IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
    hemilio,трябва голям акаунт за контрене без да ти пука от посоката
    Разгада го
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
      hemilio,трябва голям акаунт за контрене без да ти пука от посоката
      или малка позиция
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• hemilio,трябва голям акаунт за контрене без да ти пука от посоката

Коментар

• ТА по принцип не е сигурен. Понякога помага. При кабела, преди време помогна.
          Вчера гледах еврото на дневна. Има - без да е довършена до вратната линия - фигура на ОБЪРНАТА глава и рамене.

http://prikachi.com/images/581/5804581U.png

Техничарите казват, че при тест на вратната линия и качване над 20-30% - таргетът трябвяЛО да се търси над 1.375...

Като гледам оттук, ако коригира надолу, дори и с 3 фигури, то главата и раменете си остават, а ако техничарите са прави - и таргетът им остава в средносрочен план.

Вместо предупреждение: ТА е неточен начин за прогнозиране, затова мнението ми е само информативно. Почти съм убеден, че някой може да остане по върховете.

Успех! /довечера ще видя докъде сте го докарали/

http://vbox7.com/play:4d6fbd85
          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            добро утро,тарикати
            КОНТРЕЛИТЕ как сте
            Емиле то от къси се вадят кинти но се и ядат дървета
            при мен обикновенно е така затова я карам повечето време на дълги.при късите или съм нула на нула или съм вътре.с две думи от къси не мога да вадя кинти.
            а да продавам индеси и да чакам да спечеля от това е рядкост.
            при късите трябва много по точно да прецизираш вход и и изход.при дългите не е така.
            така,че умната с късите.контрелите ви с контрели
            КОНТРОЛА

Рано или късно ще си направим поне корекция,че да изляза от тази позиция,признавам,че не уцелих момента за скъсяване

Но,паниката идва много бързо-накрая на седмицата да видим отчетите за безработицата,те ще покажат посоката-средносрочно
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Тя замина ,но още едно ниво има важно ма 200 на седмична е около 1.3526.
              Говоря специално за опциите - в повечето случаи не са никакъв фактор,особено при ясно изразен тренд,и само объркват.
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                след малко може да поздравите ТАТО .... за две седмици чакане бива горе доле над 1000 доларя ке бъдат някъде
                3535 > cover 1/3..................останалото за C = А.....

Коментар

при всеки червен бар на 5 мин скъсявам по схемата и стопа 2 пипса над него
                  Чунчо,такива позиции в рамките на деня е друго.
                  ти до довечера си се измъкнал от пазара така или иначе. не се прави че не разбираш за какво пиша
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    добро утро,тарикати
                    КОНТРЕЛИТЕ как сте
                    при мен обикновенно е така затова я карам повечето време на дълги.при късите или съм нула на нула или съм вътре.с две думи от къси не мога да вадя кинти.
                    при късите трябва много по точно да прецизираш вход и и изход.при дългите не е така.
                    при всеки червен бар на 5 мин скъсявам по схемата и стопа 2 пипса над него

Коментар

• Туй 3500 неспазени остана... ае ощии
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        поръчка за дълги от 3333 половин лот ,стоп 3252 ,цел 3545
                        след малко може да поздравите ТАТО .... за две седмици чакане бива горе доле над 1000 доларя ке бъдат някъде
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                          Не се повеждайте с тзи опции - никой не е по-голям от пазара,че да може сам да си опази нивата.
                          Тя замина ,но още едно ниво има важно ма 200 на седмична е около 1.3526.

Коментар

Тато последният дневен бар е зелен и може да те огрее, но
                            1.на седмична има много яка дивергенция
                            2. на 4 часа също.
                            3. на 1.35 има някаква яка опция и ще я бранят.
                            4. на 1.35 е 50% на фибоначи на спада
                            5. Японците ще купуват евра за да бутат йената но не се знае кога., а може и да се набарбалякат с тези евра.
                            според мен затвори 1/2 тук и при корекцията я купи пак
                            аз лично скъсих от 1.92 и ще скъсявам по системата с 10 пипсов стоп до 27 пъти и ще чакам таргет около 1.3390
                            Не се повеждайте с тзи опции - никой не е по-голям от пазара,че да може сам да си опази нивата.
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• добро утро,тарикати
                              КОНТРЕЛИТЕ как сте
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Тато последният дневен бар е зелен и може да те огрее, но
                                1.на седмична има много яка дивергенция
                                2. на 4 часа също.
                                3. на 1.35 има някаква яка опция и ще я бранят.
                                4. на 1.35 е 50% на фибоначи на спада
                                5. Японците ще купуват евра за да бутат йената но не се знае кога., а може и да се набарбалякат с тези евра.
                                според мен затвори 1/2 тук и при корекцията я купи пак
                                аз лично скъсих от 1.92 и ще скъсявам по системата с 10 пипсов стоп до 27 пъти и ще чакам таргет около 1.3390
                                и аз мисля че до края на седмицата няма да имаме над тези 1.3500 нива максимум 3550 и то това ниво е само за стопове някъде около 3440 ще слезе поне

Коментар

Working...
                                X