IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur usd

досега имаме навъртяни почти 260 пипоня за деня...рекорд

Коментар

• малиии е това вече ме разби :X

Коментар

• Брях, ДАКС изкарти миФките. Пляяяяс едно яко късо 6389

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
          Днес четох различни гледни точки от срещата на Върхъ.Прави ми впечатление ,че явно Италия и Испания са извили ръцете на Меркел.Дали не са отстъпили нарочно германците-тоест сигурно са напечатали новите ДМ вече -или пък не иска само тя да носи отговорност и оставя решението в ръцете на БундестагаДнес ще има някаква яснота все пак.

.Аноне дай мнение ако не ти е проблем
          А ако не са
          Опитите им да не изтърват еврото се получават засега.Нооо ...каква им е ползата от скъпо евро бре ,та чак толкова се напъват
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• „Беше силно драматичен момент“, заяви Джонатан Гарнър, главен стратег в хонконгския филиал на Morgan Stanley, по повод решението на европейските лидери. „Франция подкрепи Испания и Италия и трите страни дадоха ясно да се разбере, че няма да се присъединят към дългосрочните цели за фискален съюз или към мерките за ръст без споразумение за краткосрочните проблеми на стабилността на облигационните пазари и за проблемите в испанския банков сектор“, добави той.

Хе-хе-хе!

И как няма, нали франсетата знаят, че след Испания и Италия иде техния ред!

Коментар

• Днес четох различни гледни точки от срещата на Върхъ.Прави ми впечатление ,че явно Италия и Испания са извили ръцете на Меркел.Дали не са отстъпили нарочно германците-тоест сигурно са напечатали новите ДМ вече -или пък не иска само тя да носи отговорност и оставя решението в ръцете на БундестагаДнес ще има някаква яснота все пак.

.Аноне дай мнение ако не ти е проблем

Коментар

• Защо мислиш, че може да стигне до 1.30 ???

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Тоя импулс нагоре е много вероятно да продължи и целия юли
                до максимум 1.2950-1.3000 дори и след като свалянето на лихвите вече е
                факт в началото на август може би ще започне истинската пързалка за под 1.1900
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• a умните глави още ли обсъждат мерки ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Тоя импулс нагоре е много вероятно да продължи и целия юли
                    Колкото е вероятно да им светне на всички,че всъщност нищо не се е променило - рецесията продължава, както и опасенията, че нови страни ще поискат помощи от ЕС." - Nomura Banking Corp.
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Тоя импулс нагоре е много вероятно да продължи и целия юли
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Бе аз май мноУ питам

ДАВАЙЙЙЙЙЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Коментар

• Предният път чудото удържа 3-4 дни.Колко му давате този път?
                          Дали няма да се заличи още днес ....майтап,разбира се,едва ли за ден ще опоскат всичко,но пък де да знаЙш - от ден на ден задобряват ли,задобряват

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
                            аз отново влизам къса, но вече нямам никакво желание да търгувам...
                            Ми спри се бря! Мазохист ли си, що ли?
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                              Абе нещо съм изтрещял и съвсем се замотах ,та я да питам - С нагласи за скъпо или евтино евро са управниците от ЕС?Питам,щото май и те не знаят какво искат.Та то става почти борд бря ,но без документирани правила
                              С нагласи да изпапкат малките цаци спекулантчета на форекс Аз си седя на ръцете, че големи турбуленции, от сряда съм приключил месеца
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Стоя пред екрана и незнам от каде даго хвана.Очаквах реинч летен до 26.50 ама не за една китайска вечер...изненадаме.Такова ноштно движение несам виждал досега.Сега влизам къс сас стоп на 26.11 .приемам че имаме завършено АВС
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X