IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Все пак подготовката за подобен сценарии не включва купуване на злато, а на оръжие
    Може би не си разбрал намеренията ми. Аз не купувам златото за периода, в който ще ми трябва оръжие, а за този след него. Живот и здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
      само ще ти подскажа че техническия анализ не важи при златото ще се убедиш сам и за да избиеш малко парици ще ти подскажа още че отива към 1200 другата седмица
      Сигурен ли си? Щото аз не мисля така
      И ти си експерт разбирач, като повечето празни кратуни навъртащи се тука

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        ... А златото и среброто като най-ликвидните активи за заложени поне двайсетократно.
        58 всъщност

Shemata, последната дискусия бе по повод стратегии, а не в частност с фундамента. Когато някой не използва маржин може да понесе подобна волатилност, В твоя случай обаче резултатът винаги е известен..
        Last edited by IvanG; 13.09.2013, 16:07.
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
          Хайде да ви видим кой е спекулант и кой гони по 5$ и кукурига 6 месеца след това!
          Едната подкрепа на 1320 я проби другата е на 1307 третата на 1291
          Моето виждане - под 1290 движение на долу - НЯМА
          Покупка или на текущо ниво 1309 или изчакване... за тест на 1291 и в двата случая ще последва мощно покачване към 1390
          само ще ти подскажа че техническия анализ не важи при златото ще се убедиш сам и за да избиеш малко парици ще ти подскажа още че отива към 1200 другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Всичко търпи корекция на този свят, нали знаеш. Обещания се търгуват докато има гаранции, че могат да се изпълняват. И сега си е така..
            Това имам в предвид. Без гаранция че обещанията няма да могат да се изпълняват цивилизацията ще се разпадне. И тъй като този резултат нито го смятам за вероятен, нито смятам че си заслужава човек да се подготвя за него, то просто го игнорирам.

Все пак подготовката за подобен сценарии не включва купуване на злато, а на оръжие

Коментар

Т.е. докато съществува човешката цивилизацията.

Всичко е обещания. Икономика без обещания е бартер от средновековието.
              Всичко търпи корекция на този свят, нали знаеш. Обещания се търгуват докато има гаранции, че могат да се изпълняват. И сега си е така..

Коментар

Така е, халал. И така ще е докато можеш да играеш обещания...
                Т.е. докато съществува човешката цивилизацията.

Всичко е обещания. Икономика без обещания е бартер от средновековието.

Коментар

Що си мислиш, че сме балъци. Много ясно че при висока волатилност няма нищо сигурно. На мен вече ми стои един стоп за гарантирана печалба. От тук нататък само печалба расте
                  Така е, халал. И така ще е докато можеш да играеш обещания...

Коментар

• Колега,
                    ти сега купи ли на 1320 $? или смяташ да купуваш на 1291 $ ??? или просто разсъждения без никакви действия от твоя страна?

Първоначално изпратено от Hunter of fools
                    Хайде да ви видим кой е спекулант и кой гони по 5$ и кукурига 6 месеца
                    след това!
                    Покупка или на текущо ниво 1309 или изчакване... за тест на 1291 и в двата случая ще последва мощно покачване към 1390
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Аз пък мисля, че когато настъпи МОМЕНТЪТ всички инвеститори и спекуланти в деривати сребро и злато ще останат неприятно изненадани. Едва тогава ще разберат защо една малка част от нас глупавите продължават да си купуват физическо злато независимо от кристално ясния тренд. Сега няма как да бъдат разбрани тези неща. Тези шики-мики, които правите са прекрасно приложими на пазара с акции, но при инвестиционните метали може да стане опасна игра...
                      Що си мислиш, че сме балъци. Много ясно че при висока волатилност няма нищо сигурно. На мен вече ми стои един стоп за гарантирана печалба. От тук нататък само печалба расте

Коментар

• Аз пък мисля, че когато настъпи МОМЕНТЪТ всички инвеститори и спекуланти в деривати сребро и злато ще останат неприятно изненадани. Едва тогава ще разберат защо една малка част от нас глупавите продължават да си купуват физическо злато независимо от кристално ясния тренд. Сега няма как да бъдат разбрани тези неща. Тези шики-мики, които правите са прекрасно приложими на пазара с акции, но при инвестиционните метали може да стане опасна игра...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
                          Хайде да ви видим кой е спекулант и кой гони по 5$ и кукурига 6 месеца след това!
                          Сега не разбирам, ти всъщност купуваш ли - или просто си мислиш че трябва да се купува. Защото бая разлика има

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Как е, колега? Нещо много си превъзбуден. Добре ли спа през нощта?!
                            Не е хубаво човек да проектира себе си, върху другите!

Доказателства:
                            • цитираш ме, като в цитата си премахнал емотикончето, което е признак, че не го приемаш и му се нервиш!
                            • винаги пишеш без да използваш емотикони, което е признак, че се вземаш на много сериозно
                            • винаги звучиш много "стегнато"
                            Като обобщение- олаби малко фронта!

Коментар

• Първоначално изпратено от i1939 Разгледай мнение
                              Не. Среброто направи движението си прекалено бързо. Съответно всеки момент спекулативните пари щяха да го напуснат, без значение от газове итн. Аз очаквах по голямо покачване до към зоната 26-27 долара, но когато падна към 24,30 веднага продадох.
                              Война ще има, ама въпроса е кога? Тази или след пет десет години. Близкия изток ще бъде преразпределен на 100% до към 2020 година. Тогава ще бъде върховата фаза на металите. Дотогава отиграване на сезоността и дребна спекула през 10-40% профит. То си е прилично ако инвестираш по сносни суми.
                              Тъй си е,ние сме спекуланти,не инвеститори,посоката е без значение за нас,важно е само да я знаем
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                е,не беше ли и елемнтарно,че като приберът на Башар газа,ще падне?
                                Не. Среброто направи движението си прекалено бързо. Съответно всеки момент спекулативните пари щяха да го напуснат, без значение от газове итн. Аз очаквах по голямо покачване до към зоната 26-27 долара, но когато падна към 24,30 веднага продадох.
                                Война ще има, ама въпроса е кога? Тази или след пет десет години. Близкия изток ще бъде преразпределен на 100% до към 2020 година. Тогава ще бъде върховата фаза на металите. Дотогава отиграване на сезоността и дребна спекула през 10-40% профит. То си е прилично ако инвестираш по сносни суми.

Коментар

Working...
                                X