IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• nadyia

Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
    Според мен не можем да не се съобразим в 15:30 с много добрите прогнозни стойности за ревизирания БВП на САЩ за Q3 ,не че предвиждам тотална сеч,но очаквам осезателно отражение върху текущите стойности на долара.
    Ако горното се потвърди до час,това ще ми даде основания да мисля,че в очакване на решаващи новини,е много вероятно да се предизвикват движения,които впоследствие да служат като буфер,за да не се предизвикват резки сривове.
    Неангажиращо мнение.

Точно така е, колежке, както го предполагаш. Поздравления - наблюдателна и досетлива си! Дори този път да не се получи така, можеш да бъдеш сигурна в правотата на предположението си, аз съм го наблюдавал многократно. Дори има такава стратегия, която по-едри инвеститори са споделяли с мене, че я практикуват. Напр. ако е както в случая, при очакване на добри данни - агресивни покупки с големи обеми, закриване и прибиране на печалбата мигове преди новината и продажба от високи нива. Разбира се, неочаквани изненади винаги могат да се получат, но търговията с колбаси също е рискова дейност.
    Но тук, в случая има едно "Но". При добри данни за БВП американските индекси ще тръгнат нагоре и вероятността да повлекат и евро/долар е голяма. Това се наблюдава с променлива интензивност откакто има криза. Обратно, при слаб БВП и други данни е вероятно евро/долар да тръгне надолу, защото индексите ще го дръпнат. Не трябва да се пренебрегва и вчерашната новина за успешни преговори по фискалните въпроси , както и днешните разговори на финансовия министър на САЩ.
    Както се казва, Божа работа...Но и много наблюдения.
    Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
      Според мен не можем да не се съобразим в 15:30 с много добрите прогнозни стойности за ревизирания БВП на САЩ за Q3 ,не че предвиждам тотална сеч,но очаквам осезателно отражение върху текущите стойности на долара.
      Ако горното се потвърди до час,това ще ми даде основания да мисля,че в очакване на решаващи новини,е много вероятно да се предизвикват движения,които впоследствие да служат като буфер,за да не се предизвикват резки сривове.
      Неангажиращо мнение.
      Напълно съгласен! По ясно никой не може да го каже

Коментар

• Според мен не можем да не се съобразим в 15:30 с много добрите прогнозни стойности за ревизирания БВП на САЩ за Q3 ,не че предвиждам тотална сеч,но очаквам осезателно отражение върху текущите стойности на долара.
        Неангажиращо мнение.

Коментар

• активиран sell limit от 1.28772 при EURCAD,стопа е на 1.2917,цел-1.2795

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Стара тема: http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=13494
            रादोस्त

Коментар

• оОбемат ми на дългите от 28.80 след пробива на 29.45 и добавката е испълнен.......С оглед на 31.40 и 30.25 и на видът на корекцията ....ще потърся Изненадата......за двоен връх за глава с рамене или С надоло или една трета вълна на цялата корекция от 31.71 .....Сас обем 1/3 от една моя позиция.....тоест.....къси сас стоп 30.30 вход 29.91......
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                3585 ще ги види през крив макарон днес
                де си бре.ФИЛОСОФ
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• добър ви ден....и успешен
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                    TATO,

разкодиран си.....

нема са шляеш в блатото между 2800,,,3000....!!!

убаво си анализирал А 2042,,,,3172 ...
                    е да де флага ше гоним от 2042 до 3171 и от 2662 до 3790
                    пп. май требеше да хвана и тоз флаг от 2878 до 2960 -таргето е 3020 ма айде да не играем на дребно
                    Last edited by ТАТО; 29.11.2012, 12:17.
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                      Добро утро , пускайте еврото надолу вече (ТАТО И REDA)
                      А и с него индексите Удари ли ми пак стоп при Дау започвам да
                      вярвам в теориите за края на света
                      http://vbox7.com/play:38325c47
                      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        Таз сутрин ТАТО сложи ордер бай 3013 стоп 2727 таргет 3585 за къси все още не е и отива на мегдана да види булките как са
                        TATO,

разкодиран си.....

нема са шляеш в блатото между 2800,,,3000....!!!

убаво си анализирал А 2042,,,,3172 ...

Коментар

• Крив макарон

3585 ще ги види през крив макарон днес

Коментар

• кАде тука бре черкез,
                            сигурно е на Светльо...
                            пак е открил топлата вода
                            Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Колеги, тука от една шуменска платформа пускат сигнали за вход и изход.
                            Някой ползвал ли ги или е ракламен трик?

Коментар

• Таз сутрин ТАТО сложи ордер бай 3013 стоп 2727 таргет 3585 за къси все още не е и отива на мегдана да види булките как са
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                В ауд долар, се заформи първата част на трендобръщаща фигура диамант на 4 ч.
                                Бах маа му, абе нормален човек си си Ще спра да влизам в политика, щот там получаваш раздвоение на личността

Коментар

Working...
                                X