If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ае, пичове. S&P вече взе да си измисля некви рейтинги да мое ги слага на Гърция. Що не и забият накрая D, че да мирясат. Ко значи S&P has downgraded Greece's long-term debt rating to selective default from CCC?
Анон 67 ....как виждаш нещата мислиш ли че ще имаме тест на дъното 26.60 в зона 27....или очакваш пробив на 31.43
По-скоро очаквам да пробият 1.3170, но ще бъда по-сигурен утре след изказването на Драги. Реалността е такава, че първо за Европа ще започне да става ясно, че повече QE няма да има и от това ще се възползват спекулантите, за да отстрелят максимален брой жертви, скъсили еврото.
Не обичам да давам прогнози в седмица, в която има решения на 4-5 централни банки, но все пак.
Не бъди толкова уверен. Това бе последното понижение на лихвата в Австралия и после.... започват пак да я вдигат (до 1г.), а в САЩ преди есента на 2014г. не се очаква повишение на лихвите. Канадците също се очаква до 6м. да почнат да повишават лихвата, а това означава още по-голяма обезценка на $, поскъпване на Ози,Киви,Луни,Евро, кабел, злато и сребро и евентуално падане на йената спрямо долара и в кросовете.
Ти не слушай много много какво ти говорят централните банкери на суровинните валути.
В момента това казват, защото трябва да стимулират търсенето на държавните им бондове, като всички до един предполагат, че САЩ, Китай и Европа ще продължат с печатането на пари. За Китай не е печатане, а нови държавни проекти и понижаване на лихви и RRR.
Не бъди толкова уверен. Това бе последното понижение на лихвата в Австралия и после.... започват пак да я вдигат (до 1г.), а в САЩ преди есента на 2014г. не се очаква повишение на лихвите. Канадците също се очаква до 6м. да почнат да повишават лихвата, а това означава още по-голяма обезценка на $, поскъпване на Ози,Киви,Луни,Евро, кабел, злато и сребро и евентуално падане на йената спрямо долара и в кросовете.
Иначе си прав, че технически има потенциал за спад (корекция) в месечна до към 0.95, но това вероятно ще стане с бърз шип и бързо връщане след това над паритета.
Според мен дългосрочно ауд долар ще пада. Най вероятно когато свърши възходящият тренд на евро долар. Поне МАСД на месечна така сочи!- надоле!
1.0484 е ключова ниво. Даже и ССИ на дневна потвърждава . че тренда нагоре няма сила. Днес и аз му резнах +10 пипса от къси. и утре пак ще го дебна за надолу.
ЧУНЧО,
затворих австралиеца с печалба САМО 60 пипса защото не ми харесва какво става с индексите.развитието трябваше да е друго след добрите новини от китай.но щатите и европа са оплескани и пак поемаме НАНИКЪДЕ
Според мен дългосрочно ауд долар ще пада. Най вероятно когато свърши възходящият тренд на евро долар. Поне МАСД на месечна така сочи!- надоле!
1.0484 е ключова ниво. Даже и ССИ на дневна потвърждава . че тренда нагоре няма сила. Днес и аз му резнах +10 пипса от къси. и утре пак ще го дебна за надолу.
след минутата се виждат ясни и отчетливи движения по тренда на валутната тройка.към края, двете от тройката имат ударени, МИНУСОВИ стопове и почват да чупят
за да разберете какви са движенията по горната графика трябва да вникнете...абе направо трябва да се ВЛЕЗЕ по движенията
лека на всички
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
КОТЮ ти си гледай твоя Ъкаунт да си е читав и стоп да има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!!!!!!!!!!!!!! , а пък другите като го изпапат ГОЛЕМИЯ ШЕ РАЗБЕРАТ САМИ КАКВО И КАК ТРЕБЕ ДА СЕ ТЪРГУВА
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар