Първоначално изпратено от Neo23
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеШемата ви издуха в най-големия спекСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБе ти все много му мислиш. Режи му зелката на 13 сабален и целувай ръка на бате Мечо !!!
ПП
Не е препоръка
И да не забравите да цункате ръчичката на бате!
Коментар
-
[QUOTE=:-);1059314608]Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнениеМомци, досега нямах профил и само си четях, но сега си направих профил само заради текущия коментар :
ПУКККККККККККК
Е,все пак да му отдадем заслуженото! С ПУКККККККККККК ,човекът направи кариера.
Стана "ЗАСЛУЖИЛ ИНВЕСТИТОР" при това известен,дори някои се допитват и други му обръщат внимание.А момчето това искаше ...и го постигна ...ми евала...
Да не забравяме и вълчо-овчаров(мечо биков)
Коментар
-
[QUOTE=ggnore13;1059314596]Момци, досега нямах профил и само си четях, но сега си направих профил само заради текущия коментар :
ПУКККККККККККК
Е,все пак да му отдадем заслуженото! С ПУКККККККККККК ,човекът направи кариера.
Стана "ЗАСЛУЖИЛ ИНВЕСТИТОР" при това известен,дори някои се допитват и други му обръщат внимание.А момчето това искаше ...и го постигна ...ми евала...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз също смятам, че няма да има анонс на ново QE. Най-много да "поговорят" за периода с нулеви лихви. Причините са доста:
1. Нефтът е над 90 и поглежда към 100, а идват избори. (това го говоря от месеци)
2. ЕЦБ реално не направи QE, защото макар и да купува неограничено ПРИ УСЛОВИЕ И ПРИ ПОИСКВАНЕ ОТ ДЪРЖАВА, то ще купува от ВТОРИЧЕН пазар. А и поне на книга - ще "стерилизира" покупките, т.е. ще изтегля съответната ликвидност.
3. Китай си влошава данните, но все пак нито сваля задължителните резерви, нито понижава лихви, нито гласува нови спасителни пакети.
Аз също ще играя с путове, но с по-близка дата - 21 септември и ще са ми със страйк 1700. Цената им в момента е около 6 долара.
Поздрави.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
Коментар