If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе не знам, ама петроля отива къде 80-85$
Злото за мене ще си тества кат поп 1000-та още тази година.
Повече от 5-6 макс 7% да има човек не мисля да е много резонно понастоящем.
ше си тества 1000 ама не са малко по късно то аз и нема смисъл и да ги затварям тея, даже за long term run, хои да видиш у съседната графа сделките на онзи енот бат Хахо 50-100 контракта на DAX у бързината 5 кила сложил в джоба за 5 минути от как съм регистриран в тоя форум ми се приповдигна настроението обаче, че иначе скука само да чете човек анализи графики
бат pibo ей ти тука едни high speculative CSI:TSE Colossus Minerals - too big to fail аз съм сложил 200 камака на шано, ако излезе мача, ще има голема заря, ако не то забравям за залога и толкоз.
Тея са ок и няма да пропаднат (поне така си въобразявам според проучването) PRU:ASX Perseus Mining, там да затвори GAPa и влизай (таргет 1,50). И тея чакам да върнат и ги метам и тех BAA (таргет двойка)
Системата е синджиро си иде козата за нема
Бе не знам, ама петроля отива къде 80-85$
Злото за мене ще си тества кат поп 1000-та още тази година.
Повече от 5-6 макс 7% да има човек не мисля да е много резонно понастоящем.
Злото едва ли ке мине 1250 и само 0.5% нагоре, ама пък я глей младоците GDXJ и BVN Х 10 - ко ще кажеш, а
Страшен пружинен потенциал имат, няма лабаво, ма не им е дошло още времето.
Дали пък и утре няма да снесат още 4-5% и тогава да ги разкарваме
бат pibo ей ти тука едни high speculative CSI:TSE Colossus Minerals - too big to fail аз съм сложил 200 камака на шано, ако излезе мача, ще има голема заря, ако не то забравям за залога и толкоз.
Тея са ок и няма да пропаднат (поне така си въобразявам според проучването) PRU:ASX Perseus Mining, там да затвори GAPa и влизай (таргет 1,50). И тея чакам да върнат и ги метам и тех BAA (таргет двойка)
Системата е синджиро си иде козата за нема
07:58. На пазара е налице "Risk Off" и закриване на дълги позиции в рискови активи
Да съгласен съм, рисковите активи са акцийте, народа отива в бондове, метали, cash, аз съм long в commodities. Но погледни в съседната секция NYSE има един фен на него само ръстове му се привиждат, обясни го това на него какво е RISK ON/OFF
боли ме шпека бате, специялно за твоето мнение търгувай си forexa там е постата и на БФБ
И само ми кажи зад коя валута ше се скриеш, че не ми е ясно зад лева може би или най сигурната долара, или еврото, a може би йената
07:58. На пазара е налице "Risk Off" и закриване на дълги позиции в рискови активи
Злото едва ли ке мине 1250 и само 0.5% нагоре, ама пък я глей младоците GDXJ и BVN Х 10 - ко ще кажеш, а
Ти полуде ли бе няма продаване тая година дръж там като стане време може малко да редуцираме, ти кво е тва подскочи малко 10-15% и айде продажба, аз мисля да ги подържа бая тези позиции, те ходят 3 години на долу, ще редуцирам чак когато злото отиде на 1400-1500 а ако злото вземе че върне на 900-1000 тогава започва новият bull trend и чакам на зло и сребро нови върхове тек тогава излизам от буболечките и отиваме на акцийте SPX. Нема гониме тука жълти стотинки я, търпение му е майката после x15 като дойде време за жътва
да ама ньет, чак такъв прът не мисля, защото монго хиени чакат там и няя ги огрее, първо големите тряя да тръгнат да си помисли народа, че е изпуснал влака и да се качи и те тогава ше те издрънчат, нали тряя да продават на някой а на кой, като всички продават и никой не купува ?
Mишоков - да продаваме ли бе ?
Много глупости си надрънкал. дано да не си ги изтъргувал.
боли ме шпека бате, специялно за твоето мнение търгувай си forexa там е постата и на БФБ
И само ми кажи зад коя валута ше се скриеш, че не ми е ясно зад лева може би или най сигурната долара, или еврото, a може би йената
Просто тук не останаха анализатори всички се преместиха тук. http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...72&start=31900
ето една от прогнозите ми в реално време:
Освен това дават и 200+лева реална сметка бонус за постове.(0,50 лв на пост.).
Аз си открих такава с 240 лв бонус и вече е 25 лева на печалба която мога да изтегля.
от 4un4o » 10 Яну 2014, 10:27
Те ти булка Спасов ден!
08:07. USD-JPY (104.96). Долар-йена ще поскъпна със 16 % до 90 йени за долар през 2014 г. според Митсобуши UFJ и ще корегира спада си от 18 % през 2013 г., който започна след стартирането на плана на премиера Шинцо Абе
Къса долар йена от 104.95 стоп на 105 65
Основание червен седмичен бар и някои други неща.
Таргет 101.70
Два входа против правилата- с минимални обеми . да видим???
За йената по фундамент ето:
07:53. Търговският излишък на Китай спадна с 24,26 % на месечна база и достигна 25.6 млрд. долара през декември спрямо 33,8 млрд. през ноември. Очакванията бяха за ръст на излишъка с 4,5 %. Вносът нараства с 8,3 % при очакван ръст с 5 %
Балона КитАЙ-АЙ , ЩЕ СЕ СПУКА СКОРО И ВАЛУТИТЕ УБЕЖИЩА ЩЕ СА НА МОДА.
Ами щом и плащат да дръкаме глупости, по добре да ходим там, гледам и балон било Китай, ми добре, то и валутни убежища не останаха, но и това добре
Просто долара поевтиня след репорта за безработица...
Просто тук не останаха анализатори всички се преместиха тук. http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...72&start=31900
ето една от прогнозите ми в реално време:
Освен това дават и 200+лева реална сметка бонус за постове.(0,50 лв на пост.).
Аз си открих такава с 240 лв бонус и вече е 25 лева на печалба която мога да изтегля.
от 4un4o » 10 Яну 2014, 10:27
Те ти булка Спасов ден!
08:07. USD-JPY (104.96). Долар-йена ще поскъпна със 16 % до 90 йени за долар през 2014 г. според Митсобуши UFJ и ще корегира спада си от 18 % през 2013 г., който започна след стартирането на плана на премиера Шинцо Абе
Къса долар йена от 104.95 стоп на 105 65
Основание червен седмичен бар и някои други неща.
Таргет 101.70
Два входа против правилата- с минимални обеми . да видим???
За йената по фундамент ето:
07:53. Търговският излишък на Китай спадна с 24,26 % на месечна база и достигна 25.6 млрд. долара през декември спрямо 33,8 млрд. през ноември. Очакванията бяха за ръст на излишъка с 4,5 %. Вносът нараства с 8,3 % при очакван ръст с 5 %
Балона КитАЙ-АЙ , ЩЕ СЕ СПУКА СКОРО И ВАЛУТИТЕ УБЕЖИЩА ЩЕ СА НА МОДА.
Коментар