IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако одари стопа ништо негубим отново сме къси от 30.30....но ако тръгне......Прибираме....е така се правят нулеви стопове под голяма зона.За днес с учелиштето приключваме....а бъкет какво е неви интересува ....освем нива зони стопове,,,,Съхраняване на акаунда е преоритет,,,,номер 1
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Обаче то тръгва и добавяме и местим стопа на 29.15....сас почти нулев стоп

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Абе, аз да си попитам. Покрай тези Мики Маус новини за печатници. Какво ви е мнението за един убит Щатски посланик?
        Лично аз мисля , че така ще си остане - без кой знае какви последствия за либийците. Виж , ако беше посланник в Иран - друго щеше да е.

Коментар

• ПропаданеПод 28.80 само ште потварди късите и зоната....но недобавяйте...може да добавите след пробив на 27.53 и евентоално връштане до 28.80 и местите стопа на вархъ за Вълна С а ако е В оште по хубаво....но това го разбираме в последствие.Затова валните са глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
            Ти да видиш? При мен е 8.2832/8.2932 !!!!
            Като търгувам пиша глупости. По-добре от обратното

За 8.3440 ставаше дума очевидно, а излязох на 8.2872. Чакам да стигне 8.44-45 да повторя скъсяването.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Абе, аз да си попитам. Покрай тези Мики Маус новини за печатници. Какво ви е мнението за един убит Щатски посланик?
              МАМУН един повече или по-малко си е все тая !!!
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Valio много ме расмя 2025

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak Разгледай мнение
                  и аз нещо да попитам.
                  На дневна и седмична ми се привиждат обърнати глава и рамене 25-26.07.2012 и от 31.08 ускоряване нагоре. Ако се развива този сценарий, очаквам да подмине 1.32 е ако правилно го смятам да достигне 1.3278 до края на септември или първата седмица на октомври.
                  Това коя година? 2014 или 2015?

Коментар

• Голямата распродажба потварди наближаването на голямата зона ...техниката ни подсказва че времето на дългите е пред исчерпване след пропадания от 80 пипа..По добре дасте вън и да чакате или къс сас стоп на зоната.......един одарен стоп штеви спести доста главоболия....ако вобште го Одари.....но и в двата случая печелите ...от информацията която ште нарисува пазара през времето на евентоалното покачване.А да тръгне във ваша полза след толкова дълаг тренд е 85% ....това е единственият момент в техниката когато сте срешто основният тренд и търсите връх......Но за неопитните ....вън от пазара и гледайте как ште ходи нагоре надоло и колко хора штесе опетлаят....а ас сам с една дълга позиция...но сас съштият обем на позиция на вход 30 стоп 30.30

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                      Е и ? К'во следва от това? Едно голямо нищо. Просто цифри за месечната статистика. Тепърва тренда ще "консумира" новината от днес и тя ще се прояви в развитието на възходящ тренд при мейджърите спрямо долара.
                      Аз отбелязах само какво очаквам за интрадей.
                      Аааа нищо нищо. Не се обаждам да не преча на геометрията

Коментар

• Ти да видиш? При мен е 8.2832/8.2932 !!!!

Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        USD/ZAR. Не ми стигна търпението и току що излязох доста доволен
                        Първоначално изпратено от analog
                        Продадох S/ZAR от 1.344

Коментар

• USD/ZAR. Не ми стигна търпението и току що излязох доста доволен

Коментар

• Това S какво ще да е?

Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                            Продадох S/ZAR от 1.344

Коментар

• и аз нещо да попитам.
                              На дневна и седмична ми се привиждат обърнати глава и рамене 25-26.07.2012 и от 31.08 ускоряване нагоре. Ако се развива този сценарий, очаквам да подмине 1.32 е ако правилно го смятам да достигне 1.3278 до края на септември или първата седмица на октомври.

Коментар

• Е и ? К'во следва от това? Едно голямо нищо. Просто цифри за месечната статистика. Тепърва тренда ще "консумира" новината от днес и тя ще се прояви в развитието на възходящ тренд при мейджърите спрямо долара.
                                Аз отбелязах само какво очаквам за интрадей.

Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение
                                Така е.

Коментар

Working...
                                X