IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Return
    Не си поема въздух , а по-скоро му изпуснаха въздуха ! Технически златото си е за сериозен спад , а напоследък и фундамента бие натам ...! Без да е препоръка аз се чудя на тези , които купуват злато от тези нива !
    Какво наричаш фундамент на златото?
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Who care for the fucking Beige Book ???

Пук........................... а ???
      Кретен!!!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Добра Beige Book

1660 $???

Пукккккккккккк!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Добра Beige Book

1660 $???

Пукккккккккккк!!!
        Пич не виждаш ли,че просто си поема въздух,преди да прескочи 1700
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добра Beige Book

1660 $???

Пукккккккккккк!!!
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            Срутване може да има при медта алуминия никела и тем подобни благородните и петрола ще растат че ще дойде ден със заплатат си няма да можеш да напълниш резервоар от 100 литра нафта
            Вчера, случайно, дочух разговор в който става дума за това как българин обяснява на американец че ползват най-евтиното гориво в развития свят и му споделя колко е цената при нас.

Американеца учуден пита, а защо просто не се договорите с правителството ?

Българина отговаря - ми защото вашето правителство не дава

Та така, ако и на американците им дойде скъпа нафтата, то тя неизменно пада, факт!

Толкова за нафтата, но ако е много скъпа спрямо хартиените пари, а златото също, ще има бартер, а основната част от наличното злато е в индийското население, кой печели ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Neo23 Разгледай мнение
              Според мен който е дълъг в метали, най добре да е в злато, защото ако стане това срутване което очаквам, златото ще загуби най малко от стойноста си в сравнение с другите метали където загубите ще са наистина жестоки
              Срутване може да има при медта алуминия никела и тем подобни благородните и петрола ще растат че ще дойде ден със заплатат си няма да можеш да напълниш резервоар от 100 литра нафта

Коментар

чесно да ти кажа очаквам го доста под 'себестойността' му и много фалити на компании прозиводители. Очаквам спайк до към 3$-4$ и после стабилизиране на цената около 8$-9$
                Аз пък си го чакай и по пет цента ако щеш на ETCS съм купил още на 28 долара и дори да го продам сега съм на доста добра печалба зависи от количествата нема маржин нема нищо все едно си е истинско нема ДДС нема надценка е мъничко взимат 0,5% уж за съхранение на хартията

Коментар

• Според мен който е дълъг в метали, най добре да е в злато, защото ако стане това срутване което очаквам, златото ще загуби най малко от стойноста си в сравнение с другите метали където загубите ще са наистина жестоки

Коментар

чесно да ти кажа очаквам го доста под 'себестойността' му и много фалити на компании прозиводители. Очаквам спайк до към 3$-4$ и после стабилизиране на цената около 8$-9$
                    Занчи казваш себстойността т.е. труд, материали, амортизация, осигуровки и заплата за миньора - хоп 3 долара унция. То пенсионер да си - всеки месец по 50 сребърника ще ти носят
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

абе кой продължава да купува все още това сребро и защо стои още толква скъпо
                      Аз.
                      А дали е скъпо или евтино, скоро ще разберем.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Защо - и ти ли го чакаш на 'себестойността' му

Коментар

абе кой продължава да купува все още това сребро и защо стои още толква скъпо
                          Защо - и ти ли го чакаш на 'себестойността' му

Коментар

• абе кой продължава да купува все още това сребро и защо стои още толква скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                              Сега ,ако кажеш , че си го и усетил и си напазарувал тогава ..............
                              Млад бях Баце не ги знаех тогава. Ама Амазон го помна на шест и двайсе..викам тия изпукаха милионите и фалираха. На ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                То момента дойде преди 10 години..
                                Сега ,ако кажеш , че си го и усетил и си напазарувал тогава ..............

Коментар

Working...
                                X