IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Не не съм купувал на 50, нито съм купувал на 40. Купувал съм на 32, на 20 на 18... Различно. И винаги физическо инвестиционно сребро. Що се отнася докъде ще стигне среброто, абсолютно уверен съм че ще го видиш на 150.
    Веднъж да се съглася с Мастъра, сребро 150 ще има.... след 50 години
    А инак като им знам на Тавекс горницата и на 32$ да е - пак отива крайната цена по близо до 50.
    Гнусни кожодери. От физическо сребро файда няма никаква, освен за подаръченца по различни поводи че някои монетки са готини.

Коментар

• Здравейте,всички имам един въпрос на който ще се радвам да получа логичен отговор.От скоро се заигравам с Герман 30, в платформата ТРЕЙДАР.БГ.Вчера бях оставил стоп поръчка с максимална загуба в 19,10.41мин,позицията ми беше затворена малко под моя лимит,но така и не достигна сумата която бях заложил,веднга след това посоката се обърна,но аз бях вече извън играта.Проверих и графиките на други платформи и никъде няма преминаване на моя стоп,нмя дори ,,игла,, над мен.писах на чата и от там неможаха да ми дадът логичен отговор.Аз бях продал инструмента и според тях е трябвало да взема в предвид спреда,но нали той се индикира при самото сключване на сделката а не в нейния край

Коментар

• Две статии от Janet Tavakoli, които си заслужават времето за четене:

Structured Finance: Price Manipulation Includes Silver and Gold (Part One) - August 17, 2013

Who Says Gold Is Money? (Part Two) - August 30, 2013

BTW Warren Buffett, кани на обяд Janet Tavakoli след като получава книгата и "Credit Derivatives and Synthetic Structures" (1998, 2001). Така от дискусиите им за кредитните деривати и структурираните финанси като контекст за анализ на глобалната финансова криза от 2008 година се появява книгата "Dear Mr. Buffett: What An Investor ...."

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Все съм тръгнал да ровя хиляди постове. Като бе среброто 50 долара ти разправяше че купуваш защото ще стане 150 ли бе 200 ли не си спомням вече.
          След като не можеш да намериш къде съм го казал, се надявам да спреш да лъжеш! Явно си паднал жертва на бълнуванията на хора като Шемата, който се дави в собствена си жлъч и ври в собствен сос от доста време насам.

Не не съм купувал на 50, нито съм купувал на 40. Купувал съм на 32, на 20 на 18... Различно. И винаги физическо инвестиционно сребро. Що се отнася докъде ще стигне среброто, абсолютно уверен съм че ще го видиш на 150. Е, може би не книжните унции, а истински сребърни унции, защото на тази цена продавачите на книжни унции вече ще са фалирали и тяхното книжно сребро ще струва точно НУЛА!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Златото не е ресурс. Златото е пари. Търсенето на пари винаги е психологическо! Парите са просто по-лесния и мързелив начин да си осигуриш нещо, което искаш да имаш. Ако нямаш пари просто трябва да се напрегнеш малко повече и да измислиш друг начин да си го доставиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Е то като си го заровил и укриваш така или иначе не си богат, че файда нямаш.
              А използваш ли го с някаква цел - по вероятно да станеш по мъртъв от небогатите.
              В по лекия случай - конфискация и на каторга.

Тааа - ни тако ни вако
              Ти пък. Колкото по-голям престъпник си, толкова по-добре живееш. Не виждаш ли какво става около теб?

Но основният въпрос си остава. Защо ще се конфискува и забранява нещо, което нищо не струва и никому не е нужно?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                С тази разлика, че тези, които укриват злато биха били много богати престъпници.
                Е то като си го заровил и укриваш така или иначе не си богат, че файда нямаш.
                А използваш ли го с някаква цел - по вероятно да станеш по мъртъв от небогатите.
                В по лекия случай - конфискация и на каторга.

Тааа - ни тако ни вако

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Е защо това бе Равновесов? Нали нищо не струва и никому не е нужно?

По време на война всички бихме били принудени да бъдем престъпници. С тази разлика, че тези, които укриват злато биха били много богати престъпници.
                  Хаха, ок. Аз ще съм в Нова зеландия

Коментар

Посочи, къде съм го казал? Това поне е лесно.
                    Все съм тръгнал да ровя хиляди постове. Като бе среброто 50 долара ти разправяше че купуваш защото ще стане 150 ли бе 200 ли не си спомням вече.

Коментар

Златото ще бъде веднага конфискувано а държането му от частни лица обявено за престъпление.
                      Е защо това бе Равновесов? Нали нищо не струва и никому не е нужно?

По време на война всички бихме били принудени да бъдем престъпници. С тази разлика, че тези, които укриват злато биха били много богати престъпници.

Коментар

Е ти разправяше как си купувал на 50. Няма как да знам друго освен това което си казвал.
                        Посочи, къде съм го казал? Това поне е лесно.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Една лъжа повторена 100 пъти невинаги става истина, равновесенов!
                          Е ти разправяше как си купувал на 50. Няма как да знам друго освен това което си казвал. Така де почти на 50

Коментар

Ти си 25 долара назад от унция
                            Една лъжа повторена 100 пъти невинаги става истина, равновесенов!

Коментар

И кво, ще държиш туби бензин ли. Щото финансовите инструменти върху петрола ще бъдат безсмислени.
                              Финансовите деривати и алабализми на банките си ги задръж.Реалните материални активи ще имат относително постоянна стойност.
                              Туби-не,но некои друг тон дизел ,бензин,мазут може.Тубите си ги държа за вино и ракия ( в буренца ми е много) .

Забравих да добавя.Га запукат автоматите и артилерия си наливай финансовите инструменти в резервоара.Акции ако имаш на уестинтернешъл и подобни през 1997 г. Прави ги на банички и так далее.Те тогава май само с голда ще моеш да купиш какво и да е.Смятам че разбра иронията ми.
                              Last edited by van05; 03.09.2013, 21:15.

Коментар

Мастъре, аз съм долар и 40 цента назад от унция. Ти си 25 долара назад от унция И се радваш защото все още макар и за кратко не си 30 долара назад.
                                Дори 31$, че от тия нива има поне 6$ надолу до 18.5$ - тая година.
                                Догодина - ще видим.....може пък да станем сребролюбци ако се сурне до 12-15$

Коментар

Working...
                                X