IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на вАлните тва им аресвам,
    че всякак моеш си ги наместиш
    Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
    ае тато я ми преброи първа вълна хаха
    много разбирате уе

Коментар

• Леле Дакса,как изтървах по тлъстия профит до 7486 паднал
      Пусти страх

По добре врабче в ръката,отколкото Орел в небесата
      приятен ви Уйкенд.
      Ходих на кино да олабя напрежението-баси тъпия филм-не издържах и си излязох-моля да не се гледа-Сайлънт Хил
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        и ТАТО тъй ги брои па да видим кой ке плаща сметката
        http://www.elliottwave.com/freeupdat...io-Draghi.aspx
        ае тато я ми преброи първа вълна хаха
        много разбирате уе
        Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• засега кака ви 200 на н4
          го спря...временно
          и имаме по-ниско дънце
          от предищното

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
            Ае легайте бре къв пазар по това време
            Купуват зеуе, продават компире

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              и ТАТО тъй ги брои па да видим кой ке плаща сметката
              Брой , ТАТО , брой , но те съветвам да изчакаш до края на другата седмица
              преди да обявяваш ,че си хванал дънце Аз вече съм с нулев стоп и му давам
              максимум до 1.3040 да заформи някво криво дясно рамо Първа цел за мен е
              1.2660 и там долу ще се разбере дъно ли беше или не , и от там вече ще търся
              дълги , купувам всеки спад , това ми е виждането , успех и на теб каквото и да
              си го намислил
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Яжтеее пийте и се веселетеее.... петък вечер време за кеф ... наздравЕ! Аз ше ви оставям,. но пазара е винаги в сърцето ми!!
                Ае легайте бре къв пазар по това време
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Как завъртат в щатите нещата така, че винаги да са им от полза? Ето и сега, в 22 ч. - потребителските кредити бутат долара, а след някое време пък ще предизвикат световна криза, защото някой отвън трябва да им поеме плащанията по тия кредити...

Коментар

• и ТАТО тъй ги брои па да видим кой ке плаща сметката
                    http://www.elliottwave.com/freeupdat...io-Draghi.aspx
                    Last edited by ТАТО; 07.12.2012, 22:10.
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Яжтеее пийте и се веселетеее.... петък вечер време за кеф ... наздравЕ! Аз ше ви оставям,. но пазара е винаги в сърцето ми!!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от philosopher Разгледай мнение
                        Няма причина да мислим, че когато открием истината, тя ще се окаже интересна.
                        П.С В момента пия червено Кюве на "Братя Минкови" и лудостта ме завладява с пълна силла...Наздраве на заслужилите..
                        Наздраве новобранец и наслука

Коментар

• Няма причина да мислим, че когато открием истината, тя ще се окаже интересна.
                          П.С В момента пия червено Кюве на "Братя Минкови" и лудостта ме завладява с пълна силла...Наздраве на заслужилите..
                          "Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират".... Ш. Монтескьо

Коментар

• Първоначално изпратено от philosopher Разгледай мнение
                            "Добрият пастир стриже овцете, а не ги дере." Светоний...
                            П.С Ако трябва ще държа кУрса поне два дена да не "Мърда"
                            бравос ке му издадеме жълта книжка за награда

Коментар

• "Добрият пастир стриже овцете, а не ги дере." Светоний...
                              П.С Ако трябва ще държа кУрса поне два дена да не "Мърда"
                              "Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират".... Ш. Монтескьо

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                ....На сушинка съм баце....
                                Тук заслугата е изцяло на илюмината Драги,който вчера спести цялата истина ...Инак е ясно,че "На Шипка всичко е спокойно"

.........

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X