Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Ако говорим за Европа и нейното рухване, то аз СЪМ ЗА! Нямам никакво намерение да оплаквам ЕвроГЕЙСКИЯ съюз, а и за коя Европа говорим, за тая на дефицитното благосътояние в Запада или тази от София, където учители ровят по кошовете за по кора хляб! За коя Европа, тази, която източва младите българи или тази, която приема негърска и талибанска сган, която да се гаври с децата и? За Европа на съда в Страсбург или за Европа на булдога Меркел?
Така или иначе благосъстоянието на Запада, трябва да се намали с 60%, защото толкова си изкарват! Ако след разпада на кенефа наречен ЕС, страни като Финландия и Швеция, примират да приемат арабска сган и да потънат в хаоса на клоаката Ирак, така да бъде!
Без текущото благосъстояние, нека да видим как ще си поддържат в Испания безработица от 43% при младежите, а българските млади жени да берат там ягоди за 800-1000 евро като роби! Нека да видим кой ще бърше старски гъзове на обикновенни пощальони в Гърция, когато от пенсия 1200 евро паднат на 250 евро, но в драхми, защото това е бъдещето!
Освен доларова икономика, ми се струва, че всички забравяме, че има и еврова икономика!

Коментар