Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнениесамо ще ти подскажа че техническия анализ не важи при златото ще се убедиш сами за да избиеш малко парици ще ти подскажа още че отива към 1200 другата седмица
И ти си експерт разбирач, като повечето празни кратуни навъртащи се тука
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение... А златото и среброто като най-ликвидните активи за заложени поне двайсетократно.
Shemata, последната дискусия бе по повод стратегии, а не в частност с фундамента. Когато някой не използва маржин може да понесе подобна волатилност, В твоя случай обаче резултатът винаги е известен..Last edited by IvanG; 13.09.2013, 16:07.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hunter of foolsХайде да ви видим кой е спекулант и кой гони по 5$ и кукурига 6 месеца след това!
Едната подкрепа на 1320 я проби другата е на 1307 третата на 1291
Моето виждане - под 1290 движение на долу - НЯМА
Покупка или на текущо ниво 1309 или изчакване... за тест на 1291 и в двата случая ще последва мощно покачване към 1390и за да избиеш малко парици ще ти подскажа още че отива към 1200 другата седмица
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВсичко търпи корекция на този свят, нали знаеш. Обещания се търгуват докато има гаранции, че могат да се изпълняват. И сега си е така..
Все пак подготовката за подобен сценарии не включва купуване на злато, а на оръжие
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТ.е. докато съществува човешката цивилизацията.
Всичко е обещания. Икономика без обещания е бартер от средновековието.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТака е, халал. И така ще е докато можеш да играеш обещания...
Всичко е обещания. Икономика без обещания е бартер от средновековието.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо си мислиш, че сме балъци. Много ясно че при висока волатилност няма нищо сигурно. На мен вече ми стои един стоп за гарантирана печалба. От тук нататък само печалба расте
Коментар
� -
Колега,
ти сега купи ли на 1320 $? или смяташ да купуваш на 1291 $ ??? или просто разсъждения без никакви действия от твоя страна?
Първоначално изпратено от Hunter of foolsХайде да ви видим кой е спекулант и кой гони по 5$ и кукурига 6 месеца
след това!
Покупка или на текущо ниво 1309 или изчакване... за тест на 1291 и в двата случая ще последва мощно покачване към 1390Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз пък мисля, че когато настъпи МОМЕНТЪТ всички инвеститори и спекуланти в деривати сребро и злато ще останат неприятно изненадани. Едва тогава ще разберат защо една малка част от нас глупавите продължават да си купуват физическо злато независимо от кристално ясния тренд. Сега няма как да бъдат разбрани тези неща. Тези шики-мики, които правите са прекрасно приложими на пазара с акции, но при инвестиционните метали може да стане опасна игра...
Коментар
� -
Аз пък мисля, че когато настъпи МОМЕНТЪТ всички инвеститори и спекуланти в деривати сребро и злато ще останат неприятно изненадани. Едва тогава ще разберат защо една малка част от нас глупавите продължават да си купуват физическо злато независимо от кристално ясния тренд. Сега няма как да бъдат разбрани тези неща. Тези шики-мики, които правите са прекрасно приложими на пазара с акции, но при инвестиционните метали може да стане опасна игра...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hunter of foolsХайде да ви видим кой е спекулант и кой гони по 5$ и кукурига 6 месеца след това!
Покупка или на текущо ниво 1309 или изчакване... за тест на 1291 и в двата случая ще последва мощно покачване към 1390
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКак е, колега? Нещо много си превъзбуден. Добре ли спа през нощта?!
Доказателства:- цитираш ме, като в цитата си премахнал емотикончето, което е признак, че не го приемаш и му се нервиш!
- винаги пишеш без да използваш емотикони, което е признак, че се вземаш на много сериозно
- винаги звучиш много "стегнато"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнениеНе. Среброто направи движението си прекалено бързо. Съответно всеки момент спекулативните пари щяха да го напуснат, без значение от газове итн. Аз очаквах по голямо покачване до към зоната 26-27 долара, но когато падна към 24,30 веднага продадох.
Война ще има, ама въпроса е кога? Тази или след пет десет години. Близкия изток ще бъде преразпределен на 100% до към 2020 година. Тогава ще бъде върховата фаза на металите. Дотогава отиграване на сезоността и дребна спекула през 10-40% профит. То си е прилично ако инвестираш по сносни суми.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениее,не беше ли и елемнтарно,че като приберът на Башар газа,ще падне?
Война ще има, ама въпроса е кога? Тази или след пет десет години. Близкия изток ще бъде преразпределен на 100% до към 2020 година. Тогава ще бъде върховата фаза на металите. Дотогава отиграване на сезоността и дребна спекула през 10-40% профит. То си е прилично ако инвестираш по сносни суми.
Коментар
�
Коментар