винце и ке се успокоиш
ПП. утре ке стане ясно какво сака пазаря даже за по сигурно в петък кат затвори седмицата и месеца
пп.засега ТАТО само вижда мечо поглъщане на дейли
Напротив: на 4 часа има бичо поглъщане и оттук сме за нагоре. пробив на 1.2950 ще го потвърди.гадното е че ми е ударило 10 пипсовият стоп на дългите за 1 пипс и сега съм без позиция.
Утре ще го мисля! Лека!Last edited by 4un4o; 28.11.2012, 22:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеОоо извинявай Тато....бях забравил че си фен на Бесразборните ....стопове
ПП. утре ке стане ясно какво сака пазаря даже за по сигурно в петък кат затвори седмицата и месеца
пп.засега ТАТО само вижда мечо поглъщане на дейлиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Немисе обяснява....отново Прочети какво написах И се замисли...да Ако имаС да ако е С и пак Ако....ти почна както оня Явораки....извинявай че така ти пиша.....но прочети стратегията ми във втора корекция на ключово ниво.....Целта е дасе запази акаунда и се тръгне във правилната посокаЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеОоо извинявай Тато....бях забравил че си фен на Бесразборните ....стопове
при C на юг стопа 2881 отлита ...
C = A ......!!!Last edited by 6969; 28.11.2012, 21:26.
Коментар
Коментар