If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да. Ти нали не мислиш че в Европа всичко се зарозови само защото еврократите за пореден път обявиха че са разрешили кризата?!
Че те това го правиха има-няма десетина пъти дотук и всеки път тя се завръща все по-жилава и бие еврото по главата по пътя надолу...
Фундаментално НИЩО не се е променило.
Аз си имам едни нива, дето ако отиде там съм лонг, щото и нагоре мога да печеля, за мен посоката не е от значение.
Засега само махнах суинг шортовете да не преча на товарния влак , шортовете отгоре си остават.
"Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
259 пипоня са за сега , ама ще има и още щот е края на месеца и може да отиде чак до 2809 таз вечер
за последен път дневния бар е бил по дълъг преди 7 месеца на 30 .11.
досега имаме навъртяни почти 260 пипоня за деня...рекорд
259 пипоня са за сега , ама ще има и още щот е края на месеца и може да отиде чак до 2809 таз вечер
за последен път дневния бар е бил по дълъг преди 7 месеца на 30 .11.
Абе Иран мое ли им тегли една дълга на ЕС ....тоя петрол нещо подозрително се държи ,а от цялото напъване за скъпо евро май Европа ще има изгода ако и петрола поскъпва ...т.е само при скъпо евро не ги бърка,че суровините са скъпи,но евтиния петрол бърка работата.Става въпрос за наложено ембарго на Иран от 1 юли.
В постовете ми назад съм си излагал доводите един по един,ако желаеш
хвръли им един поглед . Аз нямам позиции в момента но ще е добре ако тества
съпротива на седмична , така нещата за надолу ще се вържат и технически и
фундаментално заради дълговете и политическата нерешителност .
Коментар