If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
от тук някъде с божията помощ може да обръщаме но все пак да не забравяме , че влизаме и в зоната на привличане на 1,333333333333333 та пак е мътна и кървава
Почваш да ги усещаш нещата AКАРЕ !!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
от тук някъде с божията помощ може да обръщаме но все пак да не забравяме , че влизаме и в зоната на привличане на 1,333333333333333 та пак е мътна и кървава
Германия да влоши много икономическите си показатели, но това няма да е поне до 6 месеца. Евентуални изказвания на опозиционни лидери там за излизане от Еврозоната.
или
Гърция и проблемите там, като спиране на парите от Тройката.
От страна на САЩ
Идване на републиканците на власт и евентуално спазване и на действие на сегашните им предизборни обещания.
или
Повишаване на основната инфлация над 0.4% на месечна база
или
най-малко вероятното - падане на безработицата докъм 7%.
Но като цяло 1.16 за 3-4 месеца на този етап ми се струва нереалистично. Също нереалистични ми се струват и нива от над 1.36-1.38.
До Нова година сигурно ще влезем в рейндж 1.25 - 1.35.
Благодаря!
Преди време имах очаквания за нива около 1.31 за началото на октомври и за 1.23 към края, проблема е, че очквах да слезне под 1.20, но ..
Новите ми са - връх в края на септември - началото на октомври около 1.35-1.36 - спад и дъно някъде в началото на ноември около 1.24, рейндж около 1.26 до началото на декмври , и 1.31-1.33 в края на годината. Ако стане така, там вече ще го мислим 1.16 или 1.45
Коментар