IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
    Ти да видиш това EUR/CHF !!!
    До къде го очакваш да стигне?
    Мерси
    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Ти да видиш това EUR/CHF !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Благодаря за въпроса, колега. Нямам предпочитания към нито една валута или друг финансов инструмент. Всички валути във всяка посока са добри, ако носят печалба.
        Тъй че купувам и продавам според конюнктурата. От няколко години обаче се е оформила една тенденция при мене, специално за еврото - купувам го краткосрочно и го продавам дългосрочно /EUR/USD/, не смея да го задържам дълго, поради изричната ми убеденост, че дните на еврото са преброени. Не може една толкова калпава недомислица да просъществува дълго.
        Ако това ще ти е интересно, ще споделя с тебе, че едни от любимите ми двойки за покупка /никога за продажба!/ са EUR/JPY, EUR/AUD, EUR/CAD, EUR/NZD. Но подчертавам още веднаж - винаги краткосрочно, не ги задържам повече от седмица-две. Е, ако някоя сделка се забатачи и се наложи да я "лекувам", задържам колкото трябва. Но нямам нищо против да си прибера печалбата и за час-два-три. Имало е случаи в посочените двойки да "направя" по няколко фигури за половин ден, тогава си прибирам профита без да се замисля. Имам си закони - задължително купувам посочените двойки на точно определени нива за известен период от време. Но да не навлизам в подробности, че става безинтересно. Ако трябва да обобщя, винаги гледам да се вмествам в определени закони /канони/ и не нарушавам собствените си правила - в този смисъл е изключено да търгувам по юруш системата. Освен ако няма екстраординерни събития - терористични актове /недай Боже!/, войни, природни бедствия, внезапно спиране на тока за 50 млн. души и пр., от които е грехота да не се възползва човек.
        Поздрави и успех!

ПП. Май съм се отпуснал да говоря повече отколкото трябва за моите неща ), нещо което отдавна не правя. Но здраве да е! Не можех да не отговоря любезно на любезния ти въпрос. Пък и ми се отвориха час-два свободни...
        Много интересно какво си направил със удължените паунд/швеик, евро/швейк.
        Това няма логика камо ли пари.

Коментар

.... задължително купувам посочените двойки на точно определени нива за известен период от време. Но да не навлизам в подробности, че става безинтересно. ...
          Отговор като на шеф на централна банка !!! Аз също не споделям сделките си , но вече се питам какъв е смисъла. Но както и да е ...
          А за еврото - смятам , че ако изчезне като валута , то негативите от хаоса след това ще са повече от позитивите от връщането към националните валути. Преоценка на активи , летящи в една или друга посока валутни курсове (докато намерят някаква равновесна точка ще минат месеци или повече) , блокаж на търговията за неопределено време , нови фалити на банки - оттам и на домакинствата , не изключвам и размирици. Тук е повече политика , отколкото финанси. Представи си ако всеки щат въведе своя валута и зареже долара .Затова мисля , че като цяло еврото ще го има , но някои държави ще излязат от него. И въпроса е по-силните ли ще са това , или по-слабите ?
          И тук е мястото да поздравя Джей Голд за статията му за отказа да влезем в еврото !!
          Поздрави и приятна вечер (то при теб е обяд , май)

Коментар

• rado 42

Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
            Доне , знам от предишни твой постове , че си антиевро настроен . И тук и в "зоната". И сега гледам , че поощряваш "Новака" за късите евра. ( Аз не помня той да е удължавал еврото - поне месец назад . Но това си е негово виждане. ) Та да питам - някога купувал ли си евра за търговия или не . И ако не - то пристрастеността или негативизма към една или друга валута дали не ни удря по джоба в един момент??
            Поздрави !!
            Благодаря за въпроса, колега. Нямам предпочитания към нито една валута или друг финансов инструмент. Всички валути във всяка посока са добри, ако носят печалба.
            Тъй че купувам и продавам според конюнктурата. От няколко години обаче се е оформила една тенденция при мене, специално за еврото - купувам го краткосрочно и го продавам дългосрочно /EUR/USD/, не смея да го задържам дълго, поради изричната ми убеденост, че дните на еврото са преброени. Не може една толкова калпава недомислица да просъществува дълго.
            Ако това ще ти е интересно, ще споделя с тебе, че едни от любимите ми двойки за покупка /никога за продажба!/ са EUR/JPY, EUR/AUD, EUR/CAD, EUR/NZD. Но подчертавам още веднаж - винаги краткосрочно, не ги задържам повече от седмица-две. Е, ако някоя сделка се забатачи и се наложи да я "лекувам", задържам колкото трябва. Но нямам нищо против да си прибера печалбата и за час-два-три. Имало е случаи в посочените двойки да "направя" по няколко фигури за половин ден, тогава си прибирам профита без да се замисля. Имам си закони - задължително купувам посочените двойки на точно определени нива за известен период от време. Но да не навлизам в подробности, че става безинтересно. Ако трябва да обобщя, винаги гледам да се вмествам в определени закони /канони/ и не нарушавам собствените си правила - в този смисъл е изключено да търгувам по юруш системата. Освен ако няма екстраординерни събития - терористични актове /недай Боже!/, войни, природни бедствия, внезапно спиране на тока за 50 млн. души и пр., от които е грехота да не се възползва човек.
            Поздрави и успех!

