Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение20.11.2012 19:15:00 Изявление на Бен Бернанки, председател на ФЕД
тъй верно ама за дълги
до тогаз 200 пипа надоле
демек 2628
пп. това за гърчулята ма съмнява да е новинатаLast edited by ТАТО; 21.11.2012, 09:32.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеБраво!Днеска може да безгрижничиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе е зле за преди кафето
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ те тва е. Аз съм 2/3 аут в 2750 и стоп на 2774 за 2666 Не е зле за преди кафетоЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеSchaeuble: there is no agreement on Greece, will meet again on MondayЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКотар, стаай бре! Нивата ти за дълги дойдоха Ама то младо не е кат нас дъртофелниците да ставаме в 5:00 кат се напикаем
Успешен ден на всички!!!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеЯ кажи кво стана?Вчера по същото време имаше изсипване 40тина пипса и дотам
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЮ бряяяяя на батя маляцитеЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар