IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май е време да се хванем за златния HUI

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Цената на златото ще литне 1.140,67 $ 03.02.2016
      Радвам се че отново пишеш,от теб има какво да се научи

Коментар

• Цената на златото ще литне доста нагоре 1.140,67 $ 03.02.2016

Коментар

• лети към 500стин така като го гледам ....

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            Tрябва ви само автомати гранати дронове за наблюдение ограждения от бодлива тел собствена ВиК и генератори за ел Е запаси с гориво някой МТВ на старо и сте готови да посрещате врага само незнам остава проблема с ракетния щит че ако ви хвърлят някоя ракета всичко отива на вятъра, може да побързате за някое бомбоубежище под земята на голяма дълбочина така ще сте недосегаеми .
            мда и копия и кожи връзваме на кръста и обратно в пещерите .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
              Тихо, по терлици жълтото се катери
              Реално в лева/евро няма някаква корекция, за разлика от $, така че слабо ме вълнува

Коментар

• Тихо, по терлици жълтото се катери

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  ...може да побързате за някое бомбоубежище под земята на голяма дълбочина така ще сте недосегаеми.
                  То защото години наред такива лица са ни водили националната сигурност, затова сега сме недосегаеми за икономическия растеж.
                  Най-стратегическото оръжие за сигурността на една страна е капацитетът на икономиката и енергийната промишленост. Със сечене на гори няма как да отбраняваш страната - ще ти трябва може би нещо по-така - някакви ядрени централи на Хелий-3 или системата на германците за зареждане на газопреносната мрежа с водород и метан - 2 000 G.W.h ... като за начало.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                    От последните постове ме побиват тръпки. Краят на света би идва?
                    Не се коси! За някои краят на света не си е отивал.

Коментар

• От последните постове ме побиват тръпки. Краят на света ли идва?
                      Last edited by diletant; 03.02.2016, 16:53.

Коментар

• Tрябва ви само автомати гранати дронове за наблюдение ограждения от бодлива тел собствена ВиК и генератори за ел Е запаси с гориво някой МТВ на старо и сте готови да посрещате врага само незнам остава проблема с ракетния щит че ако ви хвърлят някоя ракета всичко отива на вятъра, може да побързате за някое бомбоубежище под земята на голяма дълбочина така ще сте недосегаеми .

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
                          Нищо лично но аз съм доста по-напред с материала от теб. Казвам какво мисля (и правя аз). Take it or leave it.
                          Купуваш злато колкото можеш (прецениш). Нещата могат да се ступат всеки момент така че златото първо. Ако нищо друго не стане, може да избягаш с него. След това всички свободни (и нови) пари се скарват в ремонт на къщата. Големи ремонти - поркиви, подпорни стени, дренажи, дограми, бани и кухни и др. Все неща които няма как циганите да откраднат. По време на криза няма да има нито материали нито хора за да ти го направят това (и злато да имаш). И освен това и нищо лошо да не стане, къщата ще ти е стегната и ще можеш да си я ползваш със здраве. В къщата задължително някакви запаси с храна. Има кризи при които хранато е по-ценна от златото. Особено в началото на кризата (която може да е много неща) няма да има разменна система (старите пари няма да струват нищо, новите още няма да са се наложили) . Така че трябва да имаш запаси от всичко. Установих, че в селската си (планинска) къща така или имаче имам почти всичко (дрехи, инструменти, компоти и др.) т,е, не е много трудно да сложиш малко запаси от по-важните неща (примерно газ за готвене). И нищо да не стане, пак ще си я изгориш като ходиш там. Схванаха ми се пръстите да пиша.
                          защо не създадете един адсиц за изграждане на землянки, докато чакате златото да избухне
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                            Задължения нямам никакви.Тази година приключвам и с образованието на децата.Имам собствени апартаменти и селска къща с малко наследствена земя която съм дал под аренда.Та от известно време си мисля че ако стане война може да се наложи да се отиде на село за да се преживее.Не мога да преценя с каква сума ще могат да преживеят четирима възрастни хора на село.Да се плащат сметките данъците и за храна част от която може би сами ще си произвеждаме
                            Нищо лично но аз съм доста по-напред с материала от теб. Казвам какво мисля (и правя аз). Take it or leave it.
                            Купуваш злато колкото можеш (прецениш). Нещата могат да се ступат всеки момент така че златото първо. Ако нищо друго не стане, може да избягаш с него. След това всички свободни (и нови) пари се скарват в ремонт на къщата. Големи ремонти - поркиви, подпорни стени, дренажи, дограми, бани и кухни и др. Все неща които няма как циганите да откраднат. По време на криза няма да има нито материали нито хора за да ти го направят това (и злато да имаш). И освен това и нищо лошо да не стане, къщата ще ти е стегната и ще можеш да си я ползваш със здраве. В къщата задължително някакви запаси с храна. Има кризи при които хранато е по-ценна от златото. Особено в началото на кризата (която може да е много неща) няма да има разменна система (старите пари няма да струват нищо, новите още няма да са се наложили) . Така че трябва да имаш запаси от всичко. Установих, че в селската си (планинска) къща така или имаче имам почти всичко (дрехи, инструменти, компоти и др.) т,е, не е много трудно да сложиш малко запаси от по-важните неща (примерно газ за готвене). И нищо да не стане, пак ще си я изгориш като ходиш там. Схванаха ми се пръстите да пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Продай апартаментите,с парите купи злато и отиди на село да си копаш сам!

Земята не е проектирана за 6 млрд население.По груби сметки е за не повече от 3 и през следващите 1 - 2 десетилетие ще се работи неуморно върху тази цифра!Въпросът е свързан с Оцеляване,а не с Инвестиции.(Тия с Инвестициите вече са отписани без все още да са разбрали!).
                              ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++.Безболезнен вариант е вируса Зика.
                              Last edited by Hermes73; 03.02.2016, 14:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Задължения нямам никакви.Тази година приключвам и с образованието на децата.Имам собствени апартаменти и селска къща с малко наследствена земя която съм дал под аренда.Та от известно време си мисля че ако стане война може да се наложи да се отиде на село за да се преживее.Не мога да преценя с каква сума ще могат да преживеят четирима възрастни хора на село.Да се плащат сметките данъците и за храна част от която може би сами ще си произвеждаме
                                В тази ситуация бих казал, че най-подходящо е да си закупуваш за черни дни златни стотинки до 1/4 унция, които нямат нумизматична стойност, както и сертификат.
                                Вземи си там 10-20 различни стотинки и ги скрий на различни места.

Коментар

Working...
                                X