IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък очаквам да падне поне 50-70$ тая седмица, щото ще излезнат много добри данни за Durable Goods Order, GDP и Jobless Claims :

Коментар

• Днес може да е консолидационен ден след големия напън в петък. Седмицата като цяло очаквам да е положителна и към сряда и четвъртак да видим нови силни движения .. нагоре
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
        Ти да не си брат на Шемата?
        Да бе, Верно, Къде е Шемата ???
        И дали Още Вярва че може да изкара Кинти от шортене на Злато
        remember remember the fifth of november

Коментар

• Преинсталирах компа, а се оказа че съм забравил паролата си, та се наложи да се регистрирам пак. Предишният ми юзър беше АСТА и единственият който модитата не баннаха, ама аз съм си забравил паролата..... каква ирония

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
          Не не съм .............. но се чудя ти от къде го познаваш като си с 10 поста и си се регистрирал днес ............... . А той отдавна не е актуален .....
          Ай сиктир, аман от "специалисти"

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
            Ти да не си брат на Шемата?
            Не не съм .............. но се чудя ти от къде го познаваш като си с 10 поста и си се регистрирал днес ............... . А той отдавна не е актуален .....

Коментар

• Ти да не си брат на Шемата?

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
              Долара се срина след 17 часа , за това е възходяща линията при златото ........... ще се коригира след понеделник.

Коментар

• Долара се срина след 17 часа , за това е възходяща линията при златото ........... ще се коригира след понеделник.

Коментар

• Започва развитието на нова силна импулсна вълна (възходяща разбира се) а таргета е 2000 ако някой още не е разбрал !

Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Почва да става страшно..

Коментар

• Почва да става страшно..

Коментар

• Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнение
                      http://www.sexnature.org/priroda-na-...i-krizata.html

тази статия със Питър Шиф е по-обширна и представя последните 20-на години, какво и защо се е случило, в света на имотите и златото
                      Доста добър анализ и заедно със John Hathaway ги смятам за капацитети в тази област.

И учудващо, и двамата НЕ казват , че златото е балон СЕГА.
                      Хм, чуден човек . Щом много ги уважаваш.....а и двамата са капацитети за теб , би трябвало да им вярваш , щом НЕ казват , че златото е балон СЕГА .......... и не трябва да те учудва ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнение
                        Интересно място за икономически анализи

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                          Прочети това бавно и внимателно дума по дума http://www.investor.bg/sasht/337/a/b...comment-newest
                          http://www.sexnature.org/priroda-na-...i-krizata.html

тази статия със Питър Шиф е по-обширна и представя последните 20-на години, какво и защо се е случило, в света на имотите и златото
                          Доста добър анализ и заедно със John Hathaway ги смятам за капацитети в тази област.

И учудващо, и двамата НЕ казват , че златото е балон СЕГА.
                          Last edited by benassi; 22.11.2012, 18:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            http://www.investor.bg/mejdunarodni-...unciia,143210/ Ето и тези !!.........това е 5-тата статия за 2 дена която чета по темата ,и ми прави впечатление че са почти идентични : Сорос купува ......Мерил Линч предвижда.......ония каза ....... Както казва Краси Петров , когато всички започнат да говорят за покачване на златото и да търсят спасение в него .............време е да бягаш бързо . Та се чудя , цялото това заливане със статий в последно време за възхода на златото през 2013 и 2014 .......дали не е предвестник на падението му ( все пак 12 години възход - не е малко). Или поне на една мнооого здрава корекция...............
                            Мисля, че още не е време да се бяга от златото. Даже изобщо не е и няма да е скоро.
                            Вярно е, че бройката на тези статии нараства в последно време, но не е за пренебрегване доста сериозната аргументация в повечето от тях. И обратното - няма много реални и логични причини за да рухне златото поне следващата година-две.

Не изключвам вероятността разни гадни манипулатори да знаят нещо, което е скрито за стадото, но освен ако не е някаква революционна технология, която да привлече инвестиции и ресурс, не виждам какво би подкопало златото. С очакваните и неочаквани нива на инфлация, златото ми се чини безспорен пазач на стойност.

Просто пазара на злато в Бг е доста мижав и някои хора искат да пораздухат малко подобни новини за собствена угода. Което не е непременно лошо нещо. А има и още нещо. След като покачването е почти сигурно, много "експерти" сега не пропускат да се изкажат и залагат на възможността догодина да им се отдаде шанса да кажат: "Златото се покачи. Точно както аз предвидих."
                            До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

http://www.investor.bg/mejdunarodni-...unciia,143210/ Ето и тези !!.........това е 5-тата статия за 2 дена която чета по темата ,и ми прави впечатление че са почти идентични : Сорос купува ......Мерил Линч предвижда.......ония каза ....... Както казва Краси Петров , когато всички започнат да говорят за покачване на златото и да търсят спасение в него .............време е да бягаш бързо . Та се чудя , цялото това заливане със статий в последно време за възхода на златото през 2013 и 2014 .......дали не е предвестник на падението му ( все пак 12 години възход - не е малко). Или поне на една мнооого здрава корекция...............
                              Това че античовешкият изрод сорос купува, някакси ме отврати от златцето.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

БАЦЕ сам се отричаш. Когато и ти поверваш явно тогава ще е време за коурекция..

Коментар

Working...
                                X