Първоначално изпратено от ingivo1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБрях, ДАКС изкарти миФките. Пляяяяс едно яко късо 6389
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСтискаш ли ги тия още???
Че те това го правиха има-няма десетина пъти дотук и всеки път тя се завръща все по-жилава и бие еврото по главата по пътя надолу...
Фундаментално НИЩО не се е променило.
Аз си имам едни нива, дето ако отиде там съм лонг, щото и нагоре мога да печеля, за мен посоката не е от значение.
Засега само махнах суинг шортовете да не преча на товарния влак , шортовете отгоре си остават."Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Коментар
-
Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнениеПич, с това забавяне в Китай и Индия, както и проблемите с Еврото, да не се окаже че тоя дракон дето го гледаш лети към земята
Аз лично съм шорт Австралиеца от 1.0530 и 1.0570 и като го гледам дори на месечната има нужда от корекция, та ше гледам да позадържа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеРЕДЕ, РЕДЕ Ти си ВИНОВЕН
Като обявяваш нивото само в другият форум - виж какво става Сега 1.1850 е химера в близките месец - два
То до 1,1850 при некои
специфични дадености е само 3-4 дена оттук !!! ))Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение259 пипоня са за сега , ама ще има и още щот е края на месеца и може да отиде чак до 2809 таз вечер
за последен път дневния бар е бил по дълъг преди 7 месеца на 30 .11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениедосега имаме навъртяни почти 260 пипоня за деня...рекорд
за последен път дневния бар е бил по дълъг преди 7 месеца на 30 .11.Last edited by ТАТО; 29.06.2012, 18:41.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Абе Иран мое ли им тегли една дълга на ЕС ....тоя петрол нещо подозрително се държи ,а от цялото напъване за скъпо евро май Европа ще има изгода ако и петрола поскъпва ...т.е само при скъпо евро не ги бърка,че суровините са скъпи,но евтиния петрол бърка работата.Става въпрос за наложено ембарго на Иран от 1 юли.
Коригирайте,където бъркам че много ми е кашаСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Защо мислиш, че може да стигне до 1.30 ???
хвръли им един поглед . Аз нямам позиции в момента но ще е добре ако тества
съпротива на седмична , така нещата за надолу ще се вържат и технически и
фундаментално заради дълговете и политическата нерешителност .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН е ВИНОВЕН !!
Като обявяваш нивото само в другият форум - виж какво става Сега 1.1850 е химера в близките месец - два
Коментар
Коментар