Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеБъкета е нещо като букета...... въпрос на гледна точка и светоусещане....Има ли нещо гнило?
Коментар
-
Бъкета е нещо като букета...... въпрос на гледна точка и светоусещане....
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЗашто си ослужнявате живота с термини...те са когато ходят хората на курсове...да минава времето даси водя записки и даим вземат парите.Ас карах курс 6 месеца индивидуално...имах една тетратка и тя бе само в трндове черти и драсканици....Добре какво е бъкет?
Коментар
-
Нееей дубре тая работа..нееей.... при мен днес като по ноти .... чудничко направо
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКъс съм с голем стоп. 1,2888. А ако знаеш в Дакс колко съм къс - не е истинаДа видим кво ще излезе до петък, щот не мога да ролвам. Бъкето търгува само най-близкия фючър
Коментар
-
Ама на демо ли ги направи...ако е наистина ....откажисе...позициите ти са бетер от комар...все едно да знаеш че идва червено но ти си знаеш черно...заштото досега си печелил на черно....С това виждане ште върнеш всичко на пазара даже и штесе занулиш....повярвай ми.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
itso78 точно това е въпрос за 1 милион
Сега ще изчакам да видя как ще затвори месечният бар, ако е над ма10 , тогава ще се ориентирам към затваряне на позициите, но пак имам едно на ум и ще видя, до тогава ще си скъсявам
Иначе затварянето ми ще бъде от ряз ( към 5 минути горе долу ще ми отнеме позиция по позиция да ги затварям) и както споменахте ще чуете от мен дълго и т.н. , но до тогава има време, почти цял месец
Така като изчислявам загубите ще са малко над около 10 000 евро , но при положение на парите които направих с падащият тренд, просто ... си е абсолютно поносима
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеКъсо от 1.2830
Успех на всички", само се чудя дали ще има по-сериозно слизане или ще си катери стрмглаво.
Коментар
-
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар