Първоначално изпратено от nadyia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 29.11. 2012г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
за лека нощ от ТАТО
http://vbox7.com/play:6839a5bcТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениетехническото чертане е в кръвта ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнението хубаво на седмична колежке...ама със тая седмична кога ще изкараме за ХЛЯБ
ай за САЛАМ няма пиша че ТАТО мой ми изсвятка някой шамарТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеMaмун Дзингата расте за пръв път от......... не помня вече-вдигая я още
Наде-дерзай!
И аз гледам дневната най вече-другите доста фалшивички сигнали дават,ама екстремисти много
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе, денят добре започна и добре ще свърши май. Днес яко Групонче 19% И Дзингата се повдигна с 5 %
Наде-дерзай!
И аз гледам дневната най вече-другите доста фалшивички сигнали дават,ама екстремисти многоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
[QUOTE=nadyia;1059347292]Именно,радвам се,че си го схванал.
Например,ако трябваше да задам въпрос към някого,аз бих казала:моите позиции са такива по тия причини.Какви са твоите?
Тогава щеше да има диалог,дори с префърцунени лелки.
Ето ти една графика,въпреки че нищо не казваш за себе си.Оттук тия,които знаят-могат да направят изводите си.
http://upload-pictures.info/image-6B38_50AD1AE9.jpg
Нали накрая ти пожелах "Успехи!"?Как това те наведе на мисълта,че не съм била адекватна в отговора си?Изобщо,видя ли нещо конструктивно в него?[/QUOTE
техническото чертане е в кръвта ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеама то с теб нормално не може да се говори аВати префърцулената лелка
Например,ако трябваше да задам въпрос към някого,аз бих казала:моите позиции са такива по тия причини.Какви са твоите?
Тогава щеше да има диалог,дори с префърцунени лелки.
Ето ти една графика,въпреки че нищо не казваш за себе си.Оттук тия,които знаят-могат да направят изводите си.
http://upload-pictures.info/image-6B38_50AD1AE9.jpg
Нали накрая ти пожелах "Успехи!"?Как това те наведе на мисълта,че не съм била адекватна в отговора си?Изобщо,видя ли нещо конструктивно в него?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнениеЗа 3 дни ми задават тоя въпрос два пъти.Не скалпирам на валутните пазари,което означава,че не съм променяла позициите си.
Отговарям отново:от седмичната графика спускам трендлиниите,на които дългосрочно разчитам.
Мисля,че достатъчно пълно отговорих на въпроса.
Между другото-никога не бих задала толкова конкретен въпрос на участник тук.Тук съм, за да разбера най-общо нагласите,въпреки че те не са решаващи,за да заема позиция на пазара.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеУбавато Наде да не закачате препоръчва ТАТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениекаква е позицията ти в момента надя къси,дълги или наблюдаващ
Отговарям отново:от седмичната графика спускам трендлиниите,на които дългосрочно разчитам.
Мисля,че достатъчно пълно отговорих на въпроса.
Между другото-никога не бих задала толкова конкретен въпрос на участник тук.Тук съм, за да разбера най-общо нагласите,въпреки че те не са решаващи,за да заема позиция на пазара.
Успех!
Коментар
Коментар