Нее така...а и всеки може да казва всичко,а дали е спечелил или загубил...той знае.....Всеки печели спрямо обема на входат си ...а обема Зависи от акаунда .....Значи всекиму според възможностите и колко муе яко дупето.Лично ас затворих ...туко што.Въпреки че оште ште даде....но за мен и моите добавки ....това мие достатъчно.Сега ште чакам къси след прибив на 4 часа на подкрепа или .....дълги от зона 29.50 сас стоп на 28.76 новото кретично дъно на дългите.От мен толкова но от сърце.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ недей така ....казахмети дълги....сега кога се затваря ....всеки сам си знае....има различни входове има вални има зони има стопове и прочие....ту искаш точно позиции.Малко тъпо от твоя страна.
http://www.bloomberg.com/live-stream/Last edited by hristo72; 04.10.2012, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеЗапочва развитието на 3-та в дневна
Дори и форума ни като всичко българско и родноLast edited by hristo72; 04.10.2012, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеEврака се е запътил 1.35 до 2 седмициИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеВ-то нагоре може и до 3100да идесъболезнования за Любака
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO,
таз B up ... нема ли да е 3.ка бря
видя ли какво стана след тихоокеанският фронт на 03.10.12
и понеже и аз станах фен на Нийли нагоре ке одим най малко до 5октомври в 19 часа тоест до утре вечер къснои след туй може веке надоле една седмица
Last edited by ТАТО; 04.10.2012, 18:36.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеииийййй ... умен МАМУН
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар