Първоначално изпратено от prodigal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеТи се опитаваш да ми ни наложиш мненоето си че едва ли ти си гуру а аз съм някакъв новак каде незнае какво да прави.. Но най важното е че го правиш индиректно което ме кара да се обръщам към теб в женски род
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеТи не беше ли форекс гуру гледай форекса и го остави златото да си расте
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеХахаха, успех ти желаяТака или иначе, има ли фанатици в дадена тема - за анализ не може да се говори, а и е загуба на време да дискутираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеКато го трейлваш не се губиТака или иначе, има ли фанатици в дадена тема - за анализ не може да се говори, а и е загуба на време да дискутираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеНе, мислех че те са за балъци и не съм задълбавалАма при този знак "стоп" нищо не се губи, така ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеЯвно не си чувал за паричен мениджмънт и стопове..Ама при този знак "стоп" нищо не се губи, така ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа, ама май игнорираш факта, че можеш да си купиш злато и да си „счупиш врата” - да загубиш част или всички пари, в зависимост от личните средства участващи в сделката
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеПърво научи английски и тогава коментирай.Ако беше купил злато 1975г, вече да си милионер.....
http://www.kitco.com/scripts/hist_ch...rly_graphs.plx
Но е факт че последните 20 години когато златото уж полудя се представя двойно по слабо от земята. Така че простия селянин май ще излезе по умен от супер инвеститора през 1975
http://blackseaagriculture.com/charts_data.html
Така е било, така и ще бъде занапред. Няма нужда човек да е спец по ТА или графики та да отсъди кой крив кой прав.
То е ясно кой актив е по-добър дългосрочно. Този без който не можеш да минеш.
Да си чул някой да е обявил война за злато ?
Все за територии/земя става дума май от зората на човечеството, нали.
Напоследък и за нефт.
PS A специално английския почти на 100% съм сигурен че го знам по-добре от тебе.
Включително и с 2-3 диалекта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеРиск има и като идеш до кенефа.. може да паднеш да си счупиш врата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеДа, не го играя, просто ми е интересно дали осъзнавате рисковете или само алчност ви е в главата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнениеprodigal не е голям фен на златото кат чета коментарите му
Коментар
-
[QUOTE=master of the seven seas;1059322336]Още един преуспял инвеститор.
Говорим че част от капитала ти, около 30% трябва да е в сигурни активи, за да не останеш на улицата, ако изгубиш на борсата. За мен златото е този актив.[/QUOTE]
Браво, браво.. бурни ръкопляскания от всички имащи подобен "актив"
Апропо, Дъртият не го вълнува подобна "инвестиция", защото е класика за максимална щета – убиваш едни пари за да си купиш суеверие, което даже не работиКитайска работа..
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеОще един преуспял инвеститор.
Говорим че част от капитала ти, около 30% трябва да е в сигурни активи, за да не останеш на улицата, ако изгубиш на борсата. За мен златото е този актив.имам за 4 месеца ако изгубя всичко
няма стряшно
Коментар
Коментар