IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Не мисля, че казвам нещо ново, нито пък казвам нещо, което е неразбираемо...

Всички индикатори фиксират моментни стойности на текущите цени, които чертаят някакви "вълни", а нашето въображение опитва да търси аналогични движения от миналото.

Онова, което опитваме да интерпретираме като сигнали за бъдещи движения - може да показва едната от двете посоки. Шансовете са еднакви. Ако печелим - можем да се похвалим с "предсказано" движение, ако губим - обикновено премълчаваме. Това е в краткосрочен план, но ако натоварим яко сметката, като се надяваме на прогнозата от сигнала - скоро стигаме до маржин кол, което също рядко споделяме с околните, въпреки, че е било поради "предсказано" движение...

Как може човек да открива необосновано големи позиции на база "сигурни" прогнози? Това може да стане само ако е хазартен тип характер, или ако участва с чужди средства.

Та, така - аз никъде не съм виждал индикатори, които изпреварват текущите цени. Такива въображаеми продължения съществуват само в нашето съзнание....

В тоя смисъл - нищо скептично няма в изказванията ми. Просто човек трябва да е реалист и да контролира алчността си - поне да е съизмерима със собствените му страхове. Има ли превес на алчността - нещата скоро се сгромолясват...

Успехи!

/неангажиращо мнение!/
    Пич, ползвай индикатора "kotara22"

Четеш тук на какво слага и слагаш наобратно - няма лабаво, ще вдигнеш пачки

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      аз мисля нагоре
      Обоснови се - кое мислиш, че ще го бутне на там.

- Испания има много сериозенн проблем и факта, че Мудис се забавиха с оценката, която щеше да отпуши късите, говори само, че колкото по-късно толкова по-стръмно. Лично аз не виждам механизъм, който да предпази тази ситуация, освен печатане на евро, но и това ще отпуши къси.

- САЩ показват изненадващо добри резултати, след дългите предизвикани от ФЕД. Фактът, че днес много добри данни за безработицата бяха леко пренебрегнати ме навява на мисълта, че пазара се зарежда. И се зарежда за къси.

Къси

Коментар

• Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение
        В коя
        аз мисля нагоре
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

имаме тудей дневен бар 59 пипса ,което хортува че пазаря затихва преди да направи бууумммммммм в някоя посока
          В коя

Коментар

• имаме тудей дневен бар 59 пипса ,което хортува че пазаря затихва преди да направи бууумммммммм в някоя посока

Коментар

• още едно дълго евро от мен

Коментар

• Яворе яворе пробива на 29.60 Малак сигнал лие Гн анализатор..
                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Единствените които обясняват сносно ситоацията са делтасток ....но не обръштай внимание на минорни подкрепи и сапротови.Ето човека казва дъно...там е стопа и след пробив на 29.67 имаме отново дъно на 28.76 ...значи след пробива на 29.67 добавяме....и на 4 часа се вижда каде започнала втората распродажба....значи има зона и преди нея затваряме....просто като бял ден.....засега чакаме с един вход дълги и стоп на дъното....товае. заштото като ништо да стане едо голямо АВС или пък след пробив на 28.02 сме къси заштото това С може дае чак до 24.50 а и може да нее С а дае просто втора вълна на нисходяш голям тренд.......затова вълните са глупост....правило на тренд и чакане.Успех Зарко дано симе разбрал.....другите просто искат бързо да забогатяват ...е Уву нестава....и затова с акаунд 20000eur един процент е 200 е така си заслужава Нали Маймуна...не да го гледаме за спорта а да си вадим кинти от него ...

Коментар

• Zarko ..оне неможе дасе товарят големи проценти ,това за мен е глупаво....лично ас сам с 1 до 4 % максимом и то зависи от ситуацията....например сега сам с един % .. Пропуснатата печялба нее Загуба Нали. А и нарушаването баланса на акаунда води до дестабелизиране психиката на играча....А и неговото запазване Ние приоритет номер1 ....Окей ште ни излъже двапъти но после си влиза в една посока която винаги дава....нетрябва дасе бърза ...това е и правило за тренд ....и бес такива изравняванки и добавянки .....Правилният вход е един и с определен лимитиран обем и чакане.Бес броене на вълни разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Работата е там, че всички "сигнали" отразяват движения на стойностите на валутните двойки в миналото. Те не прогнозират бъдещи движения, т.е. - само големите пари имат изпреварващото инфо, като са калкулирали априори влиянието на всяка очаквана що-годе новина, която може да повлияе на пазара още преди самата тя да е в ход...
                      Всички "сигнали" от какво от графиката или от индикаторите.Има значение.
                      Всъщност всичко което се случва сега в момента е вече минало, тогава зарко къде е времето в анализа и сигналите ти?
                      Ново постъпващата информация предвижва цените, но на валутните пазари имаме изместване на страни, примерно евро/долар от 2001г,. до сега има движение в рейнжд от 35 фигури примерно, това за теб тенденция ли е или странично изместване?
                      Големите пари си плащат за информация, която ще/предстои да/ излезе и тъй като са големи те създават новините "сами", а това дали е калкулирана или не от цената е двуяко, защото за някои е калкулирана за други не, а те заедно са участници в тенденции.

Точно затова и анализа ти трябва да е обратно на посоката на изписване на информацията на графиката пред теб.От големите към малките.За да се избегне времевия континиум.И трябва да имаш времева рамка на която при дадената валутна двойка виждаш реални неща.И така.Може да използваш трите прозореца на Елдер.
                      А и зависи от какъв тип трехдър си дали краткосрочен или средно и дългосрочен, при всички тях ти трябват различни техники.
                      Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

явно само ти не си разбрал -Модито имаше технически проблем
                        Стана ми интересно как така се "самосезирахте" и двамцата едновременно !!!
                        Сега сериозно - Еврото проби КАКА 200 на Н1 днес след 3 теста и сега я пробва отгоре. Предполагам , че ще издържи и нещата са бая бичи. Около 1,2915/20 е и неклайна на обърнатата N&S ( ako я има ??) - но ще се разбере на 1,3070. Там е малко късно за вход и за това - сега му е времето. Това все пак е мнение - решението е ваше .

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Е Zarko чак пък......целта е данесме первите офце нито последните....много скептично си настроен....

Не мисля, че казвам нещо ново, нито пък казвам нещо, което е неразбираемо...

Всички индикатори фиксират моментни стойности на текущите цени, които чертаят някакви "вълни", а нашето въображение опитва да търси аналогични движения от миналото.

Онова, което опитваме да интерпретираме като сигнали за бъдещи движения - може да показва едната от двете посоки. Шансовете са еднакви. Ако печелим - можем да се похвалим с "предсказано" движение, ако губим - обикновено премълчаваме. Това е в краткосрочен план, но ако натоварим яко сметката, като се надяваме на прогнозата от сигнала - скоро стигаме до маржин кол, което също рядко споделяме с околните, въпреки, че е било поради "предсказано" движение...

Как може човек да открива необосновано големи позиции на база "сигурни" прогнози? Това може да стане само ако е хазартен тип характер, или ако участва с чужди средства.

Та, така - аз никъде не съм виждал индикатори, които изпреварват текущите цени. Такива въображаеми продължения съществуват само в нашето съзнание....

В тоя смисъл - нищо скептично няма в изказванията ми. Просто човек трябва да е реалист и да контролира алчността си - поне да е съизмерима със собствените му страхове. Има ли превес на алчността - нещата скоро се сгромолясват...

Успехи!

/неангажиращо мнение!/
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                            Ееееее , то бива , бива самокритика , ама сами да си изтриете постовете .... Неква съвест ли натежа , що ли ??
                            То другарския съд е гОлема работа
                            явно само ти не си разбрал -Модито имаше технически проблем

Коментар

• Влязох дълаг сас стоп на дъното .....ште гоня 34.60

Коментар

• Ееееее , то бива , бива самокритика , ама сами да си изтриете постовете .... Неква съвест ли натежа , що ли ??
                                То другарския съд е гОлема работа

Коментар

Working...
                                X