IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
    Anonе, по фундамент какво би трябвало да стане за да е еврото 1.16 долара след 3-4 месеца?
    Германия да влоши много икономическите си показатели, но това няма да е поне до 6 месеца. Евентуални изказвания на опозиционни лидери там за излизане от Еврозоната.

или

Гърция и проблемите там, като спиране на парите от Тройката.

От страна на САЩ

Идване на републиканците на власт и евентуално спазване и на действие на сегашните им предизборни обещания.
    или
    Повишаване на основната инфлация над 0.4% на месечна база
    или
    най-малко вероятното - падане на безработицата докъм 7%.

Но като цяло 1.16 за 3-4 месеца на този етап ми се струва нереалистично. Също нереалистични ми се струват и нива от над 1.36-1.38.
    До Нова година сигурно ще влезем в рейндж 1.25 - 1.35.

Коментар

• Как е бе... има ли играчи!?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Добър ден.
        Бай РЕД разрешете да остана в строя
        Гледам всичкото кеч се е строило на балтиматума и се е завърнало от преуморителна почивка.
        Поздрав за Мирко http://www.youtube.com/watch?v=y3D1q...eature=related

П.П. Закачил съм се дълго от @2280 и хич не ми се затваря
        Ще чакам легендарното
        Успешен ден желая на всички Хора и жиутни.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Шантава работа стана вчера.
          За пореден път свалям шапка на хитреците от ФЕД. Без да обещаят обща сума, те вдигнаха пазарите и свалиха долара. А на всичкото отгоре ще купуват засега ипотеки, като само ще довършат QE2.
          Явно борбата с Китай продължава и САЩ ще им "изнася" инфлация и "горещи" капитали докато ги съсипе.

Ако не друго, сега вече ще се търгува малко повече по фундамент (месечните данни за безработицата, седмичните помощи за безработица и инфлацията) ще определят движенията в доста по-голяма степен.

П.П. Лошото е и че Европа и в частност ние ще бъдем засегнати много неприятно през нефта и храните.
          Anonе, по фундамент какво би трябвало да стане за да е еврото 1.16 долара след 3-4 месеца?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            На Наймекс нефтът днес е 1.4 долара нагоре и е на 98,40.
            Ако днес ФЕД обяви ново QE, 120 до края на месеца ни е вързано в кърпа.

Остава да разберем дали ФЕД са решили да свалят Обама от власт.
            Мен ме съмнява.
            Шантава работа стана вчера.
            За пореден път свалям шапка на хитреците от ФЕД. Без да обещаят обща сума, те вдигнаха пазарите и свалиха долара. А на всичкото отгоре ще купуват засега ипотеки, като само ще довършат QE2.
            Явно борбата с Китай продължава и САЩ ще им "изнася" инфлация и "горещи" капитали докато ги съсипе.

Ако не друго, сега вече ще се търгува малко повече по фундамент (месечните данни за безработицата, седмичните помощи за безработица и инфлацията) ще определят движенията в доста по-голяма степен.

П.П. Лошото е и че Европа и в частност ние ще бъдем засегнати много неприятно през нефта и храните.
            Last edited by anon6706; 14.09.2012, 11:52.

Коментар

• Тю май няма да има паритет долар евро долара ойде

Коментар

• Късо от 1.3035
                Успех на всички

Коментар

• Различно е вярно, но само технически.
                  Ако говорим за това, че едните били гарантирани
                  колко да са гарантирани като величината на дълга
                  изключва като възможност неговото плащане.
                  Пък другите от друга страна погледното може
                  да се каже, че увеличаващото се население там изкупи
                  огромното количество нови непродадени къщури
                  за няколко години...
                  То нещата са в детайлите де,,,,,,,,,
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• REDA

РЕДА, пиленце,
                    едно е да купуваш
                    ипотечни облигации,
                    а съвсем друго е
                    да купуваш
                    държавни облигации.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Добрутро Аз убо си цъках франко до едно време, ама после ми стана скука Има ли някой дет повярва на ШНБ-то? Такъв мартингейл моеше да се игра тук с месеци
                      MAMUN използват качващото се евро от
                      швейцарското БНБ. Днеска вероятно еврото
                      ще тръгне надоле и можеш да скъсяваш
                      на воля ШВЕЙЦАРЕЦО.!!!
                      Ако имаш с кво де, че с тоз ДАКС на ШИБЕК стана
                      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                      Дон Карлос чадо,
                      че те да не би от ФЕД да са спирали
                      от 3-4-5 години да "купуват" реално
                      нищо не струващи хартиики Само от
                      време на време потвърждават, че не са спирали
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• QE3?!

Е не е за вярване, че пазарът все още не е успял да дешифрира какво каза ФЕД!!!
                        Стартиран е нов кръг от програма ТУИСТ, но ТУИСТ не е QE.
                        QE3 въобще не е стартирана. АКО ПАЗАРЪТ НА ТРУДА НЕ СЕ ПОДОБРИ ЩЕ БЪДАТ КУПУВАНИ ОБЛИГАЦИИ, НО НА СТОЙНОСТ ДО 40 МЛРД. ДОЛАРА НА МЕСЕЦ.
                        Това е всичко. В бъдеще неясно време.
                        Очевидно Фед прави поредна вербална интервенция, но пазарът се хваща. Вина за това имат и анализатори и "специалисти", които волно или неволно подвеждат стадото.
                        Когато заблудата бъде проумяна каква сеч ще падне и колко балона ще се спукат!!!
                        То май почти всички забравят, че кризата беше предизвикана имено от балони...Явно някои среди умишлено водят света към перманентна рецесия.

ПП. Хем криза, хем рецесия, а индексите по върховете?! Тази глупотевина е толкова опасна! Ще има ПУК! Но последствията от глупостта ще са лоши...
                        Last edited by Дон Карлос; 14.09.2012, 08:28.

Коментар

• Добрутро Аз убо си цъках франко до едно време, ама после ми стана скука Има ли някой дет повярва на ШНБ-то? Такъв мартингейл моеше да се игра тук с месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                            ... но сигнал вече 10 месеца НЯМА
                            .....
                            ....Еблевката се нуждае от цялостна преработка!

Ква е таз система дето почти година не работи ....Че те минаха няколко тренда нагоре и надолу и пак нагоре от 1.4600 до 1.2000 и в рамките на тия 26 фигури ако не мож да реагира, кога?! ........... Тя май чака рейндж 2.0000 - 0.50 цента че да се вмъкне с един - два входа ....
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Еблев,клецаш ли пазара с еблевката или е обратното ....и ти пак си отдолу ....
                              Клецам аз без ЕБЛЬОВКАТА защото от 2.11.11 не е давала сигнал ..ама отворих друга сметка там щото да не се бъркам с ЕБЛЬОВКАТА
                              но там няма повод за радост
                              инак при ЕБЛЬОВКАТА парата си стои 8804$ но сигнал вече 10 месеца НЯМА
                              да припомня какво е положението

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                                За 8.3440 ставаше дума очевидно, а излязох на 8.2872. Чакам да стигне 8.44-45 да повторя скъсяването.

А аз точно това отиграх днес: 8.44 - 8.22. С максималния възможен обем Да е жив и здрав Malema, дано да се повтори пак скоро.

Коментар

Working...
                                X