По точна зона е 95 ниво между 1.30 и 1.27.53 е 1.28.95 ...и от там вече зона къси...но мисля и 95 штее вземе с импулс сега след пробив на 70 ште набере скорост сас стоп на 28.45 и ште отиде до и към 29.20 заштото център между 28.45 и 1.30 е 29.22 а и на пробив 70 обема е 25 пипа нормално да търсим една позиция пне нагоре....а зашто не и две до 29.20....разбрали ми идеята
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тук какви ли не версии се написаха - нагоре-надоле, а от 6 часа чакам тоя пазар да мръдне, а той - не. Все едно някой го застреля...
А тъкмо си извадих кинтите да се направя на брокер - то нито някой каза твърдо посока, нито пък пазара пое на някъде и си останах само с изкарването...
Май ще се копае пак за прехраната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеКой е най-добрия БГ-брокер? и
Къде ще посрещне еврото края на света 21.12.2012?
Иначе за 31.12 си мисля . че ще е на 1.31
Коментар
-
Има много гнили неща тук. Скоро ще те търся за "гнилочи"
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеTи инсталира ли се в Дания бре?Има ли нещо гнило?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеTи инсталира ли се в Дания бре?Има ли нещо гнило?
Има смърдящо гнило, но то не е в Дания......
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХоди на мач. От Форекс спомени няма
Коментар
Коментар