IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    2013 Януари - EUR / USD ↓
    Тази дата я няма в календара на Маите.

Коментар

• аба бай Ред , малко досаждам с тая криза дай нещо друго да викаме, пак и на мен ми писна с тая криза

ЧАКАЙ чух някой по талавизора - каза го , знаех си , "Криза"

Коментар

• ЖАБОКА ще кряка ли кризааааа днеска ???????
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• 2013 Януари - EUR / USD ↓
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Lyub0mir Разгледай мнение
            Някой знае ли логиката на това злато?

С какво се вързва?
            Със сребро

Коментар

• Някой знае ли логиката на това злато?

С какво се вързва?

Коментар

• От 1.3010 би трябвало да се отварят дълги.Гледам един триъгълник на месечен фрейм
                и едно фибо на 4часа.Но може и да бъркам, все пак съм новобранка

Коментар

• Ситуацията в евро-долара придоби доста селски вид с тази селска изява днес. Вчера си мислех за 1.35 до петъка, а сега ще търся лимити в зона 1.25, защо не още тази седмица!

Коментар

• Според мен до утре сутрин ще имаме около 1.31 европа няма нищо след американците да търсим 1.33

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      и това ме навежда на мисалта за проба дълги .
                      А как от ефимерна мисал за проба достигна до точни цифри като стоп на 2975, знаеш нещо ти, ама не пискаш на другарите.

Коментар

• Да пазара подчертано е къс но искам с малак обем да вляза за продължение на моштният тренд ...който мисе вижда да търси обем на дългите за 34.60.А и нивото 1.30 бе минато доста моштно и това ме навежда на мисалта за проба дълги .А за инфото ме базикаш
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Бербатов кажи сега ти какво измисли...къси или дълги или на скамейката
                          Ти мен ме остави кво мисля, ама защо на къс пазар искаш да влизаш дълъг по средата, сигурно някакво вътрешно инфо имаш?

Коментар

• След пинг-понг на DAX до 7310 и обратно, ново късо от 7349 - с цел - 7220 - следващата корекция- 38,2% на 7226 и 161,8%- 7214, на спада от върха до днешното дъно-7304. Сто на 7376.

Коментар

• Бербатов кажи сега ти какво измисли...къси или дълги или на скамейката
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнение
                                имам усещането че основната игра във форекса е обирането на стоповете,
                                та и от там зависи донякъде посоката на EUR/USD.
                                доскоро много се говореше за разпад на еврозоната и еврото и сега след
                                10 фигури движение много се мълчи
                                Скоро пак ще се заговори

Коментар

Working...
                                X