IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди 1 минута разбрах от "Комиците" ,че били пуснали водка "Тато" ,която била по-нежна от другите водки, понеже "удряла"черния дроб по меко ,някък си по-бащенски....
    "Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират".... Ш. Монтескьо

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение

тенкю тенкю тенкю вери мач - нема нема да ви забравя
      Тато, шъ тъ прайкаме мецана скоро време - усещаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        Поздрави на анализаторите! Тато за пореден път показа хъс - къде го закара това евро – от високото свят му се завива.. . Сериозно се замислям дали Тато не е достоен на следващите избори да замени Меркел. Така и ние можем да намажем донякъде, въпреки да зная, че ще ни забрави още в часа на избирането си…

тенкю тенкю тенкю вери мач - нема нема да ви забравя
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ъъ ..

не ми се навлиза в тъпи полемики - всичко съм описал с час и дата - даден е тайминг ( кога ще се случи ). Отговарям само, когато съм на кеф.

П.П. Времето перфектно показва кой крив/прав и прочие. Но ми писна да се обяснявам и затова вече не го правя. Застанал съм с името си зад всичко, което съм казал. Безсмислено е, когато нещо се напише без грам емоция и на принципна основа да ми изскачат една камара "гърци", "германци", "хамериканци", "руснаци", "турци" - ескимоси, елф-ове, джедаи и к'ви ли - не?

Да са живи и здрави, който какъвто се чувства - не е било лично към никого нищо. Ако нещо не им допада - пищова до слепоочието на дебелата Меркел и толкоз - хихи

Не съм ги нацепил в лай*ата аз, че да се опитват да ми борчеят на мИня. Процесите са текли с десетилетия преди това в невидим режим. Та, в лево ....

Успех!
          Last edited by marandi; 25.01.2013, 21:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
            Доне, като човек, който е живял и работи в Германия с немци, ще ти кажа, че си в уникална заблуда.

Германия никога не е била по-добре последните 20 години. Криза няма, работа има много. Немеца е щастлив и само някакви драскачи , които споменават Гърция, Италия или Франция му нарушават комфорта.
            Съзнателно пропускам Испания, защото тайничко немеца потрива ръцеи се радва на имотните сривове.
            Това с валутите не знам как го измисли, да имат някакви там на чеков принцип в обръщение, но причината не в еврото, а в данъчни облкчения.
            Никой не е спечелил толкова от еврото и евросъюза, колкото Германия.
            Никой не го отрича ( това в черничкото ). Те и етиопските мангали ( пардон гърците ) като им писах, че Златния им период приключи 2004 година с Олимпиадата в Атина - така ми се смяха навремето, т.е. че тия години повече никога няма да ги видят в обозримо бъдеще.

Бе, Русото е много забавен като пише - всичко ляга под масата от смях. Кат' някой Чарли Чаплин се чувствам да се таковам ...
            -------------------------------------------------------------------------

Въпросът е в следващите 20-сет години к'во прайм с Германия.

Ужасяващ демографски срив + 5-7% от населението й вече турци. Плюс бъдещи колосални разходи за пенсии + здравеопазване + дълг = 430% от БВП на Германия, когато го смятах набързо преди 2 години.

Та, бейби-бумърската икономика на Германия приключи - след 20 години там ще е потоп.

П.П. До преди години като изследвах процесите ( т.е. преди 1 година ) - Берлин ще стане мюсюлмански някъде 4-ти подред.

Първи ще падне Брюксел, после Париж, Лондон и чак тогава Берлин.

П.П.П. Центърът на цивилизацията вече се отмества на Изток ( Китай/Индия ) и само дебелата Меркел не може да го види, защото тя след 20 години ще е пукнала и гледа да се наяде кат' свиня докато е време.

После да му мислят германчета. Тия поразии после ще трябва десетилетия да се оправят след Меркел/Саркози.

Нищо лично!
            Last edited by marandi; 25.01.2013, 21:36.

Коментар

• Поздрави на анализаторите! Тато за пореден път показа хъс - къде го закара това евро – от високото свят му се завива.. . Сериозно се замислям дали Тато не е достоен на следващите избори да замени Меркел. Така и ние можем да намажем донякъде, въпреки да зная, че ще ни забрави още в часа на избирането си…

http://news.ibox.bg/news/id_809179019
              “Бъдещето на Великобритания в ЕС би лежало на ръба на ножа, ако днес се проведе референдум, според социологическо проучване, съобщава Еxpress.co.uk
              Проучване на Populus по поръчка на The Times сочи, че 40% от британците биха гласували за излизане на Великобритания от ЕС, докато 37% искат да се запазят отношенията с Брюксел и 23% не заемат позиция.
              Вероятно 53% ще бъдат за излизане от ЕС, а 47% - за оставане в ЕС при участие в гласуването на 23-те %, които не са с ясна позиция, според таблоида.
              Преди няколко дни в дългоочаквана реч премиерът на Великобритания Дейвид Камерън заяви, че иска Великобритания да остане в ЕС, но да предoговори условията със съюза.”

Следя повече движението на паунда, защото мисля, че логиката за движение на цените му е малко по-разбираема от тая на еврото спрямо щатския долар. В интерес на истината, според правителството на кралството – цената на членството им в ЕС надминава придобивките от евроинтеграцията на острова. Защо ли ми звучи познато? Как ли е стигнало британското правителство до такъв извод и дали много повече от горните 53% имат подобно мнение? А, ако имат пред себе си лошият пример на ония, които ЕС влачи трудно след себе си? А ония, които напират да бъдат приети за пълноправни членове, не са ли мотивирани от милиардите, които се наливат в пясъка тук-там и по-нататък?
              От къде тръгна тая криза? Един ценови балон на американския жилищен пазар води до толкова нови въпросителни. Големите икономики почват да се грижат за дърпащите ги надолу дребосъци, да им обясняват как са станали големи, да ги учат на финансова дисциплина… Смях!
              Добре че политиците знаят да лавират и да отлагат оперативното “лечение”. Дали обаче винаги това ще е решение – предстои да научим.
              Говоря за Великобритания, която иска да ПРЕДОГОВОРИ условията със съюза, разбира се – ако остане в него, което ще решават в периода 2015-2017. Как обичат да отлагат във времето политиците, като прехвърлят отговорностите на следващите ги. Така де – като се натискат да управляват, това си има и пасиви.
              Друга водеща икономика е Германия. Те други и не останаха. Какво мислят германците и как не им прави впечатление, защото живеят добре – това подлагам на леко съмнение. Колко им харесват гърците /примерно/, или други там – какви бяха, ама те брой нямат – над 10, че до 16.
              Както и да е, нека те му мислят, ние ще усетим, ако има някакви промени.

Извън горното, тоя кабел няма ли най-после да тества 1,59? Ми, ще ми провали прогнозата – при такова движение на еврото очаквах и кабелът да реагира подобаващо, защото исках да добавя от по-високо ниво, но никога не е късно.

Успешна нова седмица!
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Jay Gould,,,,,прекален оптимизъм лъха за икономиката на територията !!!!
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Младежи Кво да ги прайш
                  РАЗКЕКЕРЧЕНИЯ ШЕБЕК ко беше купил на 7616 можеше
                  да върже към 1 февруари историческото ниво 8000 !!!
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• http://borsi.blog.bg/novini/2013/01/...parite.1046183
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                      Доне, като човек, който е живял и работи в Германия с немци, ще ти кажа, че си в уникална заблуда.

Германия никога не е била по-добре последните 20 години. Криза няма, работа има много. Немеца е щастлив и само някакви драскачи , които споменават Гърция, Италия или Франция му нарушават комфорта.
                      Съзнателно пропускам Испания, защото тайничко немеца потрива ръцеи се радва на имотните сривове.
                      Това с валутите не знам как го измисли, да имат някакви там на чеков принцип в обръщение, но причината не в еврото, а в данъчни облкчения.
                      Напълно съм съгласен! Много точно казано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        Здравей, изглежда всичко, което казваш е точно и на място. НО!

Тя работата на Германия е лесна, тя си има исторически опит и исторически навици - възход, война, разруха. И пак отначало. Не дай Боже! Ами другите европейци? Както винаги вълци ги яли.

Коментар

Здравей, изглежда всичко, което казваш е точно и на място. НО!
                          Г-жа Меркел, не без помощта на Саркози забърка такава каша, че доста години след като германците я изгонят /като Саркози/, ще има да оправят забърканото.
                          Няма да се разпростирам надълго и широко, само ще ти кажа, че обикновените германци са с единия крак извън Еврозоната. Като не малка роля за това им настроение изигра имено Меркел. Не говоря наизуст, разговарял съм с доста германци. Освен това повечето ненавиждат еврото и не напразно употребяват свои си, алтернативни валути, предполагам, че не ти казвам нищо ново.
                          Един референдум и Германия ще зареже и еврото и Еврозоната. И ще бъде още по-добре от сега. Другите да му мислят, че се насосаха на ситуация, в която ЕЦБ съобразява монетарната си политика основно с Германия. Еднаква монетарна политика за Португалия, Кипър, Гърция и пр. от една страна и Германия и до някъде Франция от друга. Хайде де! Това виц ли е някакъв, подигравка ли, що ли? Да не говорим, че още през 2003 г. Германия и Франция първи /!!!/ дадоха тон и нарушиха пакта за стабилност и сътвориха бюджетен дефицит от по 4.2, вместо допустимите 3%. Подчертавам - първи! На всичкото отгоре гледаха отвисоко на забележките на останалите.
                          Тя работата на Германия е лесна, тя си има исторически опит и исторически навици - възход, война, разруха. И пак отначало. Не дай Боже! Ами другите европейци? Както винаги вълци ги яли.
                          Виж, темата е много голяма и няма да я подхвана точно в петък вечер А и реагирах не за да ви се меся в анализите в тази тема, а защото да се говори за лошата дебела Меркел и горките смазани от немски ботуш роби от периферията е не само наивно, но и направо скандално при положение, че германската икономика е единствената засега искра надежда за цяла Европа и всички нея гледаме. Може да не ви харесва, но германците са единствените, които правеха нещата правилно преди и по време на кризата и само те могат и имат ресурса да ни измъкнат от нея. Точно пък това не им харесва на обикновените германци, но това са техни вътрешни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Младежи Кво да ги прайш
                            Учим се,имайте търпение с нас
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              http://marandi.blog.bg

П.П. Чети от "Прогноза за пролетта на 2011 година" всичко нагоре после, което е писано.

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...-godina.519862

Демек от това нагоре наред - засипал съм ви със статистика. Понякога съм пояснявал и в коментарите си, но вече нямам време да го правя да се обяснявам, както ще видиш към края на статиите, че вече даже и не коментирам, щот' времето ми замина да се обяснявам, а през това време можех да спретна поне още няколко анализа

Поздрави!

П.П.П. Умишлено статиите са оставени със датите си на написване и после нямат никаква редакция от моя страна, за да не ме обвини някой после, че съм си напасвал писаното тогава години по-късно.

Благодаря
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Защо чакате всичко наготово? Кликнете на никнейма
                                marandi и всичко ще ви бъде поднесено на тепсия.
                                Младежи Кво да ги прайш

Коментар

Working...
                                X