If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди 2 години ЕЦБ след напечатването на трилионите долари от Фед ...изрази мнение че очаква подържането на силен долар....от тяхна страна.А те обештаха переодично иземване на капитала от обраштение.а тосе случи обратното.Мисля че ште има скороштно сваляне на лихфите и нива под 1.18 Но в предвид на изборите се получава тази интервенция от двете страни при последната им срешта.Но европа неможе да издържи и ште започне свалянето....А ония печатането.Игра на котка и мишка,докато цената сама се намести на одобни нива и за двата континента.Риил продажбите са налице в USA което индикатор на надуването на балона отново за следваштите 20 г.Нека видим една бърза корекция при индексите ,след което ште станем свидетели на икономически ръст.Очаквам това дасе случи ноември декември и после плавно покачване за 20 г
Добро утро момчета,дайте да направим една разбивка на деня и седмицата
приветсвам идеята ти, моето мнение е ,че до четвъртък ще си рейнджим и след новините евентуално може да има посока, като цяло аз си мисля ,че има още да катери и евентуално ще търся вход за дълги, утре сутрин обаче озитата може да бутната лихвата и това може да има отражение върху другите кросове, но мисля,че някои по запознат с фундамента ще е добре да вземе отношение за повече яснота.
Коментар