If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Другата седмица ще е доста успешна за някои и респективно неуспешна за повечето, които от днес започнат да контрят импулса. Така, че моят съвет е - охладете страсти и мераци, гасете РС и бягайте да купонясвате в петък вечер
Не бой се. Майстор-готвач съм, със собствени запаси червено и кехлибарено. Пък и какво има толкова да ти търпя? Някъде назад четох един коментар, не помня чий беше, за форекса и свободното време. Как никой от вас няма такова, както и никакви други интереси, дори нямало време кафе да пиеш с приятели. Та, в този дух, кога ще намериш време за капризи?
...ама язе сум и иновативен....моа си го суздам коа си поискам...
Не бой се. Майстор-готвач съм, със собствени запаси червено и кехлибарено. Пък и какво има толкова да ти търпя? Някъде назад четох един коментар, не помня чий беше, за форекса и свободното време. Как никой от вас няма такова, както и никакви други интереси, дори нямало време кафе да пиеш с приятели. Та, в този дух, кога ще намериш време за капризи?
Не, не съм била на никакъв курс, просто кликнах върху един линк в пощата ми. После, понеже имах свободно време, взех че се регистрирах и не щеш ли, купих си злато (в средата на юли) а то взе,че скочи с 50 долара само за уикенда. Оттам нататък, като наркоманите. И за беда, много добре ми вървеше на демото. Сега имам да си връщам ИСТИНСКИ пари. Никаква подготовка нямам, само чета новините.
6969, с удоволствие бих те поканила
Дон Карлос, благодаря за отговора, но шамарът беше точно от евро/долар - на злополучния 13 септември. Чета най-различни анализи, някои твърдят че щяло да стигне 1.34 в началото на 2013. На мен ми прави впечатление, че не разните графики определят тренда, а политическите събития. Големите промени винаги са след някакви новини. Конкретно за петрола, понеже с него търгувам и го следя непрекъснато, можеш винаги да разбереш накъде ще тръгне.
А в близко време на доларовия индекс му предстои едно слизане до към 70, може даже и по-ниско. Господин Обама предвижда в 5 годишната си стратегия да удвои износа (national export initiative). Твърде вероятно е ФЕД да подкрепи тази стратегия със щедро наказание за зеленото.
Не, не съм била на никакъв курс, просто кликнах върху един линк в пощата ми. После, понеже имах свободно време, взех че се регистрирах и не щеш ли, купих си злато (в средата на юли) а то взе,че скочи с 50 долара само за уикенда. Оттам нататък, като наркоманите. И за беда, много добре ми вървеше на демото. Сега имам да си връщам ИСТИНСКИ пари. Никаква подготовка нямам, само чета новините.
Това звучи кат изтъркано клише. То тъпо да се дават съвети в анонимни форуми, но ще не изтеглиш останалите кинти и не купиш на лапето нещо. По-добре отколкото да ги дадеш на някой брокер.
Коментар