ПП. Май съм се отпуснал да говоря повече отколкото трябва за моите неща ), нещо което отдавна не правя. Но здраве да е! Не можех да не отговоря любезно на любезния ти въпрос. Пък и ми се отвориха час-два свободни...
            Last edited by Дон Карлос; 06.09.2012, 20:06.

Коментар

.....Желая ти успех с късите! Не се и съмнявам, че ще ти излезат, но може и да се наложи да почакаш малко - това е Божа работа. Но търпеливите винаги печелят, особено в този пазар и особено сега..
              Доне , знам от предишни твой постове , че си антиевро настроен . И тук и в "зоната". И сега гледам , че поощряваш "Новака" за късите евра. ( Аз не помня той да е удължавал еврото - поне месец назад . Но това си е негово виждане. ) Та да питам - някога купувал ли си евра за търговия или не . И ако не - то пристрастеността или негативизма към една или друга валута дали не ни удря по джоба в един момент??
              Поздрави !!

Коментар

• Благодаря за отговора
                Ново късо от 1.2635
                Успех на всички

Коментар

• Novakat

Колега, доколкото зная за 19:30 е планирано изявление на Марио Драги, което е отделно от традиционната пресконференция в 15:30.
                  Желая ти успех с късите! Не се и съмнявам, че ще ти излезат, но може и да се наложи да почакаш малко - това е Божа работа. Но търпеливите винаги печелят, особено в този пазар и особено сега.

Коментар

• Господин Дон Карлос, Благодаря Ви за отговора.
                    В 15:30 не бях пред ПЦ–то ( прибрах се 15:33) и не ми зареди линка за пресконференцията от станицата на ЕЦБ, и все не щеше, и тогава се поровичках в сайтовете и там ми изписа, че била се отложила и затова писах тук за повече информация.
                    Иначе си държа късите и чакам,като качи ли, пак ще взема
                    Успех в сделките и приятен ден

Коментар

Колега, виждам, че вместо да ти отговорят, те поучават - нещо твърде характерно за този така наречен "форум".
                      Ако, казвайки Макарон имаш предвид г-н Марио Драги, то неговата пресконференция тече в момента. Вече приключи експозето си и сега отговаря на въпросите на журналистите. Този спад в редица инструменти се получи от неговите думи.
                      Желая ти успех!
                      Ами според теб дали тенденцията е отразила тази нова информация или тепърва ще я отразява.Имаш ли и най малка представа????????????????

Коментар

• 25.75 дълги стопа 25.75 цел нов връх....след което къси
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Марио Драги

Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Само да питам, Макарона защо не говори в 15:30 а ще говори в 19:30 ?
                          ДО последно по сайтовете които се информирам пишеше 15:30 че му е пресконференцията и като стана 15:30 промениха часа в 19:30
                          Благодаря ви предварително

Колега, виждам, че вместо да ти отговорят, те поучават - нещо твърде характерно за този така наречен "форум".
                          Ако, казвайки Макарон имаш предвид г-н Марио Драги, то неговата пресконференция тече в момента. Вече приключи експозето си и сега отговаря на въпросите на журналистите. Този спад в редица инструменти се получи от неговите думи.
                          Желая ти успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            Не се шегувай с подобни неща !!!!
                            Днеска ще откриваш верига от погребални бюра,
                            а утре ще ти откриват паметник
                            шишо бакшишо
                            Идеално пълна висококачествена комплексна грижа за клиента освен организиране на погребението ще предлагаме и изграждане на гробници паметни плочи и дългосрочна подръжка на терена като ония двамата от паметници станаха милионери дядовците им каменозделци баща им сега те иначе са добри момчета ма не искаха ортаци няма шега няма ебавка всичко е кинти момче

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                              Дянков и ББ обаче не мислят така !
                              хахахаах Пак голям бисер изръси...Ами нали бил рекетьор които те изнудвал на времето.Как да те стигне по мислене. аххаха

Коментар

• Е слабо ги следя пресконференциите, но понякога доста интересни неща казват
                                В този случай питам защото честно да си кажа не си спомням да е имало друг път за над 4 часа да се отложи.
                                И почва да свети лампичката на червено( както се и вижда по котировката/графиакта ) ,че колко трябва да са лоши нещата, че този да отложи пресконференцията
                                Или Макарона готви някаква голяма изненада за 19:30
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X