IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Не го изиграха добре Трябваше да го бутнат още 20-30 точки надоле да земат и на биците стоповете Аз съм вън и гледам.
    докато чаках,АНОН да ми отговори... купих два сервиза.не можах да се стърпя
    само преди 2 часа ги начупих всичките.остава ли някви часове до решението , БАРАКата имал право на вето при забрана за повишение и ае на маслините
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Тато каде си бре ...Реда нищо неказва....кажи ти как е виждаш и как е мислиш?
      нали затуй излязах от дългите щото чаках таз корекция дет започна
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Малииии как опъна' Дау ... сигурен съм че думтефа стоповете!
        Не го изиграха добре Трябваше да го бутнат още 20-30 точки надоле да земат и на биците стоповете Аз съм вън и гледам.

Коментар

• Малииии как опъна' Дау ... сигурен съм че думтефа стоповете!
          Custodite sortem vestram

Коментар

• ЧУНЧО,
            затворих австралиеца с печалба САМО 60 пипса защото не ми харесва какво става с индексите.развитието трябваше да е друго след добрите новини от китай.но щатите и европа са оплескани и пак поемаме НАНИКЪДЕ
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• голямо друсане.пак замириса на тротил

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Има начини тези стопове да се програмират на твоя компютър и да са "невидими" за пазара, когато не си на компютъра.
                ++
                Custodite sortem vestram

Коментар

Ас сам дневен два три дена.....50 лота ги дадох за пример......влизам с един два до четери процента.....от акаунда.....зависи......и добавям в печеливша позиция и зависи......новини неслушам и нечета......индикатори сщо.....колко мие акаунда ....тайна......Нормален акаундбе от 20 хил до 50 хил
                  По принцип Дон Карлос е прав относно слагането на стопове, НО АКО СА НА СЪРВЪРА на брокера ти.
                  Има начини тези стопове да се програмират на твоя компютър и да са "невидими" за пазара, когато не си на компютъра.

Риска от спиране на тока се решава с UPS. А риска със спиране на интеренета с макрос на PC-то ти, който превключва интернет връзките ти.
                  Разбира се, че отново остават рискове, но на практика не се случват.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    как сте мъдеци ,
                    упс мъдреци , прайти лЕ
                    манги, елЕ само мъдрувате
                    пп тенекето, кво се е развихрило днес...
                    гледаме УМНО графики.космарлака ти неден
                    бе къде ми е винкела

Коментар

• Ас сам дневен два три дена.....50 лота ги дадох за пример......влизам с един два до четери процента.....от акаунда.....зависи......и добавям в печеливша позиция и зависи......новини неслушам и нечета......индикатори сщо.....колко мие акаунда ....тайна......Нормален акаундбе от 20 хил до 50 хил
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Гледам мечоците са се превъзбудили. Пуснете една седмична графика на еврака. Аз виждам постановка за голям пробив нагоре.

1.30634 бид, покупка, таргет, неопределен, но над 1.3280, стоп засега бе, ще диря добавка 100-на пипа надолу. Но мисля, че няма да има такива подаръци.

Коментар

• как сте мъдеци ,
                          упс мъдреци , прайти лЕ
                          манги, елЕ само мъдрувате
                          пп тенекето, кво се е развихрило днес...

Коментар

Само това чеси затварял зделки след месец .....и мие ясно.......Ако ти имаш зделка сас над 50 лота.....ще хвърля компа
                            Първо се уточнете кой какъв тип трейдър е. С какъв времеви хоризонт играе. С какъв процент от акаунта влиза и т.н. и тогава се разправяйте.

А и на мен ми е много интересно какви са тези твои 50 ЛОТА, с които влизаш в сделки.

Уточни ги. Нормални (100 000) лотове ли са?

Коментар

• Неразбрах колега ....Ти днес пазара за одоволствие ли го гледаш.......или добавяш дълги и ако е така от каде или затваряш дълги и ако е така от каде или си къс.....от каде и до кафе
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• кабела, кво хубаво сигналче за къси дава как да не му откликна

Коментар

Working...
                                X