Ее стия движения...немойм си плати цигарите на компа...я даси налея едно...белким мисе обистри мозъка...наздраве на всички газари!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениепичове, някой следи ли долар/йена, според мен там се заражда много сериозно възходящо движение. Дайте некой коментар по въпроса
Коментар
-
Коментар
-
Forex Free Week от Elliott Wave International
За онези, които се интересуват от вълнови анализ на Елиът в момента (17-24.10.2012) има безплатна седмица с анализи на валутните двойки Forex Free Week. Напълно безплатна е и изисква само регистрация без кредитна карта. http://www.elliottwave.com/freeweek/...spx?code=24290
Аз го ползвам от 5 години и съм много доволен от резултатите. Тези, които се интересуват и реално използват вълнови анализ на Елиът може да се свържат с мен, за да обменяме идеи и материали. Успешна търгови на всички!www.wavetrader.eu
Коментар
-
Да засега 30.82 е кретичната зона ....на цялата ситоация....Но ако от тук видим неин пробив....тапата на късите ще се отпуши....здраво....А и е рано дасе мисли за 32.50....ситуацията може дасе обърне за секунди....данезабравяме че все още нямаме пробив на 31.71.Все още сам сас късата идея .....Несмятам че корекцията е готова за пробив на 31.71.....Но ако това стане....както и вчера писах тренда от 28.02 щее С на АВС на основният нисшодящ тренд.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеkotarak,
днес пилешките дробчета фундамента ги крепи по нависочко бря...има се облизваш доста...
пп. ако ми оцелее стопа на късата ще черпя[/QUOTE]
акар,
днес Големото Добрутрууу у Брюксел , има да се изкашля по въпроса ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТарантула ...затваряй ...късите....от и 50 пак може даги пробваш....дай сега да взрмем каквото дава пазара а после щему мислим....той ще ни нарисува какво требва....http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеQUOTE=kotara22;1059330477]Пробив на30.82 ще отпуши тапата на късите
днес пилешките дробчета фундамента ги крепи по нависочко бря...има се облизваш доста...
[/QUOTE]
ти фундамента кво го гледаш бре, той за един час 3пъти мож са смени
пп. ако ми оцелее стопа на късата ще черпя
Коментар
Коментар