IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение

Не разбрах, ще минава ли 1.2880 или ще ходи към 1,26, защото едни казват ще ходи нагоре, други надолу, а то стои с часове 1,2860-70 и аз се чудя какво да ги правя тия 20 лева... на мач ли да взема да отида..
    Ходи на мач. От Форекс спомени няма

Коментар

• Не разбрах, ще минава ли 1.2880 или ще ходи към 1,26, защото едни казват ще ходи нагоре, други надолу, а то стои с часове 1,2860-70 и аз се чудя какво да ги правя тия 20 лева... на мач ли да взема да отида..

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
        Бъкета е нещо като букета...... въпрос на гледна точка и светоусещане....
        Tи инсталира ли се в Дания бре? Има ли нещо гнило?

Коментар

• Ти знаеш ас термини знам ама термин пари неноси
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Поздравления.... Акта ....е то беше хубав ден....ама виш късите как се скриха....е то им даде сигнали за дълги ама те не не ..къси....сега да ближат рани...ама и не се вслушват и неучат...как да стане.

Коментар

• Бъкета е нещо като букета...... въпрос на гледна точка и светоусещане....

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
              Зашто си ослужнявате живота с термини...те са когато ходят хората на курсове...да минава времето даси водя записки и даим вземат парите.Ас карах курс 6 месеца индивидуално...имах една тетратка и тя бе само в трндове черти и драсканици....Добре какво е бъкет?

Коментар

• Нееей дубре тая работа..нееей.... при мен днес като по ноти .... чудничко направо

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Къс съм с голем стоп. 1,2888. А ако знаеш в Дакс колко съм къс - не е истина Да видим кво ще излезе до петък, щот не мога да ролвам. Бъкето търгува само най-близкия фючър

Коментар

• Ама на демо ли ги направи...ако е наистина ....откажисе...позициите ти са бетер от комар...все едно да знаеш че идва червено но ти си знаеш черно...заштото досега си печелил на черно....С това виждане ште върнеш всичко на пазара даже и штесе занулиш....повярвай ми.

Коментар

• 28.20 дълги стоп 27.57 цел 28.80 и 95 ...може и нагоре до 29.40

Коментар

• itso78 точно това е въпрос за 1 милион
                      Сега ще изчакам да видя как ще затвори месечният бар, ако е над ма10 , тогава ще се ориентирам към затваряне на позициите, но пак имам едно на ум и ще видя, до тогава ще си скъсявам
                      Иначе затварянето ми ще бъде от ряз ( към 5 минути горе долу ще ми отнеме позиция по позиция да ги затварям) и както споменахте ще чуете от мен дълго и т.н. , но до тогава има време, почти цял месец
                      Така като изчислявам загубите ще са малко над около 10 000 евро , но при положение на парите които направих с падащият тренд, просто ... си е абсолютно поносима
                      Успех на всички

Коментар

• Много доволно...и 80 започва зоната на късите........как ги познавам бес да знам думички като бъкет? Чак се очудвам

Коментар

• И аз ще се ослушвам за дълги някъде около 1.2810 дори и по ниско ако треби

Коментар

• Чудете се ас на 58 зарварям...исе ослушвам...пак за дълги от дъното 56 или за вход къси ако даде....а то винаги дава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                              Късо от 1.2830
                              Успех на всички
                              Novakat, за съжаление имам чувството, че скоро ще обръщаш платната с нов рефрен - "Дълго от 1.3ххх ", само се чудя дали ще има по-сериозно слизане или ще си катери стрмглаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Брях,даскалото започнало по-рано

Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X