Продадох S/ZAR от 1.344
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеИ какво толкова важно има в 15:30ч.? Един Индекс на цените на импорта м/м и г/г от САЩ. Страшна фигура, няма що !
Коментар
-
И какво толкова важно има в 15:30ч.? Един Индекс на цените на импорта м/м и г/г от САЩ. Страшна фигура, няма що !
Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнениеАми виж какво има в 15:30
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеАз се надявам до 1.2885 да върне, че и аз да си върна на пазара за шамарите дет ядох тази сутрин. Но така е когато се пикае срещу вятъра....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе, че не съм фалирал - не съм. Обаче не ми е много смешно в моментаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеШИБЕКА дали не фалира при ДАКСа на 7407 ????
Коментар
-
Аз се надявам до 1.2885 да върне, че и аз да си върна на пазара за шамарите дет ядох тази сутрин. Но така е когато се пикае срещу вятъра....
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеПри слизане до 1.26 влизам дълъг с целия си останал капитал. Ще започна добавки от 1.27 ако се стигне до там изобщо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеНе си единственият но си от малцината
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеДали съм единственият тук, който си мисли, че трендът при E/S трайно се е обърнал и ще видим нива над 1.4 преди 1.2?Аз си мисля, че до края на септември ще е нагоре, като може и 1.37 да стигне, после октомври спад докъм 1.25, после рейндж около 1.31 по Нова Година и после към 1.44 - след което вече може и да сме за 1.12.
Коментар
-
Не си единственият но си от малцината
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеДали съм единственият тук, който си мисли, че трендът при E/S трайно се е обърнал и ще видим нива над 1.4 преди 1.2?
Коментар
Коментар