If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искаш да кажеш че отиваме към 25 от 1.30 ....може....нека първо ми отнесе стопа ....немога да гадая ...ако го отнесе загубата е незначителна ...но след това е в коштницата.....А ако продължи?....не обичам да гадая.Ти как го виждаш....Ас лично мисля че от 29 штесе истреля нагоре
не бре....отиграх 2500 < > 3000 полосата....касирах печалбата....отново ще вляза или след трайно настаняване над 3000...или под 2900
- Испания има много сериозенн проблем и факта, че Мудис се забавиха с оценката, която щеше да отпуши късите, говори само, че колкото по-късно толкова по-стръмно. Лично аз не виждам механизъм, който да предпази тази ситуация, освен печатане на евро, но и това ще отпуши къси.
- САЩ показват изненадващо добри резултати, след дългите предизвикани от ФЕД. Фактът, че днес много добри данни за безработицата бяха леко пренебрегнати ме навява на мисълта, че пазара се зарежда. И се зарежда за къси.
Къси
Любака да разкаже как се печели с късите ?
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Искаш да кажеш че отиваме към 25 от 1.30 ....може....нека първо ми отнесе стопа ....немога да гадая ...ако го отнесе загубата е незначителна ...но след това е в коштницата.....А ако продължи?....не обичам да гадая.Ти как го виждаш....Ас лично мисля че от 29 штесе истреля нагоре
Коментар