Отвори на 1.3129, рейндж 1.3120-1.3134...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМхм.Той скоро драсна 2-3 поста и пак се покри ....ще е интересно с какво толкова се е заел,че не му остава време за нас
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
еми вземи и прочети,
то и аз не съм го чел, но
предполагам че трябва да направиш
опр брой лотове и едва тогава...
а и сигурно ти ги дават като бонус
който не може да се тегли, а само
печалбата над него...трябва да се прочете
Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнениеNqkoi 6te hodi li na seminara na Deltata i pital li e kakva e ulovkata za 20te% 6toto ako nqma ulovka vseki 6te vnese 5 bona 6te vzeme 1 i 6te si iztegli 5-te!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнениеВсяко скъсяване може да започне, след като на H4 има слизане от около 1 фигура и връщане от около 50(61,8)% при евро/долар и стоп на локалния връх + 10-ина пипса.
Иначе вход от 1,3150/1,32 изисква стоп на 1,3310, защото следващата съпротива е на 1,3283.
Когато пазара се осъзнае относно реалностите, първи ще тръгнат надолу фондовите пазари.
Генерално обаче, според мен, тренда е нагоре: на седмична, цената затвори над ЕМА 500, което е на 1.3025. На седмична имаме и започнало завъртане нагоре, на ЕМА 30 и ЕМА 100. На седмична също ADX+, още в края на август пресече отдолу нагоре ADX-, CCI също е с много ясно изразен наклон за тренда.
Не виждам, в средносрочен план, симптоми за слабо евро/долар!!
Коментар
-
Всяко скъсяване може да започне, след като на H4 има слизане от около 1 фигура и връщане от около 50(61,8)% при евро/долар и стоп на локалния връх + 10-ина пипса.
Иначе вход от 1,3150/1,32 изисква стоп на 1,3310, защото следващата съпротива е на 1,3283.
Когато пазара се осъзнае относно реалностите, първи ще тръгнат надолу фондовите пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
Хаха този анализ ми е любим ... аа да щом си го представям по този начин значи определено ще стане така
Хайде малко кредит на доверие тука че сме близо ама и долара не спи а дебне тъй че може и по-консервативно..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Тъй де ...38,2 ...ама да не издребняваме
Гледам долар индекса стигнал зона на подрепа (78.5) и може би следващата седмица ще видим лек отскок посока 80- 80.5. това ме навежда на мисълта, че може би при е/д ще видим 1.275-1.282. живот и здраве ...
Къс съм от 3150 и 3090. Правилен ли е стопа на 3242 ?Last edited by dan4u; 15.09.2012, 09:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМореплавателятще е интересно с какво толкова се е заел,че не му остава време за нас
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПенчев бре ...
Баси късоумните сте....няма го човек 2-3 месеца и вече сте го отписали
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва е Мибо бря дъртоНякой до скоро имаше подпис - Фибо мибо - грънци
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДанчи бря - туй фибо да не е 38,2Някой до скоро имаше подпис - Фибо мибо - грънци
Коментар
Коментар